Hallo Prulleke,

Als laatste kaartje met deze kleurencombinatie wilde ik laten zien hoe je een liefdevol huisdierenkaartje kunt maken met deze kleuren.

Kleurencombinatie

Iedere maand deel ik een kleurencombinatie om lekker mee aan de slag te gaan. Hopelijk inspireert het je om even lekker creatief bezig te zijn. Bovendien kan een kleurencombinatie je ook creatief stimuleren om buiten je comfortzone te stappen. Redenen genoeg om een keertje mee te doen, toch?

Maart

De kleurencombinatie van maart is de volgende:

Kleurencombinatie maart 2022

Pampered Pets

Het kaartje dat ik deze week met de combinatie heb gemaakt is deze:

De hond is gekleurd met Cinnamon Cider en de poes heeft haar kleur gekregen door Daffodil Dilight light (ik heb geen So Saffron) te combineren met Petal Pink. Verder heeft ze wat accentjes gekregen met alleen de donkere Petal Pink en heeft de hond een halsband van Calypso Coral. Ook in de achtergrond zijn alle kleuren van de combinatie verwerkt. Ik vind het een leuke kaart om de maand mee te eindigen.

Meedoen

Wil jij producten bestellen zodat jij ook een kaartje als deze kunt maken? Je kunt de materialen die ik heb gebruikt bestellen via de Stampin’ Up! webshop. Heb je liever wat hulp? Dan kun je jouw bestelling ook doormailen aan leonie@prulleke.nl.

Heb jij met deze kleurencombinatie ook een leuke kaart gemaakt? Stuur me er gerust een foto van door zodat ik deze kan toevoegen aan het speciale Pinterest bord. Zo kunnen we elkaar blijven inspireren en zo anderen verblijden met onze creaties.

Nieuwe inspiratiekaart

Volgende week deel ik weer een nieuwe kleurencombinatie en en bijbehorende inspiratiekaart. Vergeet dus niet om dinsdag weer een kijkje te komen nemen op mijn website.

Dat was het weer voor vandaag. Ik hoop je weer een beetje te hebben geïnspireerd en ik kijk er naar uit te zien wat jij maakt met de kleurencombinatie van maart.

Veel knutselplezier,

Leonie François

Onafhankelijk Stampin’ Up! demonstratrice