Hallo Prulleke,

Een paar dagen geleden plaatste ik een bericht over de mogelijkheden van een Workshop op Afspraak. Vandaag wil ik wat meer uitleg geven over de Koffie & een Kaartje Op Afspraak.

Corona-regels

De steeds veranderende maar nog altijd stevige beperkingen door de Corona-maatregelingen zorgen er voor dat het moeilijk is om een reguliere creatieve bijeenkomsten te plannen. Het mag na al deze tijd ook duidelijk zijn dat afwachten tot het ‘over’ is geen optie is. Ik weet ook dat er niks gaat boven samen komen om te knutselen. Er is niks leuker dan fysiek afspreken en materialen kunnen uitproberen voordat je er in hoeft te investeren heeft ook zeker zijn voordelen. Daarom bied ik koffie & een kaartje op afspraak aan.

Koffie & een Kaartje Op Afspraak (K&KOA)

Wanneer je een Koffie & een Kaartje Op Afspraak wilt, moet je weten dat ik nog steeds gebonden ben aan de richtlijnen van de RIVM. Voor nu betekent het dat ik plaats kan bieden aan maximaal 2 personen. Tijdens een Koffie & een Kaartje vertel ik je graag het een en ander over de producten van Stampin’ Up! Jij kunt dan lekker genieten van een kop koffie of thee (ik heb ook cappucino en latte’s en zo). Mochten er acties zijn, dan zal ik die uiteraard ook toelichten. Wanneer ik mijn verhaal heb verteld en er zijn geen vragen, gaan we twee kaartjes maken. Deze stellen je in de gelegenheid om eens te proberen te stempelen en geven je een beeld van de kwaliteit van de Stampin’ Up! producten. Mocht je na aanleiding van de Koffie & een Kaartje een bestelling willen plaatsen dan is daar tijd voor. Of als je nog een keertje wilt proberen voor het investeren dan kun je bijvoorbeeld nog een Workshop Op Afspraak of een andere Koffie & een Kaartje bespreken.

Nuts & Bolts

Nuts & Bolts stempels®, foto van Stampin’ Up!©2022

Op dit moment heb ik een Koffie & een Kaart voorbereid met de Nuts & Bolts stempelset. Mocht jij ook met deze spullen aan de slag willen gaan, neem dan snel contact op met me. Ik kan deze workshop eenvoudig aanpassen naar een wat makkelijker niveau, indien gewenst. Ik heb nog een paar open weekeinden in februari, mocht je zin hebben om te komen knutselen.Voor Koffie & een Kaartje moet je denken aan ongeveer 1 tot 1-1/2 uur tijd. Deze geef ik bij voorkeur op donderdag ochtend maar op een avond of in het weekeind is ook een optie. Vergeet niet om een creatieve vriendin mee te nemen want ik heb plaats voor 2 personen.

Wil je gebruik maken van deze mogelijkheid, stuur me dan gerust een mailtje (leonie@prulleke.nl) en dan kunnen we een datum prikken.

Als je nog vragen hebt, hoor ik het graag. Voor nu wens ik je veel knutselplezier en graag tot snel.

Leonie François

Onafhankelijk Stampin’ Up! demonstratrice