Hallo Prulleke,

Met de komst van de nieuwe jaarcatalogus in mei, betekent het dat ik al volop aan het plannen ben welke nieuwe artikelen ik wil gaan gebruiken voor mijn verschillende knutselbijeenkomsten. Zo wil ik beginnen in mei met de Thee en Troost suite.

Thee en Troost

In de nieuwe jaarcatalogus staat op pagina 12 en 13 de Tea Boutique suite. Deze bestaat uit een selectie coördinerende producten. Ten eerste een hele leuke set fotopolymeer stempels. Deze bevatten afbeeldingen van 2 verschillende theekopjes, theezakjeslabeltjes, wat bloemen en takjes, een citrusschijfje en een heleboel leuke spreuken. Hiermee kun je voor verschillende gelegenheden een leuke kaart maken. Bij de stempels is een bijpassende stansenset waardoor je nog meer creatieve opties hebt. Wat deze bundle echter extra leuk maakt, is dat deze ook in het Nederlands te verkrijgen is! De spreuken zijn dan zo waar nog leuker dan in het Engels en daarom zullen we in deze workshop de Nederlandse stempels gebruiken en niet de Engelse.

In Colors

Ook bevat de suite een pak design papier in de 6″x 6″ maat (15,2 x 15,2 cm). Deze hebben vrolijke motieven van theekopjes, theepotten, bloemen, citrusvruchten en neutrale prints. De kleuren in het papier zijn Crumb Cake, Crushed Curry, Fresh Freesia, Petal Pink en de vijf nieuwe In Colors: Orchid Oasis, Parakeet Party, Starry Sky, Sweet Sorbet en Tahitian Tide. Je maakt met de workshop dus ook meteen kennis met de nieuwe kleuren.

De 2022-2024 In Colors in 1 afbeelding.

Kaarten

Tijdens de workshop zullen we 4 kaarten gaan maken. Wellicht dat ik één kaart vervang voor een ander eenvoudig project maar dat heb ik nog niet definitief besloten. Als je mee wilt doen is het handig als je zelf wat basismaterialen mee wilt nemen, maar als je deze niet hebt kun je ze van me lenen. Denk hierbij aan een papiersnijmachine, schaartje, lijm, vouwbeen etc. Je ontvangt een workshoppakket met verbruiksmaterialen om te gebruiken tijdens de workshop en wat daarvan over blijft mag je gewoon mee naar huis nemen. De stempels, inkt, stansen, transparante blokken, en dergelijke materialen die we gebruiken stel ik beschikbaar uit mijn eigen verzameling. Deze kun je natuurlijk aanschaffen als je dat wilt, maar het is geen vereiste om mee te kunnen doen aan de workshop. Je kunt zo ook eenvoudig kennismaken met de producten en de hobby en genieten van een fijne tijd met andere creatieve mensen.

Wanneer is de workshop

De Thee en Troost workshop zal ik op drie momenten aanbieden om zo jouw meer mogelijkheden te geven om mee te kunnen doen. Je kunt meedoen bij mij thuis aan de keukentafel op donderdag 5 mei van 19:30 – 21:30u, zaterdag 7 mei van 14:00 – 16:00u of op zondag 8 mei van 10:00-12:00u. Ik heb plaats voor 6 personen en vol = vol.

Iedereen is welkom

Mijn workshops zijn opgebouwd in moeilijkheidsgraad. Ik begin eenvoudig zodat je je meteen zeker voelt met de materialen. Daarna bouw ik op in niveau. Dit betekent dat je ongeacht je ervaring mee kunt doen met mijn workshops. Zelfs als je nog nooit eerder hebt gestempeld kun je aanschuiven en ga je met prachtige kaarten naar huis. De workshops zijn ook leuk als je al meer ervaring hebt en zijn ook voor collega demonstratrices toegankelijke. Hierbij heb ik wel de kanttekening dat je komt voor een persoonlijke ervaring, niet om de projecten voor je eigen workshop te gebruiken of je eigen business te promoten.

Kosten

Workshops kosten €25,- per persoon. Hiervoor krijg je de benodigde materialen, koffie, thee of frisdrank, iets te knabbelen, een PDF van de projecten en een onvergetelijke, gezellige knutseltijd. Om te zorgen dat iedereen genoeg werkruimte heeft en de aandacht krijgt die hij/zij nodig heeft, heb ik voldoende plaats voor 6 deelnemers per evenement. Neem dus gezellig een vriendin mee en deel deze leuke ervaring samen.

Opgeven

Wil je mee doen? Stuur me dan meteen een mailtje om je op te geven (leonie@prulleke.nl). Je hebt nog tot zondag 17 april om dat te doen. Dit is in verband met de tijd die het kost om de materialen te bestellen en de pakketjes in orde te maken. Ik maak een factuur nadat je je hebt aangemeld en wanneer je betaling is ontvangen, uiterlijk op maandag 18 april, is je plaatsje gereserveerd. Mocht je nog wat spulletjes van Stampin’ Up! willen bestellen, dan kun je me die ook meteen doorgeven. Ik zorg dan dat je jouw spulletjes, mits voorradig, meteen kunt meenemen na de workshop. Uiteraard kun je tijdens de workshop ook een bestelling plaatsen.

Wil je liever een workshop met me inplannen op een ander moment, dan zijn mijn workshops op afspraak een perfecte uitkomst voor je. Neem gerust contact op met me om de mogelijkheden te bespreken. Mocht je nog andere vragen hebben, aarzel dan niet ze te stellen. Ik help je graag.

Voor nu wens ik je alvast veel knutselplezier en tot de volgende keer,

Leonie François

Onafhankelijk Stampin’ Up! demonstratrice