Hallo Prulleke,

De schoonmoeder van mijn neef is gisteren aan haar voet geopereerd. Daarom wilde ik een kaartje maken voor haar. Ik bedacht me dat ik daarvoor meteen de kleurencombinatie kon gebruiken en in één klap twee vliegen kon slaan. Ik weet dat zij een onverwachts kaartje waardeert en ik hoop dat ze snel op de been is.

Kleurencombinatie

Iedere maand deel ik een kleurencombinatie om lekker mee aan de slag te gaan. Wanneer we een project willen maken, moeten we namelijk veel keuzes maken. Welke stempels, welk designpapier, welk kaartkarton, welke versiersels, etc… Om alvast een van de kleurkeuzes voor je te maken, helpt het je om die andere keuzes makkelijker te maken. Hopelijk helpt het je om aan de slag te gaan en even lekker creatief bezig te zijn. Bovendien kan een onverwachte kleurencombinatie je ook creatief stimuleren om buiten je comfortzone te stappen. Redenen genoeg om een keertje mee te doen, toch?

Januari

De kleurencombinatie van januari is de volgende:

Kleurencombinatie januari 2022

Hand-Penned Petals

Het kaartje dat ik deze week met de combinatie heb gemaakt is deze:

Aanvankelijk begon ik met het idee om met de stansen te werken in de verschillende kleuren kaartkarton. Maar ik vond dat de afbeelding nogal klein was in verhouding met de kaart. Daarom besloot ik toch maar om ook wat stempels toe te voegen. Ik stempelde de grote bloem op de kaart en dekte deze af met de uitgestanste vorm. Zo kon ik een zachte inkblend in de achtergrond maken met mijn Blending Brush. Voor iets extra’s in de achtergrond, stempelde ik de spreuk meerdere keren met Pool Party inkt. Zowel volle kracht als afgestempeld. Nu ging ik de uitgestanste kaartkarton vormen op, over en onder elkaar plaatsen over de gestempelde bloemen. Ik bleef net zo lang stoeien tot ik tevreden was met het resultaat.

Tenslotte stempelde ik de spreuk nog eenmaal op een restje Basic White kaartkarton met Memento Tuxedo Black inkt. Ik ponste hem uit met de Label Me Fancy pons. Omdat de vorm te hoog was voor wat ik wilde, deed ik deze een tweede keer in de pons om hem wat kleiner te maken. Ditzelfde deed ik ook met een restje van het stipjes papier uit het Pattern Party gastvrouw designpapierpakket. Ik knoopte de labeltjes samen met wat Baker’s Twine en plakte het op de kaart met een Stampin’ Dimensional.

Meedoen

Heb jij met deze kleurencombinatie ook een leuke kaart gemaakt? Stuur me er gerust een foto van door zodat ik deze kan toevoegen aan het speciale Pinterest bord. Zo kunnen we elkaar blijven inspireren en zo anderen verblijden met onze creaties.

Nieuwe inspiratiekaart

Volgende week deel ik opnieuw kaart met deze kleurencombinatie. Wil je die zeker niet missen, abonneer je dan om mijn nieuwsflits. Je krijgt dan automatisch iedere dinsdag een mailtje van me met daarin de laatste Stampin’ Up! informatie, acties, inspiratie en speciale Prulleke aanbiedingen en activiteiten. Je kunt je inschrijven met het formulier in de rechter zijbalk. Lees je dit op een mobiel apparaat, dan kan het zijn dat je geen zijbalk ziet en dus onder dit bericht moet kijken. Je kunt je uiteraard ook weer uitschrijven als je mijn nieuwsbrief niet leuk vindt dus je zit nergens permanent aan vast.

Dat was het weer voor vandaag. Ik hoop je weer een beetje te hebben geïnspireerd.

Veel knutselplezier,

Leonie François

Onafhankelijk Stampin’ Up! demonstratrice