Hallo Prulleke,

Ook deze week zal ik een product gebruiken voor mijn kleurencombinatie-inspiratiekaart dat uit het assortiment gaat. Deze keer is dat de Tijdloze Tulpen stempelset. Maar eerst vertel ik graag een beetje over mij doel met de kleurencombinatie.

Kleurencombinatie

Iedere maand deel ik een kleurencombinatie om lekker mee aan de slag te gaan. Hopelijk inspireert het je om even lekker creatief bezig te zijn. Bovendien kan een kleurencombinatie je ook creatief stimuleren om buiten je comfortzone te stappen. Redenen genoeg om een keertje mee te doen, toch?

April

De kleurencombinatie van april is de volgende:

Kleurencombinatie april 2022

Tijdloze Tulpen

Het kaartje dat ik deze week met de combinatie heb gemaakt is deze:

Op 15 november 2019 mocht ik voor een internationaal publiek van meer dan 1000 demonstratrices tijdens het On Stage Live evenement de Tijdloze Tulpen stempelset presenteren. Het is een van de gaafste dingen geweest die ik ooit heb gedaan. Nu, 2,5 jaar later is het tijd om afscheid te gaan nemen van deze set. Om de diepte in mijn kaart te maken heb ik gebruik gemaakt van de masking techniek. Hierbij stempel je de afbeeldingen die je in de voorgrond wilt hebben nog een keer op wat makkelijk te verwijderen papier. Je plakt je gestempelde afbeelding af en stempelt er vervolgens half overheen wat in de achtergrond moet komen. Het is een echte beginners techniek maar eentje die heel handig blijft wanneer je niet te veel laagjes papier op elkaar wilt plakken. De enige diepte die ik op deze kaart heb is van de strik. Deze is van het Frayed Ribbon gestrikt dat ik met mijn Pool Party Stampin’ Blends Marker een andere kleur had gegeven. Op deze manier kon ik toch alle kleuren van de combinatie toepassen.

Meedoen

Wil jij producten bestellen zodat jij ook een kaartje als deze kunt maken? Je kunt de materialen die ik heb gebruikt het makkelijkst bestellen via de Stampin’ Up! webshop. Denk bij bestellingen onder €200,- aan de gastvrouwcode D9E7YNVR. Omdat de uitlooplijst nu van kracht is zijn online bestellingen de beste keuze want je hebt op die manier de actuele voorraad situatie. Op dit moment geldt op = op op verschillende producten, vele hiervan zijn afgeprijsd. Heb je liever wat hulp? Dan kun je jouw bestelling ook doormailen aan leonie@prulleke.nl. Weet alleen wel dat er tussen de tijd dat je de bestelling aan mij doorgeeft en dat ik hem kan plaatsen, artikelen uitverkocht kunnen raken.

Heb jij met deze kleurencombinatie ook een leuke kaart gemaakt? Stuur me er gerust een foto van door zodat ik deze kan toevoegen aan het speciale Pinterest bord. Zo kunnen we elkaar blijven inspireren en zo anderen verblijden met onze creaties.

Nieuwe inspiratiekaart

Volgende week deel ik een nieuwe inspiratiekaart. Vergeet dus niet om dinsdag weer een kijkje te komen nemen op mijn website.

Dat was het weer voor vandaag. Ik hoop je weer een beetje te hebben geïnspireerd en ik kijk er naar uit te zien wat jij maakt met de kleurencombinatie van april.

Veel knutselplezier,

Leonie François

Onafhankelijk Stampin’ Up! demonstratrice