Hallo Prulleke,

Voor de kaart van vandaag wilde ik graag wat designpapier gebruiken en een oude favoriete winterstempelset. Ik weet wel dat vandaag net de herfst begonnen is maar toch had ik zin in een winters kaartje. De kleurencombinatie is een perfect excuus om daar eens lekker mee aan de gang te gaan.

Kleurencombinatie

Mijn doel met het delen van een maandelijkse kleurencombinatie is je creatief op gang te helpen. Met zo veel keuzes die je moet maken als je een kaartje wilt maken is het fijn als iemand die keuzes een beetje beperkt. Daarmee daag je ook je kleine grijze celletjes uit om oplossingen te zoeken en je stempels kritisch te bekijken. Een maand lang maak ik iedere week een project met die combinatie en die deel ik op deze website. Ik nodig iedereen uit om mee te doen met deze uitdaging en mij foto’s te sturen van jouw projecten met dezelfde kleuren combinatie. De foto’s deel ik dan op een speciaal Pinterestbord. Zo kun je snel meerdere inspiratiekaarten vinden men een bepaalde kleurencombinatie.

De combinatie voor september is een warme, vrolijke combinatie. Hij bestaat uit de volgende kleuren:

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is 20210901_081540000_iOS-1024x186.jpg

Snowman Season

Ondanks de zomerse combinatie wilde ik toch al graag een winterse kaart maken. Daarom koos ik ervoor om Snowman Season uit mijn kast te pakken. Hierin zitten verschillende schattige sneeuwpoppen waar ik vorig jaar ook diverse kaarten mee heb gemaakt. Doordat je de sneeuw wat schaduw kunt geven met Balmy Blue en je de sjaal en muts eigenlijk elke kleur kunt geven die je maar wilt, vond ik dat ik hem nu ook kon gebruiken.

Snowman Season, foto van Stampin’ Up!©2021

Werkwijze

Ik stempelde de sneeuwpop in Memento Tuxedo Black op Basic White kaartkarton en kleurde hem met Balmy Blue Light, Pumpkin Pie Light en Petel Pink Dark (omdat ik geen Pale Papaya heb moest ik improviseren) en Flirty Flamingo Dark & Light. De spreuk Let it snow stempelde ik er in Bermuda Bay bij om zo alle kleuren vertegenwoordigd te hebben.

Langs de rand stempelde ik wat extra Balmy Blue sneeuwvlokjes die ik eerst afstempelde voor een zachtere look. Met behulp van de Gestikte Rechthoeken stansen sneed ik de afbeelding uit en ook een velletje Pale Papaya designpapier. Ik plakte de Pale Papaya laag met Multifunctionele Vloeibare Lijm op de basiskaart en bevestigde de gestempelde laag daarop met Stampin Dimensionals. Van wat wit Baker’s Twine maakte ik een strikje en plakte deze met een lijmpuntje in de rechterbovenhoek.

Bestellen

Wil je na het lezen van dit artikel ook graag aan de slag met de door mij gebruikte materialen, dan is het fijn om te weten dat je ze rechtstreeks via mij kunt bestellen. Je kunt dat doen door me een mailtje te sturen met je bestelling of je kunt hem zelf plaatsen via mijn stampinupwebshop. Om dat makkelijker te maken heb ik hier ook een productlijst voor je gemaakt met de artikelen die ik heb gebruikt voor deze kaart.

Bonus

Deze maand is het extra interessant om een bestelling te plaatsen. Bij besteding vanaf € 60,- kun je namelijk tot 30 september nog gratis sale-a-bration artikelen uitzoeken. Heb je een bestelling van € 80,- of meer, dan krijg je er alleen in de maand september, als bedankje, van mij een Stampin’ Up! papierschaartje bij t.w.v. € 12,00. Nu snap ik dat de meeste mensen wel een schaartje hebben maar het Stampin’ Up! schaartje is wel heel fijn. Deze is super scherp, zo scherp zelfs dat hij wordt geleverd met een beschermkapje. Hij heeft een hele spitse punt waardoor je makkelijk de kleinste details kunt uitknippen en hij ligt heel fijn in de hand. Het feit dat hij zo scherp is, zorgt er ook voor dat je veel minder kracht hoeft te zetten. Een ideaal schaartje dus.

Proberen

Heb je eerst nog vragen of wil je liever eerst de producten een keer testen voor je ze koopt, dan kun je ook contact opnemen met me. Ik geef regelmatig workshops bij mij thuis en sinds kort ook Koffie & een Kaartje bij ’t Sonse Bakhuys. Er zijn dus verschillende manieren om eerst eens kennis te maken met de Stampin’ Up! producten als je dat zou willen.

Meedoen

Heb jij ook iets gemaakt met deze kleurencombinatie? Stuur me dan een foto door per mail of via WhatsApp en dan zet ik jouw creatie ook op het Pinterestbord dat ik hiervoor heb aangemaakt. Wil je een kijkje nemen en wat inspiratie opdoen? Kijk dan op:

Nieuwsflits

Ik deel iedere week mijn inspiratiekaart in mijn nieuwsflits. Wil jij graag mijn nieuwsflits ontvangen? Dat kan! In de zijbalk (of verder naar beneden als je op een telefoon kijkt) staat een inschrijfformulier om je op te geven voor mijn mailinglijst. Iedere week ontvang je een mail met inspiratie en informatie over acties en producten. Wanneer je de nieuwsflits niet meer wilt ontvangen, kun je jezelf simpelweg uitschrijven door op de link onderaan de nieuwsflits te klikken.

Volgende week deel ik een nieuwe inspiratiekaart. Denk er aan dat je de hele maand een foto van jouw kleurencombinatie project aan me kunt doorsturen.

Veel knutselplezier!

Leonie

Onafhankelijk Stampin’ Up! demonstratrice