Hallo Prulleke,

Trommel je vriendinnen bij elkaar, wees samen lekker creatief en verdien gratis producten! Als je in de periode van 4 mei tot 14 juni een party verzorgt, wordt je extra beloont.

Stampin’ Rewards

Bij een party of workshop krijgt de gastvrouw (of -heer) de Stampin’ Rewards over de totale waarde van de bestellingen. De beloning wordt berekend op basis van de totale partyomzet. Ook los van de party worden individuele bestellingen van klanten beloond met Stampin’ Rewars, als het besteltotaal de onderstaande bedragen bereikt. In het bestelbedrag worden verzendkosten niet meegerekend.

Rewards gebruiken

Zoals je ziet bestaat de Stampin’ Reward belonging uit een percentage van het totale bestede bedrag. Voor deze waarde mag je in die bestelling gratis extra spullen uitkiezen. Je kunt alles kiezen dat in het actuele assortiment zit. Inclusief artikelen uit de Last Chance lijst en zelfs uit het Koopjes gedeelte van de webshop. Bij totale bedragen vanaf € 550,- mag je ook een artikel uitkiezen om aan te schaffen met 50% korting. Hierop zijn een aantal uitzonderingen van toepassing en deze staan genoemd in de Jaarcatalogus op pagina 170.

Actie aanbieding

Tot 14 juni is het nu extra interessant om een grote (workshop-)order te plaatsen. Wanneer je totale bedrag exclusief verzendkosten namelijk uitkomt op € 275,- of meer, krijg je namelijk € 27,- extra Stampin’ Rewards. Dus bovenop het percentage dat je al aan waarde had, komt er nog € 27,- bij. Dat is best een lekkere bonus.

Workshop / Party

Heb je zin om samen met een paar vriendinnen creatief aan de slag te gaan? Neem dan contact op met me via leonie@prulleke.nl en dan kunnen we samen een leuk (online) evenement plannen.

Tot de volgende keer,

Blijf veilig, blijf thuis, blijf lekker creatief bezig

Leonie

Onafhankelijk Stampin’ Up! demonstratrice