Hallo Prulleke,

Heb je de Ombre Gift Bags al gezien in de jaarcatalogus? Ze staan op pagina 137. Ze worden geleverd in een pak van 20 zakjes, vier van ieder van de 5 2021-2023 In Colors. Je kunt er lekker dingen in doen, een waardebon in geven of gebruiken als een envelopje voor je kaart. Dit laatste is hoe ik hem deze keer heb gebruikt.

Bij dit bericht hoort ook een YouTube filmpje. Hierin laat ik zien hoe ik het zakje heb versierd en welke producten ik daarvoor heb gebruikt.

Basis

Het begint natuurlijk met de basis. Ik besloot dat het leuk was om mijn Polished Pink Ombre Gift Bag toon-op-toon te bestempelen met de grote tak van de Sweet Strawberry stempelset. Van onder naar boven stempelde ik ook een paar van de kleine outline-bloemen op het zakje. Vervolgens gaf ik op 12,5 cm vanaf de onderkant een rillijn om het zakje mooi langs af te vouwen.

Etiket

Met de op een na grootste stans van de Hippo & Friends stansen, sneed ik een label uit wat Gray Granite kaartkarton. Met Gray Granite inkt stempelde ik de spreuk Just For You op een restje Basic White kaartkarton en sneed deze uit met de kleinste label vorm uit dezelfde stansen set. Ook stanste ik er een gleufje in voor het Shimmer Ribbon lintje. Op wat Basic White kaartkarton stempelde ik een paar aardbeien en kroontjes met Gray Granite inkt en kleurde deze met de coördinerende stempels in Polished Pink en Pear Pizzazz. Deze ponste ik uit met de Strawberry Builder punch en plakte ik op mijn label. De ene plat met multi functionele vloeibare lijm (Tombow) en de andere daar deels overheen met Mini Stampin’ Dimensionals. Als finishing touch stempelde ik nog een paar Polished Pink bloemetjes op Basic White kaartkarton. Deze plakte deze met Mini Stampin’ Dimensionals op het zakje nadat ik deze had uitgeponst.

Kaartje

Bij de envelop heb ik ook een kaartje gemaakt. Deze begon met een basis van 10,5 x 21,0 cm van Polished Pink kaartkarton met een rillijn op 10,5 cm. Om deze zo goed mogelijk te laten passen bij het zakje het ik er zo veel mogelijk dezelfde elementen op gebruikt. Opnieuw stanste ik een Hippo & Friends label uit Gray Granite kaartkarton. Hierop stempelde ik de grote tak met Gray Granite inkt. Ook stempelde ik opnieuw 2 aardbeien en ponste deze uit zoals op het zakje. Het spreuk labeltje maakte ik ook zoals op het zakje maar deze keer zonder lint erdoor. Ik wilde het kaartje zo plat mogelijk houden. De aardbeien zijn dan ook niet verhoogd met Stampin’ Dimensionals en alleen plat met Multi Functionele Vloeibare Lijm (Tombow) opgeplakt.

Kadootje

Zo samen vormt dit een heel leuk geschenkje voor iemand. Je kunt het makkelijk genoeg aanvullen met een lekkernij of verzorgingsproduct met aarbei smaak/geur. Of je kunt er een leuke bon bij stoppen voor iets aardbei-gerelateerds. Ik denk dat het een hele originele manier is om iemand iets kado te doen.

Mocht je ook aan de slag willen met de producten die ik hier heb gebruikt, dan kun je ze het makkelijkst terug vinden in deze productlijst. Die neemt je mee naar mijn webshop waar je eenvoudig je bestelling kunt plaatsen. Mocht je het prettiger vinden om je bestelling rechtstreeks aan mij door te geven, dan kan dat door een mailtje te sturen naar Leonie@prulleke.nl. Ik help je graag verder en maak met plezier wat tijd vrij om je vragen te beantwoorden.

Tot de volgende keer,

Blijf lekker creatief bezig

Leonie

Onafhankelijk Stampin’ Up! demonstratrice