Hallo Prulleke,

Voor mijn filmpje van vandaag ging ik weer op zoek naar een leuke challenge. Ik heb daarvoor een aantal vaste sites die ik altijd bekijk. Meedoen aan een challenge vind ik altijd een leuke manier om mijn creatieve grens te verleggen en soms om volledig uit mijn comfort zone te stappen. De challenge die ik deze keer koos was de Liftkaart Challenge #175.

#175

De opdracht voor deze challenge was:

Maak een kaart met een transparante voorkant en emboss dit net als het voorbeeld. De verdere invulling is aan jou.

Dit is de voorbeeld kaart waaraan werd gerefereerd. Dit origineel is van de Little Stamper.

Mijn interpretatie

Het duurde niet lang om te bepalen wat ik wilde maken. De Brick & Mortar 3D embossing folder geeft een prachtig reliëf en dat leek me een prima basis om te versieren met de Plantenpost producten. Deze had ik al weer een tijdje niet gebruikt en het leek me een goed idee om die te combineren met het Texture Chic Specialty Designer Series Paper.

Benut de voordelen

Bij het maken van deze kaart heb ik geprobeerd om zo veel mogelijk te spelen met de transparante aard van de Window Sheet voorkant. Ik wilde bijvoorbeeld de spreuk aan de binnenkant van de kaart zodat hij van zowel binnen als buiten te lezen zou zijn. Ook maakte ik gebruik van het idee om iets te verstoppen achter mijn afbeelding op de voorkant. Zo krijgt de ontvanger een aangename verrassing als deze de kaart opent.

Namaken

Wil jij deze kaart nu namaken? Dat mag natuurlijk. Om het je makkelijk te maken heb ik twee hulpopties voor je. Ten eerste heb ik een PDF voor je gemaakt waarin ik stap voor stap uitleg wat ik heb gedaan of optie twee: bekijk het YouTube filmpje.

Voor jouw gemak heb ik ook een boodschappenlijst aangemaakt met daarin alle materialen die ik gebruikt heb. Denk er aan wanneer je een bestelling plaatst dat het nu nog Sale-a-bration is en dat je daarom bij besteding vanaf € 60,-in aanmerking komt om gratis artikelen uit de Sale-a-bration brochure toe te voegen. Vergeet ook niet om gebruik te maken van de Gastvrouwcode wanneer je bestelling onder de € 200,- blijft. De actuele gastvrouwcode vind je in de zijbalk van deze site (of scroll naar beneden als je op een devise leest).

Mocht je nog vragen hebben, dan kun je me appen, mailen of een comment voor me achter laten onder dit bericht.

Veel knutselplezier,

Liefs,

Leonie François

Onafhankelijk Stampin’ Up! demonstratrice