Hallo Prulleke,

Vorige week deelde ik wat informatie over het allereerste Prulleke Product Pakket: Pansy Petals. Vandaag wil ik wat meer vertellen over de producten waar je het pakket eventueel mee zou kunnen aanvullen of uitbreiden.

Inhoud

Zoals ik vorige week al vermeldde zitten er alleen verbruiksartikelen in de kit. Deze kun je eventueel aanvullen met andere (coördinerende) producten. Hier zal ik verderop wat suggesties voor geven. Het Prulleke Product Pakket bevat gedeelde pakketten, waardoor je van alles een beetje ontvangt. Je ontvangt in het Prulleke Petal Pansy Pruduct Pakket 1/4 vel van de verschillende designpapiertjes, 1/4 vel van de verschillende Shimmery Vellum vellen, 1 van ieder van de kleuren Ombre Gift Bags en ook een deel van de verpakking 2021-2023 In Color Jewels. Ik zal verschillende vellen kaartkarton toevoegen in bijpassende kleuren en wat van het Pale Papaya lint. Om het pakketje aan te vullen zodat je direct aan de slag kan, zal ik ook een paar uitgeponste labels en uitgestanste viooltjes toevoegen. Deze zal ik uit wit kaartkarton snijden zodat je ze kunt aanpassen naar elke gewenste kleur.

Dit is nog niet het complete Prulleke Product Pakket

Met dit pakket heb je een mooie bemonstering hebt om een goed beeld te krijgen van de volledige collectie en tegelijk voldoende materiaal hebt om heel wat prachtige projecten te maken.

Uitbreiden

Om je op gang te helpen met het Product Pakket zal ik iedere maandag een tutorial filmpje mailen naar je. In de filmpjes gebruiken ik uiteraard ook wat extra onderdelen van de suite om deze verder toe te lichten maar ook zonder deze aanvullende artikelen, kun je het Prulleke Product Pakket gebruiken om mooie dingen te maken. Ik zal hieronder alvast een aantal van de aanvullende artikelen noemen zodat je deze eventueel meteen kunt toevoegen aan je kitbestelling als je dat zou willen.

Vrolijke Viooltjes Stempelset

In de nieuw catalogus staat op bladzijde 28 en 29 de volledige Pansy Petals suite. Je ziet hier ook de de Pansy Patch stempelset. Een geweldige set met prachtige DistINKtive stempels die je over elkaar kunt stempelen met de two-step methode om zo diepere kleurrijke afbeeldingen te krijgen. Deze prachtige illustraties zijn aangevuld met mooie spreuken in vrolijke lettertypen. Het leuke aan deze set is dat deze ook in het Nederlands te verkrijgen is! De plaatjes zijn dan hetzelfde maar de teksten zijn vertaald. Zo zit er in de Nederlandse set de volgende teksten:

  • ik wilde je even laten weten dat ik aan je denk
  • dank u wel
  • rozen zijn rood viooltjes zijn blauw en dit vrolijke kaartje is voor jou
  • tot gauw!
  • lang zal je leven!
  • geluk zit in een klein kaartje

Geweldig toch?! Zulke bruikbare en unieke teksten. Wil je de stempelset echter niet aanschaffen, dan kun je de viooltjes uit het papier uitknippen en spreuken van een andere stempelset gebruiken. Geen probleem

Pansy Dies / Viooltjes stansen

Deze fantastische stansen set is een geweldige toevoeging. Je kunt er niet alleen makkelijk de gestempelde viooljes mee uitsnijden, ze passen ook over de bloemen op het designpapier. Gebruik ze eenvoudig met de (Mini) Stampin’ Cut & Emboss Machines voor een nauwkeurig uitgesneden vorm. Maar dat is niet alles (ik voel me net een TellSell Reclame) er zitten ook stansen bij die je los kunt gebruiken. Hiermee kun je de laagjes van de bloemen en blaadjes uit verschillende kleuren kaartkarton snijden om zo een mooie creatie te maken. Er zitten speciale lijnen in de stansen die wat nerf structuur aan brengen voor een realistischere look en het detail in deze stansen is ongekend. Het wordt natuurlijk pas echt gaaf als je de onderdelen gaat combineren. Door het kaartkarton eerst te bestempelen en dan uit te stansen voor meer diepte variatie of door wat extra kleur toe te voegen met Stampin’ Blends Markers of Blending Brushes. Alles is mogelijk!

Bumblebee Trinkets

In 2 van de designs van het Designer Series Paper zitten kleine bijtjes. Een perfect accent voor deze viooltjes zijn dan ook de Bumblebee Trinkets. Dit zijn kleine mat gouden versierseltjes in de vorm van een bij. In een verpakking zitten maar liefst 20 kleine bijtjes. Deze kun je bevestigen met bijvoorbeeld GlueDots (plakpuntjes). De bijtjes staan in de nieuwe jaarcatalogus op bladzijde 14.

2021-2023 In Colors inkt

De Pansy Petals suite heeft in het kleurenpallet de 2021-2023 In Colors. Als je dus wilt stempelen met de kleuren die coördineren met het papier dan kun je die kleuren kiezen. Nu is het uiteraard mogelijk om een paar van de kleuren te kiezen à € 9,- per inktpad maar je kunt ook kiezen voor de Classic Stampin’ Pad Bundle waarbij je alle 5 de 2021-2023 In Colors ontvangt en nog eens 10% bespaart. Je vindt deze op pagina 126 van de nieuwe jaarcatalogus.

Catalogus

Omdat de catalogus pas op 4 mei in gaat, mogen we tot die tijd geen (Stampin’ Up!) afbeeldingen delen. Ik kan dus wel laten zien wat ik persoonlijk heb ontvangen, maar ik kan nog geen officiële productfoto’s laten zien. Waar ik dus producten heb om te laten zien heb ik dat gedaan. In de nieuwe jaarcatalogus kun je de producten wat beter bekijken. Als je het afgelopen half jaar bij me hebt besteld, heb je de catalogus kosteloos van me ontvangen. Zo niet, dan kun je heb alsnog bij me aanvragen. Hierover kun je meer informatie vinden op de pagina Catalogus.

Heb je nog vragen, neem dan gerust contact op met me.

Tot de volgende keer,

Leonie

Onafhankelijk Stampin’ Up! demonstratrice