Hallo Prulleke,

Dit is het laatste inspiratiekaartje met de kleurencombinatie van februari 2022. Ik vind het elke maand zo leuk om de verschillende kaartjes samen te zien op het Pinterestbord. Zo verschillend en toch met dezelfde kleuren. Het is meteen duidelijk wat je met een paar stempels en wat creativiteit kunt maken. Heb jij ook een leuke kaart gemaakt met deze kleurencombinatie? Vergeet dan niet om hem te delen met me zodat ik hem kan toevoegen aan het Pinterestbord. Volgende week deel ik een nieuwe combinatie maar ik zal eerst wat meer vertellen over wat dit allemaal is en waarom.

Kleurencombinatie

Iedere maand deel ik een kleurencombinatie om lekker mee aan de slag te gaan. Wanneer we een project willen maken, moeten we namelijk veel keuzes maken. Welke stempels, welk designpapier, welk kaartkarton, welke versiersels, etc… Om alvast een van de kleurkeuzes voor je te maken, helpt het je om die andere keuzes makkelijker te maken. Hopelijk helpt het je om aan de slag te gaan en even lekker creatief bezig te zijn. Bovendien kan een onverwachte kleurencombinatie je ook creatief stimuleren om buiten je comfortzone te stappen. Redenen genoeg om een keertje mee te doen, toch?

Februari

De kleurencombinatie van februari is de volgende:

Kleurencombinatie februari 2022

Het kaartje dat ik deze week met de combinatie heb gemaakt is deze:

In The Moment

Ik wilde deze keer helemaal op gaan in de kleuren en hoe kun je dat nou beter doen dan met een regenboog? De Rainbow of Happiness bundle is zo vrolijk dat ik hem wel moest gebruiken. Door de Bumblebee te gebruiken als basis kaart betekent het dat het meteen al een zonnig kaartje wordt, maar ook dat ik een kleur minder had voor de uitgestanste regenbogen. Dit loste ik op door de kleur van de grootste boog te herhalen in de kleinste boog. Ik ben zo blij met deze achtergrond. Het witte paneel steekt er ook mooi van af en zo kan de belangrijkste regenboog ook alle kleuren van de combinatie tonen.

Meedoen

Wil jij producten bestellen zodat jij ook een kaartje als deze kunt maken? Je kunt de materialen die ik heb gebruikt bestellen via de Stampin’ Up! webshop. Heb je liever wat hulp? Dan kun je jouw bestelling ook doormailen aan leonie@prulleke.nl.

Heb jij met deze kleurencombinatie ook een leuke kaart gemaakt? Stuur me er gerust een foto van door zodat ik deze kan toevoegen aan het speciale Pinterest bord. Zo kunnen we elkaar blijven inspireren en zo anderen verblijden met onze creaties.

Nieuwe inspiratiekaart

Volgende week deel ik een nieuwe kleurencombinatie en een nieuw inspiratiekaartje. Wil je die zeker niet missen, abonneer je dan om mijn nieuwsflits. Je krijgt dan automatisch iedere dinsdag een mailtje van me met daarin de laatste Stampin’ Up! informatie, acties, inspiratie en speciale Prulleke aanbiedingen en activiteiten. Je kunt je inschrijven met het formulier in de rechter zijbalk. Lees je dit op een mobiel apparaat, dan kan het zijn dat je geen zijbalk ziet en dus onder dit bericht moet kijken. Je kunt je uiteraard ook weer uitschrijven als je mijn nieuwsbrief niet leuk vindt dus je zit nergens permanent aan vast.

Dat was het weer voor vandaag. Ik hoop je weer een beetje te hebben geïnspireerd.

Veel knutselplezier,

Leonie François

Onafhankelijk Stampin’ Up! demonstratrice