Hallo Prulleke,

Waar ik vorige week een inspiratie deelde met een hele vrolijke reden, is dat vandaag niet het geval. De moeder van een goede vriendin van me is pas geleden overleden. Dit kaartje maakte ik voor haar vader om zo ook hem te kunnen condoleren. Zo zie je maar dat je een kleurencombinatie voor veel verschillende doeleinden kunt gebruiken. Ben je nog niet bekend met mijn kleurencombinaties? Lees dan lekker verder.

Kleurencombinatie

Mijn doel met het delen van een maandelijkse kleurencombinatie is je creatief op gang te helpen. Met zo veel keuzes die je moet maken als je een kaartje wilt maken is het fijn als iemand die keuzes een beetje beperkt. Daarmee daag je ook je kleine grijze celletjes uit om oplossingen te zoeken en je stempels kritisch te bekijken. Een maand lang maak ik iedere week een project met die combinatie en die deel ik op deze website. Ik nodig iedereen uit om mee te doen met deze uitdaging en mij foto’s te sturen van jouw projecten met dezelfde kleuren combinatie. De foto’s deel ik dan op een speciaal Pinterestbord. Zo kun je snel meerdere inspiratiekaarten vinden men een bepaalde kleurencombinatie.

De combinatie voor november bestaat uit de volgende kleuren:

Spelregels

Voel jij je nu ook geïnspireerd om aan de slag te gaan met deze kleuren? Leuk! Ik vraag je natuurlijk wel om je te houden aan een aantal spelregels:

  • Gebruik zo veel mogelijk actueel Stampin’ Up! materiaal. Het hoeft niet nieuw te zijn, maar als iemand wil namaken wat jij hebt gecreeerd, dan is het wel zo fijn als ze de producten nog kunnen bestellen.
  • De kleurencombinatie mag aangevuld worden met de basics (zwart, wit en vanille) maar het is niet de bedoeling om andere kleuren toe te voegen of weg te laten. Metallics en bling mogen natuurlijk ook toegevoegd worden. Deze vallen voor mij ook onder de basics.

Inspiratiekaart week 46

Omdat het een ingetogen kaartje moest worden heb ik gekozen om de donkerdere kleuren uit de combinatie prominenter te gebruiken. Ik heb er toch bewust voor gekozen om de tulp zelf in Calypso Coral te stempelen. Even twijfelde ik namelijk om alleen in de tekst de fellere kleuren toe te passen maar ik vond het mooier als de bloem kleur had.

De stempels die ik heb gebruikt komen uit de Tijdloze Tulpen set. De bladeren in die set zijn relatief vrij kort maar door ze herhaald te stempelen ontstaat een mooi, lang, krullend blad. Door een zwarte mat te verwerken tussen de gestempelde en grijze mat, versterkt het rouwkaart gehalte. Ik hoop dat de woorden ook troost zullen bieden in deze moeilijk periode.

Bestellen

Wil je ook aan de slag met producten van Stampin’ Up! maar wil je (nog) niet instappen, dan is het fijn om te weten dat je ze gewoon via mij kunt bestellen. Je kunt dat doen door me een mailtje te sturen met je bestelling of je kunt hem zelf plaatsen via mijn stampinupwebshop. Heb je eerst nog vragen of wil je liever eerst de producten een keer testen voor je ze koopt, dan kun je ook contact opnemen met me. Ik geef regelmatig Facebook Lives, fysieke workshops bij mij thuis en om de week Koffie & een Kaartje bij ’t Sonse Bakhuys. Er zijn dus verschillende manieren om eerst eens kennis te maken met de Stampin’ Up! producten als je dat zou willen. Je vindt een overzicht van mijn activiteiten in de rechterzijbalk of hier.

Meedoen

Heb jij ook iets gemaakt met deze kleurencombinatie? Stuur me dan een foto door per mail of via WhatsApp en dan zet ik jouw creatie ook op het Pinterestbord dat ik hiervoor heb aangemaakt. Wil je een kijkje nemen en wat inspiratie opdoen? Kijk dan op: https://nl.pinterest.com/prulleke_/kleurencombinatie/2021-november/

Nieuwsflits

Ik deel iedere week mijn inspiratiekaart in mijn nieuwsflits. Wil jij graag mijn nieuwsflits ontvangen? Dat kan! In de zijbalk (of verder naar beneden als je op een telefoon kijkt) staat een inschrijfformulier om je op te geven voor mijn mailinglijst. Iedere week ontvang je een mail met inspiratie en informatie over acties en producten. Wanneer je de nieuwsflits niet meer wilt ontvangen, kun je jezelf simpelweg uitschrijven door op de link onderaan de nieuwsflits te klikken.

Volgende week deel ik een nieuwe inspiratiekaart. Hopelijk heb jij dan ook iets om aan mij te laten zien.

Veel knutselplezier!

Leonie

Onafhankelijk Stampin’ Up! demonstratrice