Hallo Prulleke!

Wooohooo! It’s a celebration! Ja, vandaag is de tweede Sale-a-bration periode van 2022 gestart. In dit bericht zal ik je helemaal uitleggen wat het betekent want er valt vanaf vandaag tot 31 augustus heel veel voordeel te behalen.

Er zijn 3 manieren om te profiteren van de aanbiedingen tijdens de Sale-a-bration periode. Door te shoppen, als gastvrouw en door in te stappen. Iedere manier is gunstig op een unieke wijze en je kunt er zo veel gebruik van maken als je zelf wilt.

Shoppen

De makkelijkste manier om te genieten van Sale-a-bration is door te winkelen. Wanneer je namelijk een kwalificerende bestelling hebt, mag je namelijk gratis artikelen uit de Sale-a-bration brochure toevoegen. Aankopen uit het volledige aanbod van Stampin’ Up! tellen mee en wanneer je voor minimaal €60,- besteedt, kun je al gratis producten uitzoeken. De gratis artikelen staan in de Sale-a-bration brochure. Hier is een link naar de digitale versie van deze publicatie. Bij de verschillende producten die je gratis kunt kiezen, staat een icoontje met daarin de tekst FREE WITH 60€ | £45 PURCHASE of FREE WITH 120€ | £90 PURCHASE. Het mag duidelijk wezen dat je bij het ene artikel een bedrag van minimaal € 60,- moet besteden en voor het andere artikel minimaal €120,-. Wanneer je een bestelling hebt van € 190 mag je dus 1 artikel kiezen dat gratis is bij €120,- en 1 dat gratis is bij €60,- of 3 artikelen die gratis zijn bij een bestelling van €60,-. Hier wil ik je nog een keer wijzen op de gastvrouwcode. Wanneer je onder € 200,- blijft kun je de gastvrouwcode gebruiken die in de zijbalk staat.

Gastvrouw

Een andere leuke manier om te profiteren van Sale-a-bration is als gastvrouw. Mijn agenda is vrij leeg momenteel dus als je wilt kunnen we bij jou een party of workshop houden. Wanneer mensen bij je bestellen, gelden dezelfde regels als hierboven uitgelegd over het shoppen. Bij aankopen vanaf €60,- mogen mensen gratis artikelen uitzoeken. Als gastvrouw heb jij echter nog een extra bonus. Wanneer het totale bestelbedrag van jouw party €375 overstijgt, ontvang je de Perfect Pomegranate stempelset gratis als bedankje voor al je moeite. Deze DistINKTive stempelset bevat 10 stempels waar je prachtige combinaties kunt maken.

Instappen

De laatste manier om te profiteren van Sale-a-bration is door in te stappen als demonstratrice. Mocht je bestelling in de buurt komen van €129,- zal ik je er aan herinneren want dan is het al de moeite waard om hier over na te denken. Wanneer je instapt betaal je namelijk €129,- en hiervoor mag je €175,- aan producten uitzoeken. Deze mag je ook weer uit het volledige aanbod uitzoeken. Je ontvangt hierover GEEN gratis Sale-a-bration sets. Je ontvangt immers al een dikke korting. Wat je er verder bij krijgt is een Marketing Pakket met onder andere bestelformulieren en de actuele catalogi. Ook krijg je alleen tijdens Sale-a-bration er gratis de Making Plans Collectie bij. Deze bestaat uit een prachtige agenda met vulling voor 18 maanden, stickers en tabbladen, drie verschillende notitieboekjes en de Making Plans stempelset. Deze set is echt zo mooi. Ik ben er dol op. Hij is voorzien van het prachtige Stampin’ Up! bloem-moetief. Deze bevat de kleuren Calypso Coral, Coastal Cabana, Daffodil Delight, Gray Granite, Mossy Meadow, Night of Navy, Old Olive, Petal Pink en Soft Sea Foam. Wil je meer informatie over instappen, neem dan gerust vrijblijvend contact op met me. Ik leg graag uit wat de voordelen zijn en wat er wel en niet van je wordt verwacht. (Als je eenmaal bent ingestapt kun je overigens wel gratis Sale-a-bration sets verdienen bij eventuele aanvullende bestellingen.)

Nieuwe Mini Catalogus

Als laatste wil ik je ook laten weten dat vandaag de juli-december mini catalogus ook is ingegaan. Je hebt dus nog meer producten om uit te kiezen als je je verlanglijst gaat samenstellen. Wil je de digitale variant bekijken? Dat kan hier.

Een berg informatie dus! Maar oh, oh, oh wat is het een leuk nieuws om te kunnen delen. Heb je trouwens vandaag al gekeken op mijn YouTube kanaal? Daar laat ik vandaag namelijk een kaart zien die ik met een Fusion Card Challenge heb gemaakt met in de hoofdrol een NEDERLANDSTALIGE Sale-a-bration stempelset. Bekijk hem snel.

Ik wens je alvast veel plezier met het samenstellen van je verlanglijst en ook veel knutselplezier.

Liefs,

Leonie François

Onafhankelijk Stampin’ Up! demonstratrice