Hallo Prulleke,

Vanaf aanstaande maandag zullen de mensen die het Painted Christmas Prulleke Product Pakket van met hebben afgenomen 4 weken lang een link naar een inspiratiefilmpje ontvangen. Om alvast in de stemming van die product te komen heb ik de inspiratiekaart van deze week gemaakt met de Christmas Season bundle. Maar dan wel in de kleurencombinatie van september.

Kleurencombinatie

Mijn doel met het delen van een maandelijkse kleurencombinatie is je creatief op gang te helpen. Met zo veel keuzes die je moet maken als je een kaartje wilt maken is het fijn als iemand die keuzes een beetje beperkt. Daarmee daag je ook je kleine grijze celletjes uit om oplossingen te zoeken en je stempels kritisch te bekijken. Een maand lang maak ik iedere week een project met die combinatie en die deel ik op deze website. Ik nodig iedereen uit om mee te doen met deze uitdaging en mij foto’s te sturen van jouw projecten met dezelfde kleuren combinatie. De foto’s deel ik dan op een speciaal Pinterestbord. Zo kun je snel meerdere inspiratiekaarten vinden men een bepaalde kleurencombinatie.

De combinatie voor september is een warme, vrolijke combinatie. Hij bestaat uit de volgende kleuren:

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is 20210901_081540000_iOS-1024x186.jpg

Christmas Season Product Pakket

Op bladzijde16 tot en met 19 van de juli-december 2021 mini catalogus vind je de Painted Christmas suite. Deze bestaat uit 2 bundles, designpapier, lint en gouden hulstblaadjes. Het is een prachtige collectie en daarom heb ik hier mee ook een Prulleke Product Pakket samengesteld. Aangezien ik de spullen recentelijk in mijn handen had, leek het me wel leuk om te proberen een kaartje te maken met deze producten. Nou stond er toevallig op bladzijde 16 een heel leuk kaartje en daarom besloot ik dat kaartje te CASE-en in de septemberkleuren. Het ging mij om het tweede kaartje van links op de onderste rij.

Voorbeelden uit de mini catalogus op pagina 16, foto van Stampin’ Up!©2021

Werkwijze

Ik koos voor een basiskaart van Flirty Flamingo kaartkarton en stempelde vervolgens al mijn afbeeldingen op een stuk Basic White kaartkarton. Ik gebruikte Balmy Blue voor de takjes, Bermuda Bay voor de hulst, Flirty Flamingo voor de besjes en voegde wat Pale Papaya stipjes toe om de ruimte wat verder te vullen. Op een apart velletje Basic White stempelde ik de besjes nogmaals in Flirty Flamingo en de denneappels stempelde ik daarbij in Pale Papaya. Ook stempelde ik de spreuk uit Fantastische Feestdagen in Flirty Flamingo. Deze elementen sneed ik uit met de coördinerende stansenset. In plaats van het Rode Foil Sheet sneed ik een strookje Balmy Blue kaartkarton dat ik een schuin uiteinde gaf. Nu was het tijd om alles een beetje samen te gaan voegen. Ik plakte de uitgestanste vormen met Multifuncionele Vloeibare Lijm (Tombow) op. Vervolgens maakte ik een strikje van wat wit Baker’s Twine dat ik met een lijmpuntje vastplakte. Hieroverheen plaatste ik de spreuk met de Balmy Blue mat met wat Stampin’ Dimensionals. Ter versiering voegde ik een aantal Gilded Gems toe.

Bestellen

Wil je na het lezen van dit artikel ook graag aan de slag met de door mij gebruikte materialen, dan is het fijn om te weten dat je ze rechtstreeks via mij kunt bestellen. Je kunt dat doen door me een mailtje te sturen met je bestelling of je kunt hem zelf plaatsen via mijn stampinupwebshop. Om dat makkelijker te maken heb ik hier ook een productlijst voor je gemaakt met de artikelen die ik heb gebruikt voor deze kaart.

Bonus

Het is nu nog extra interessant om een bestelling te plaatsen. Bij besteding vanaf € 60,- kun je namelijk tot 30 september gratis sale-a-bration artikelen uitzoeken. Heb je een bestelling van € 75,- of meer, dan krijg je er alleen in de maand september, als bedankje, van mij een Stampin’ Up! papierschaartje bij t.w.v. € 12,00. Nu snap ik dat de meeste mensen wel een schaartje hebben maar het Stampin’ Up! schaartje is wel heel fijn. Deze is super scherp, zo scherp zelfs dat hij wordt geleverd met een beschermkapje. Hij heeft een hele spitse punt waardoor je makkelijk de kleinste details kunt uitknippen en hij ligt heel fijn in de hand. Het feit dat hij zo scherp is, zorgt er ook voor dat je veel minder kracht hoeft te zetten. Een ideaal schaartje dus. Je kunt er alles over lezen in dit bericht.

Papierschaar, foto van Stampin’ Up!©2021

Proberen

Heb je eerst nog vragen of wil je liever eerst de producten een keer testen voor je ze koopt, dan kun je ook contact opnemen met me. Ik geef regelmatig workshops bij mij thuis en sinds kort ook Koffie & een Kaartje bij ’t Sonse Bakhuys. Er zijn dus verschillende manieren om eerst eens kennis te maken met de Stampin’ Up! producten als je dat zou willen.

Meedoen

Heb jij ook iets gemaakt met deze kleurencombinatie? Stuur me dan een foto door per mail of via WhatsApp en dan zet ik jouw creatie ook op het Pinterestbord dat ik hiervoor heb aangemaakt. Wil je een kijkje nemen en wat inspiratie opdoen? Kijk dan op deze Pinterest pagina.

Nieuwsflits

Ik deel iedere week mijn inspiratiekaart in mijn nieuwsflits. Wil jij graag mijn nieuwsflits ontvangen? Dat kan! In de zijbalk (of verder naar beneden als je op een telefoon kijkt) staat een inschrijfformulier om je op te geven voor mijn mailinglijst. Iedere week ontvang je een mail met inspiratie en informatie over acties en producten. Wanneer je de nieuwsflits niet meer wilt ontvangen, kun je jezelf simpelweg uitschrijven door op de link onderaan de nieuwsflits te klikken.

Volgende week deel ik een nieuwe inspiratiekaart in een nieuwe kleurencombinatie.

Veel knutselplezier!

Leonie

Onafhankelijk Stampin’ Up! demonstratrice