Hallo Prulleke,

Vandaag wil ik de Sweet Ice Cream stempelset even in de spotlight zetten. Deze set is ideaal voor beginners omdat het een two step set is. Je gebruikt dan meerdere stempels om een afbeelding te bouwen. Je hebt dus geen extra kleurmediums nodig. Alleen inkt, stempelen en klaar. Bovendien zitten in deze set de meest gebruikte spreuken: Happy Birthday en Thank You. Dit betekent dat je snel leuke kaartjes kunt stempelen die weinig extra’s nodig hebben.

Met deze set heb ik een aantal verschillende kaarten gemaakt voor de catalogue launch party en deze wil ik graag met je delen. Voor deze eerste kaart heb ik de 2020-2022 In Colors gebruikt: Just Jade, Misty Moonlight, Magenta Madness, Bumblebee en Cinnamon CIder. Dit is het laatste jaar dat deze in de collectie zitten en deze set kleuren is perfect bij deze stempels. Om de kaart wat af te maken heb ik met de zwart Stampin’ Write Marker een kadertje getrokken. De zwarte marker is trouwens de enige Write marker die los te verkrijgen is.

Ook heb een setje kaarten gemaakt. Opnieuw heb ik de In Colors gebruikt om nog eens te demonstreren hoe fantastisch de kleuren passen bij deze stempelset. Ik heb deze keer ook de coördinerende pons gebruikt om de ijsjes uit te ponsen. Hierdoor je wat extra diepte aan je kaarten kunt geven. In de catalogus kun je zien of er een coördinerende set stansen of een pons is door het gekleurde schaduwlijntje dat dan achter de afbeelding is getekend. In de beschrijving staat dan genoemd hoe het coördinerende artikel heet en waar je daar meer informatie over kunt vinden. Om deze kaarten te maken heb ik ook de Gestikte Rechthoeken stansen gebruikt om de laagjes een stikselrandje te geven. Zo’n setje bedankkaartjes vormen een leuk kadootje. Het zijn kaartjes die ik in ieder geval veel vaker zou moeten versturen.

Natuurlijk kun je de ijsjes in iedere gewenste smaak en dus kleur stempelen en daarom wilde ik als laatste deze kaart delen. Dit is een slimline kaart met een torenhoge ijsco. In de achtergrond heb ik wat inkt aangebracht met een Blending Brush door een van de Basic Pattern Decorative Masks. Happy Birthday heb ik met de hand uitgeknipt en With Sprinkles On Top heb ik met witte Embossing Powder geheatembossed.

Of je dus pas net begint met stempelen en een goed all-round set zoekt of je wilt juist wat meer experimenteren de Sweet Ice Cream set is een geweldige set in je stempelcollectie. Als je hem nog met de pons als bundle wilt kopen, dan zul je snel moeten zijn want aan het einde van deze maand (juni 2021) dan vervalt de 10% bundlekorting.

Mocht je een bestelling willen plaatsen dan help ik je graag op weg. Je kunt met het makkelijkst bereiken door een mailtje te sturen naar leonie@prulleke.nl

Dat was het weer voor wat betreft deze keer. Morgen ben ik er weer met de uitleg van het Mystery Project van een paar weken geleden.

Tot de volgende keer,

Blijf lekker creatief bezig

Leonie

Onafhankelijjk Stampin’ Up! demonstratrice