Hallo Prulleke,

Iedere woensdag ben ik op de Prulleke Facebook Pagina te zien voor een Live-uitzending. Hiervoor gebruik ik verschillende thema’s die ik herhaal. De eerste woensdag van de maand is dat een CASE-kaart.

CASE

Mocht je nog niet bekend zijn met de term CASE, dan wil ik je graag wat toelichting geven. CASE staat voor Copy And Share Everything. Je kiest een voorbeeld en neemt daarvan bepaalde elementen die je aanspreken om daar je eigen kaart van te maken. Het kan zijn dat je de layout kiest maar het kan ook de kleurencombinatie zijn of een bepaalde techniek.

Originele kaart

Deze kaart vind je terug in de januari-juni 2022 mini-catalogus op pagina 29. Hij is gemaakt met de Garden Greenhouse bundle. Ik ben dol op de kleur op kleur uitgestanste details in de achtergrond en de manier waarop de bloemen zijn geplaatst achter de spreuk. En eigenlijk vind ik de kleurencombinatie ook heel verfrissend. Redenen genoeg dus om deze kaart na te maken op mijn manier.

Simply Succulent kaart

Voor mij was meteen duidelijk dat ik deze kaart zou kunnen namaken met de Simply Succulent bundle. In de Potted Succulents stansenset zit namelijk een geweldige achtergrond stans om het effect van de achtergrond van de originele kaart mee na te bootsen. Persoonlijk vind ik hem nog mooier. Wat betreft de bloemen: daarvoor kon ik mooi de grote succuelentenmix voor gebruiken. Ik heb deze twee keer gestempeld zodat ik de afbeelding kon verlengen. De grens tussen de afbeeldingen kon ik verdoezelen met de spreuk. Ik voegde nog een extra vetplantje toe bij de spreuk om het kleine gele bloemetje na te bootsen. Mijn spreuk heb ik ook uitgestanst met een Potted Succulents kadertje. Deze heb ik op Flirty Flamingo gestempeld, net zoals het voorbeeld. Ik geloof dat je heel duidelijk ziet dat mijn kaartje is afgeleid van die van Stampin’ Up! Maar dan op mijn manier.

Meer voorbeelden

Omdat ik de originele kaart de week ervoor al aankondig, kun je voor mijn uitzending al aan de slag gaan met het voorbeeld. Als je me dan een foto toestuurt van je project, dan deel ik die tijdens de live-uitzending. Deze keer kon ik een voorbeeld delen van Ingrid Nellen en van Debby van Tulden.

Kaart van Ingrid Nellen
Kaart van Debby van Tulden

Wat leuk om te zien hoe wel zulke verschillende kaarten krijgen, met hetzelfde uitgangspunt heh? Ik vind dit heel leuk om te zien en ontzettend interessant.

Heb jij deze kaart ook geCASEt? Ik zou graag zien hoe jouw resultaat er uit ziet. Stuur me een foto of tag me op social media. Heb je nog Stampin’ Up! producten nodig voor je aan de slag kunt? Daar help ik je, als onafhankelijk Stampin’ Up! demonstratrice graag bij. Je kunt je bestelling zelfstandig plaatsen via mijn webshop. Hierbij is het slim om de gastvrouwcode te gebruiken.

Vanavond ben ik weer op Facebook Live te zien om 20:00u. Heb je zin om te kijken? Leuk, je bent van harte welkom. Vanavond is het thema Poll Project. Dit betekent dat jij kunt stemmen, middels meerkeuzevragen om zo te bepalen wat ik moet gebruiken en hoe het uiteindelijke project er uit komt te zien. Dus laat je stem gelden en doe mee!

Tot vanavond!

Leonie François

Onafhankelijk Stampin’ Up! demonstratrice