Hallo Prulleke, Hello Snippet,

Vandaag doe ik voor het eerst mee met de Scrapbooking Global Theme Challenge Blog Hop. Spannend, heh? Ik wil je vast bedanken dat je een kijkje neemt bij deze hop. Je zult naast mijn layout nog een hoop meer inspiratie vinden door te klikken op de namen die onderaan de post staan gelinkt.

Today is my first time participating in the Scrapbooking Global Theme Challenge Blog Hop. Exciting, isn’t it? I want to start by thanking you for taking a look at this hop. You will see loads more inspiration aside from just my layout by clicking on the names at linked at the bottom of this post.

Challenge

De uitdaging voor deze maand was om de inhoud van een creatieve set ofwel kit te gebruiken om je layout te maken. Ik heb daarom gekozen om de Sentimental Rose kaartenmaakset te gebruiken. Ik vond de kleuren uit deze kit passen bij mijn foto. Het papier uit de kit had een prachtige print die ik met een leuk techniekje dacht na te kunnen maken.

This months challenge was to create a layout using the content of a kit. I chose to use the Sentimental Rose Card kit. I thought the colours in the kit matched my photo. The kit inclueded some gorgeous paper that I thought I would be able to recreate with a fun technique.

Layout

Zoals je ziet heb ik met Blending Brushes en wat spetters het dessinpapier uit de kit kunnen namaken. Ik stempelde er vervolgens ook de bloemen over in Gray Granite inkt. Uit de kit gebruikte ik verschillende elementen om als laagjes achter mijn foto te gebruiken. De labels en overige die cuts verwerkte ik tussen de laagjes. Tot slot heb ik de dots uit de creatieve set gebruikt om mijn layout verder te versieren.

As you can see, I used Blending Brushes and some ink splatters to recreate the designer series paper from the kit. Next, I stamped some of the flowers in the background with Gray Granite ink. I used different paper elements as layers behind my photo. And placed labels and die cuts inbetween the different layers. Finally I finished the layout with the dots that were a part of the kit.

Kits

Het gebruik van een kit in je layout vind ik echt een super goed idee. Je krijgt op deze manier weer andere materialen te verwerken zoals in dit geval het ribbeltjes karton. De kleuren en stijl zijn al bepaald wat het ook makkelijker maakt om dit door te trekken op een groter formaat. Ik kan je aanraden om dit zelf ook eens te proberen.

I think it’s a super good idea to use a kit in your layout. You get to use different materials this way, such as the corrugated card in this case. The colours and style/feel are predetermined which makes it easier to translate to a larger format. I can definately encourage you to try this.

Meer/more

Gelukkig ben ik niet de enige die deze manier heeft gebruikt om een layout te maken. Hieronder zie je een lijst met nog meer deelnemers aan deze hop. Klik dus vooral door om nog meer inspiratie te vinden en vergeet niet om overal een berichtje achter te laten. Dat is superleuk om te lezen.

Luckily I’m not the only one who has used this challenge to make a layout. You will find a list of other participants of this hop below. So please feel free to click on through for more inspiration and remember to leave a comment on each post. It’s so much fun to read them.Blog Hop Index

YouTube

Wil je zien hoe ik deze layout heb gemaakt? Neem dan gerust een kijkje op mijn YouTube kanaal. Daar vind je onder andere hoe dit project tot stand kwam. Iedere dinsdag en vrijdag komt er een nieuw filmpje bij met nieuw inspiratie of informatie dus vergeet je niet te abonneren als je er toch bent.

Would you like to see me make this layout? Take a look at my YouTube channel. You will find a video of how this project came to be. Every Tuesday and Friday I have a new video uploaded with new inspiration or information. So remember to subscribe when you are over there.

Dat was hem weer voor nu. Ik wens je zoals altijd veel knutselplezier en graag tot de volgende keer.

That’s it for now. I wish you happy crafting and see you next time.

Liefs, Love,

Leonie François

Onafhankelijk Stampin’ Up! demonstratrice