Hallo Prullekes,

Sorry voor de lange afwezigheid. Met allebei de kinderen thuis tijdens de zomervakantie, kwam ik niet echt toe aan knutselen, laat staan daar foto’s van maken en blogpost over schrijven. Alles viel dus even in het water. Maar ik probeer langzamerhand weer in the swing of things te komen en weer tijd te zoeken om wat content te bouwen. Ik heb namelijk nog wel ideeën genoeg.

Het is natuurlijk niet zo dat ik de afgelopen maanden helemaal stil heb gezeten. Ik heb links en rechts wel een verjaardagskaartje gemaakt, maar niet gedocumenteerd. Verder ben ik van plan om te experimenteren met video’s maken van mijn knutselbezigheden. Helaas stopt op dit moment mijn camera er steeds mee na 15 minuten opname. Wat erg vervelend is, aangezien ik er veel langer over doe om een kaartje te maken en ik het pas zie als ik helemaal klaar ben. Niet dat het me tegenhoudt. Het gaat me een keer lukken!

En dan heb ik nog twee andere lopende projecten. Ten eerste de keuken. Die moest ook nodig geüpdate worden. Hoewel het voornamelijk een cosmetische aanpassing is (nieuwe deurtjes en ladefronten), zijn ook een deel van de apparatuur vervangen en heb ik nieuwe pannen! Zo fijn! Nog een paar laatste aanpassingen en dan ziet alles er weer fris uit.

Het andere project verloopt precies volgens schema maar zal wat langer duren voor het resultaat te zien is. Maar ik kan wel een sneak peak geven:

770214SMTSL_LCM Francois-Smits_20160923_141955_0001

Jawel, mijn man en ik verwachten in februari 2017 ons derde kindje. Aangezien we bij de oude garde horen, die niet van te voren het geslacht van de baby willen weten, gebruiken we voorlopig ‘Bolleke’ als werknaam voor ons kindje. Onze dochter (5) en zoon (2) zijn ook enthousiast over de aankomende verandering. Vooral dochterlief is er flink mee bezig en tekende op haar stamboom die ze op school maakte ook al ‘Bolleke’ in haar tekening. Onze zoon is er nog niet zo heel erg mee bezig, maar hij is ook een stuk kleiner. Voorlopig verloopt alles prima. De NIPT-test was goed en op de 20-weken echo was duidelijk dat alles volgens verwachting groeit en dat er geen zichtbare afwijkingen zijn.

Dus dat was de update voor wat betreft de afgelopen weken en natuurlijk ook een deel vooruitblik op wat ik nog wil gaan ontwikkelen.

Hopelijk kom je dan ook kijken wat ik te melden heb.

Groetjes,
Leonie