Hallo Prulleke,

Voor ik begin, wil ik iedereen ontzettend bedanken voor alle berichtjes, kaartjes en deurvisite die ik gisteren heb mogen ontvangen. Het was hartverwarmend om zo verwend te worden ondanks de quarantaine. Het was heel bijzonder om zo mijn verjaardag te hebben mogen vieren. Hopelijk kunnen we de volgende keer weer een echt feestje geven maar laten we eerst de persconferentie van vanavond maar weer afwachten. Tot die tijd heb ik nog een inspiratiekaartje om met je te delen die ik maakte met de kleurencombinatie van februari.

Kleurencombinatie

Iedere maand deel ik een kleurencombinatie om lekker mee aan de slag te gaan. Wanneer we een project willen maken, moeten we namelijk veel keuzes maken. Welke stempels, welk designpapier, welk kaartkarton, welke versiersels, etc… Om alvast een van de kleurkeuzes voor je te maken, helpt het je om die andere keuzes makkelijker te maken. Hopelijk helpt het je om aan de slag te gaan en even lekker creatief bezig te zijn. Bovendien kan een onverwachte kleurencombinatie je ook creatief stimuleren om buiten je comfortzone te stappen. Redenen genoeg om een keertje mee te doen, toch?

Februari

De kleurencombinatie van februari is de volgende:

Kleurencombinatie februari 2022

Het kaartje dat ik deze week met de combinatie heb gemaakt is deze:

In The Moment

Ik wilde deze keer spelen met het contrast tussen kleur en zwart/wit. Door niet alle elementen van de afbeelding te kleuren ontstaat een heel ander soort effect dan wanneer het allemaal was gekleurd. Op deze manier kun je het accent precies daar leggen waar je het wilt hebben. Ik wist niet zeker waar ik het accent wilde hebben en het effect was waarschijnlijk mooier geweest als ik een paar elementen minder gekleurd had. Hoe dan ook, ik vind het een leuk kaartje. Om de kleurencombinatie in de achtergrond te herhalen, koos ik er voor om een aantal strookjes van 0,5 cm breed te snijden uit verschillende designpapier pakketten met de juiste kleuren Zo gebruikte ik Pattern Party, Pansy Petals en Sweet Symmetry om patronen te snijden in Flirty Flamingo, Calypso Coral en Bumblebee. Real Red herhaalde ik in de achtergrond door de spreuk in die kleur te stempelen. Ik gebruikte een stuk Window Sheet en mijn Stamparatus om te zorgen dat hij precies kwam waar ik hem wilde hebben.

Meedoen

Wil jij producten bestellen zodat jij ook een kaartje als deze kunt maken? Je kunt de materialen die ik heb gebruikt bestellen via de Stampin’ Up! webshop. Heb je liever wat hulp? Dan kun je jouw bestelling ook doormailen aan leonie@prulleke.nl.

Heb jij met deze kleurencombinatie ook een leuke kaart gemaakt? Stuur me er gerust een foto van door zodat ik deze kan toevoegen aan het speciale Pinterest bord. Zo kunnen we elkaar blijven inspireren en zo anderen verblijden met onze creaties.

Nieuwe inspiratiekaart

Volgende week deel ik mijn laatste inspiratiekaart met deze kleurencombinatie. Wil je die zeker niet missen, abonneer je dan om mijn nieuwsflits. Je krijgt dan automatisch iedere dinsdag een mailtje van me met daarin de laatste Stampin’ Up! informatie, acties, inspiratie en speciale Prulleke aanbiedingen en activiteiten. Je kunt je inschrijven met het formulier in de rechter zijbalk. Lees je dit op een mobiel apparaat, dan kan het zijn dat je geen zijbalk ziet en dus onder dit bericht moet kijken. Je kunt je uiteraard ook weer uitschrijven als je mijn nieuwsbrief niet leuk vindt dus je zit nergens permanent aan vast.

Dat was het weer voor vandaag. Ik hoop je weer een beetje te hebben geïnspireerd.

Veel knutselplezier,

Leonie François

Onafhankelijk Stampin’ Up! demonstratrice