Hallo Prulleke,

Mijn inspiratiekaartje van vandaag sluit eigenlijk prachtig aan bij mijn openbaring van gistere: af en toe een adem pauze nemen en dan weer kunnen knallen. Focussen op het nu en jezelf niet helemaal opfokken en overwerken. Gewoon even adem halen.

De manier waarop ik graag ontspan is knutselen. Dat zal geen verrassing zijn. Maar ik weet ook hoe het voelt om lekker aan de slag te willen gaan en vervolgens niet weten hoe je moet beginnen. Te veel keuzes kunnen net zo overweldigend zijn als te veel taken. Om je daar een beetje bij te helpen deel ik iedere maand een kleurencombinatie.

Kleurencombinatie

Mijn doel met het delen van een maandelijkse kleurencombinatie is je creatief op gang te helpen. Met zo veel keuzes die je moet maken als je een kaartje wilt maken is het fijn als iemand die keuzes een beetje beperkt. Daarmee daag je ook je kleine grijze celletjes uit om oplossingen te zoeken en je stempels kritisch te bekijken. Een maand lang maak ik iedere week een project met die combinatie en die deel ik op deze website. Ik nodig iedereen uit om mee te doen met deze uitdaging en mij foto’s te sturen van jouw projecten met dezelfde kleuren combinatie. De foto’s deel ik dan op een speciaal Pinterestbord. Zo kun je snel meerdere inspiratiekaarten vinden men een bepaalde kleurencombinatie.

De combinatie voor november bestaat uit de volgende kleuren:

Spelregels

Voel jij je nu ook geïnspireerd om aan de slag te gaan met deze kleuren? Leuk! Ik vraag je natuurlijk wel om je te houden aan een aantal spelregels:

  • Gebruik zo veel mogelijk actueel Stampin’ Up! materiaal. Het hoeft niet nieuw te zijn, maar als iemand wil namaken wat jij hebt gecreeerd, dan is het wel zo fijn als ze de producten nog kunnen bestellen.
  • De kleurencombinatie mag aangevuld worden met de basics (zwart, wit en vanille) maar het is niet de bedoeling om andere kleuren toe te voegen of weg te laten. Metallics en bling mogen natuurlijk ook toegevoegd worden. Deze vallen voor mij ook onder de basics.

Inspiratiekaart week 47

Zoals ik al zei is het een mindful kaartje geworden. Vooral wij vrouwen hebben er nog al eens een handje van om te veel hooi op onze vork te nemen. We vinden dat we allemaal alles maar moeten kunnen omdat iedereen om ons heen het ook allemaal kan. FOUT! We doen allemaal maar alsof. Iedereen laat wel eens een steekje vallen en niemand heeft er iets aan als we ons gek maken met onze oneindige to do lijstjes. Met de nieuwe In The Moment set, die vanaf 4 januari te bestellen is, kunnen we op een vriendelijke manier de speciale mensen in ons leven laten weten dat zij ook wat druk van kun ketel kunnen laten.

De In The Moment stempelset bestaat uit 6 stempels. Hiervan zijn 3 getekende afbeeldingen van dames die even genieten van wat me-time en 3 zijn bijpassende spreuken. You’re in my thoughts is de meest algemeen te gebruiken spreuk. Verder zit er ook nog “you’re alwasy so good to others. Be good to yourself too.” in en de spreuk die ik op mijn kaartje heb gebruikt.

Relax

Het woord relax dat je in de achtergrond gestempeld ziet, heb ik selectief van inkt voorzien en afgestempeld voor ik het op mijn basiskaart stempelde. Het geeft een saamhorig effect doordat hetzelfde woord is gebruikt als in de spreuk en het was een mooie manier om de kleuren van de kleurencombinatie nog eens zachtjes te herhalen.

De afbeelding heb ik overigens gekleurd met de aquarelpotloden en water painters. Dit geeft het een heel zacht effect. Ik heb wel een beetje gesmokkeld en mijn meisje ook haren en huid gegeven in kleur. Vergeven jullie het me?

Bestellen

De stempelset is nu nog niet te bestellen voor klanten. Deze is vanaf 4 januari beschikbaar. Kun je niet wachten tot volgend jaar? Dan kun je instappen als demonstratrice want vanaf 1 december (volgende week al!) begint de algemene pre-order periode voor demonstratrices. Je zou hem dan zelf kunnen bestellen. Er is op dit moment nog een zeer aantrekkelijke instapactie gaande waar je van kunt profiteren dus ik zie geen reden om te wachten. Meer informatie over de instapactie staat hier.

Wil je aan de slag met producten van Stampin’ Up! maar wil je (nog) niet instappen, dan is het fijn om te weten dat je ze via mij kunt bestellen. Je kunt dat doen door me een mailtje te sturen met je bestelling of je kunt hem zelf plaatsen via mijn stampinupwebshop.

Heb je eerst nog vragen of wil je liever eerst de producten een keer testen voor je ze koopt, dan kun je ook contact opnemen met me. Ik geef regelmatig Facebook Lives, fysieke workshops bij mij thuis en om de week Koffie & een Kaartje bij ’t Sonse Bakhuys. Er zijn dus verschillende manieren om eerst eens kennis te maken met de Stampin’ Up! producten als je dat zou willen. Je vindt een overzicht van mijn activiteiten in de rechterzijbalk of hier.

Meedoen

Heb jij ook iets gemaakt met deze kleurencombinatie? Stuur me dan een foto door per mail of via WhatsApp en dan zet ik jouw creatie ook op het Pinterestbord dat ik hiervoor heb aangemaakt. Wil je een kijkje nemen en wat inspiratie opdoen? Kijk dan op: https://nl.pinterest.com/prulleke_/kleurencombinatie/2021-november/

Nieuwsflits

Ik deel iedere week mijn inspiratiekaart in mijn nieuwsflits. Wil jij graag mijn nieuwsflits ontvangen? Dat kan! In de zijbalk (of verder naar beneden als je op een telefoon kijkt) staat een inschrijfformulier om je op te geven voor mijn mailinglijst. Iedere week ontvang je een mail met inspiratie en informatie over acties en producten. Wanneer je de nieuwsflits niet meer wilt ontvangen, kun je jezelf simpelweg uitschrijven door op de link onderaan de nieuwsflits te klikken.

Volgende week deel ik een nieuwe inspiratiekaart. Hopelijk heb jij dan ook iets om aan mij te laten zien.

Veel knutselplezier!

Leonie

Onafhankelijk Stampin’ Up! demonstratrice