Hallo Prulleke,

Om de start van de designpapier actie te vieren hebben de Demonstrator Development Managers (DDM’s) een evenement bedacht om ons te helpen het designpapier onder de aandacht te brengen. In de verschillende tijdzones zijn verschillende online bijeenkomsten georganiseerd waar hetzelfde project in verschillende uitvoeringen en talen werd gedeeld. Het is leuk om te zien hoe de demonstratrices nu zelf aan het delen zijn wat zij gedaan hebben met de instructies.

Helaas kon ik niet live mee doen met het evenement omdat het samenviel met het kinderfeestje van Tobias maar gelukkig werd een van meetings gedeeld in de Facebookgroep voor demonstratrices. Daar kon ik alles nog eens rustig nakijken en mee knutselen.

Model 3+

Het project werd Pick Six Wonder genoemd. De naam is afgeleid van One Sheet Wonder, waar je 1 vel designpapier versnijdt om er zo meerdere kaarten mee te maken. Maar deze keer moesten we beginnen met 6 vellen 6″ x 6″ (15,2 x15,2 cm) papier. Alle velletjes werden op dezelfde manier versneden en daarna gemixt en gematcht volgens de instructies van de DDM’s. Nadat alles was vastgeplakt hadden we 14 kaarten gemaakt.

Model 1

Mijn kaarten

Ik heb voor mijn kaarten het Pansy Petals designpapier gebruikt. Mijn basiskaarten zijn van Soft Succulent, Evening
Evergreen en Pale Papaya kaartkarton gemaakt. Je kunt natuurlijk iedere kleur kiezen die in het designpapier voor komt en dan matcht het altijd.

Model 2

Etiketten

Om mijn kaarten af te maken heb ik voornamelijk gebruik gemaakt van de Vrolijke Viooltjes stempels en Viooltjesstansen. Ook heb ik de Everyday Label pons, Label Me Fancy Pons en de Potted Succulents stansen gebruikt om mijn etiketten te snijden. Soms heb ik de vorm van de Everyday Label een beetje aangepast zodat deze qua grootte wat beter paste bij de spreuk. Door een strookje van de boven- en onderkant van het label af te halen kun je de vorm wat kleiner maken. Dit is een makkelijke manier om meer uit je ponsen te halen.

Versiering

Verder heb ik wat van de viooltjes en blaadjes uitgestanst om de kaarten wat verder te versieren en ik heb op een van de kaarten een stuk Petal Pink Gestreept Organdie Lint gebruikt. Verder heb ik de kaarten vrij eenvoudig gelaten zodat de aandacht echt gaat naar de prachtige designs van het papier.

Model 3

Wil jij ook deze leuke Pick Six Wonder maken? Ik heb hier de Nederlandse instructies voor je. Zo zijn ze beschikbaar gesteld door Stampin’ Up! en daarop zie je de voorbeelden zoals deze gemaakt zijn door Shannon West.

Model 4 (zonder vorm)

Ik ben reuze benieuwd naar jouw kaarten dus vergeet niet om me te taggen en ook de hashtag #picksixwonder te gebruiken zodat je anderen er ook mee kunt inspireren.

Veel knutselplezier!

Blijf lekker creatief bezig

Leonie

Onafhankelijk Stampin’ Up! demonstratrice