Hallo Prulleke,

Uiteraard begin ik dit bericht met het doen van een nieuwjaars wens. Ik wens je een geweldig, creatief, liefdevol en gezond 2022! Bovendien hoop ik dat je de moed hebt om je dromen achterna te jagen en uit je comfort zone te stappen. Bovenal wil ik dat je dit jaar bereikt wat je wilt behalen en geniet van alle momenten. En bovenal hoop ik dat je veel zult delen. Je plezier, je problemen, je talenten en je liefde. Want jij, mijn lieve Prulleke, bent het waard om in 2022 te stralen.

Het lijkt me een goed idee om voortaan aan het begin van de maand een korte samenvatting te geven van wat er deze maand speelt. Op die manier weet je in grote lijnen wat je kunt verwachten en is de kans kleiner dat je iets mis loopt. Wil je er zeker van zijn dat je overal goed van op de hoogte bent, zorg dan dat je je inschrijft voor mijn wekelijkse nieuwsflits. Hierin vind je niet alleen informatie over de evenementen, acties en promoties maar ook een stuk inspiratie. Je kunt je inschrijven voor mijn nieuwsbrief via het formulier in de zijbalk (of onderaan de berichten als je op een mobiel device leest).

Einde juli-december 2021 mini catalogus

Mocht je nog iets willen hebben uit de juli-december 2021 mini catalogus dan is vandaag de allerlaatste dag dat je daar iets uit kunt bestellen. Op de artikelen die uit de collectie gaan geldt sinds 1 december j.l. al een op=op beleid dus het kan zijn dat producten niet meer te bestellen zijn. De meest actuele voorraad zie je door te shoppen via de Stampin’ Up! website.

Januari-juni 2022 mini catalogus

MKTL_CTLG_TH_NA_11.21_JJ22

Morgen lanceert de nieuwe minicatalogus. Als je het afgelopen jaar een bestelling bij me hebt geplaatst, moet je die inmiddels hebben ontvangen. Heb je er nog geen, neem dan even contact op met me. De mini catalogus staat vol met prachtige projecten gemaakt met fantastische nieuwe producten die geschikt zijn voor tal van gelegenheden. Ik heb al wat sneak peeks gedeeld van nieuwe producten, onder andere op YouTube, dus je kunt nu ook wat inspiratie bekijken.

Sale-a-Bration

De mini catalogus is niet het enige dat morgen van start gaat… het is ook weer Sale-a-bration en dat betekent extra voordeel. Bij besteding vanaf € 60,- mag je namelijk gratis artikelen uit de Sale-a-Bration brochure kiezen om je bestelling mee aan te vullen. Ben je in januari of februari gastvrouw bij een (online) workshop en wordt er in totaal voor minimaal € 375,- besteld, dan ontvang je de Calming Camelia stempelset als bonus kadootje gratis. Maar de beste deal is en blijft instappen als demonstratrice. Ook dat wordt tijdens Sale-a-bration extra aantrekkelijk gemaakt. Wanneer je tussen 4 januari en 28 februari instapt, ontvang je niet alleen € 175,- aan producten voor slechts € 129,-, je mag ook nog eens 2 extra stempelsets uitkiezen als extra welkomstkado. Hoe gaaf is dat?!

Prulleke Webshop

De afgelopen week heeft mijn man wat tijd vrijgemaakt om me te helpen om mijn webshop draaiend te krijgen. Hierin vind je vanaf nu tweedehands retired producten waar ik afscheid van wil nemen. De komende tijd ga ik mijn best doen om de site verder en verder aan te vullen want ik heb een flinke voorraad waar ik afscheid van wil nemen. Heb jij een bepaald artikel op jouw verlanglijst staan? Voel je dan vrij om me een berichtje te sturen en te vragen of ik het misschien heb. Je weet maar nooit…

Cardstock pakketten

Cardstock pakket Sweet Symmetry

Naast tweedehands artikelen vind je er ook cardstock pakketten. Deze pakketten bestaan uit 12 vellen kaartkarton, 2 vellen ieder van 6 verschillende kleuren. Het fijne aan deze pakketten is dat ik ze allemaal heb samengesteld zodat ze perfect passen bij ieder van de designpapierpakketten. Heb je dus een bepaald pakket DSP op je verlanglijst staan, dan kun je er nu een bijpassend pak kaartkarton bij kiezen voor slechts € 5,- per pak. Je hoeft dus geen pak van 24 vellen van 1 kleur of pak van een kleurenfamilie waarvan je maar een paar kleuren nodig hebt, te kopen. Het cardstock pakket is de oplossing voor een kleinere portemonnaie en minder verspilling. Uiteraard is alles ook afhankelijk van wat ik op voorraad heb in mijn kast, maar mocht ik iets niet meteen kunnen leveren, dan laat ik je dat zo snel mogelijk weten.

Tutorial Theme Team

Wellicht heb je er al iets van opgevangen… ik ben een van de demonstratrices van het internationale Tutorial Theme Team. Wij zijn deze maand met 8 personen uit het Verenigd Koninkrijk, de Verenigde Staten, Canada en Nieuw Zeeland. (Volgende maand komt er ook nog een demonstratrice uit Duitsland bij!) We bundelen onze krachten en maken iedere maand een project in een vooraf bepaald thema en voegen deze samen in een PDF-pakket. Van ieder project ontvang je een foto, werkbeschrijving en lijst met benodigde materialen. We proberen de projecten zo laag-drempelig mogelijk te houden zodat iedereen ze na kan maken. Je krijgt de bundel wanneer je een bestelling plaatst bij me maar ik zal de bundel ook aanbieden in mijn webshop.

Voor nu wil ik het hier even bij houden. Ik denk dat dit wel even genoeg informatie is voor nu. Morgen zal ik wat verder toelichten wat ik nog meer in petto heb voor het eerste kwartaal van 2022. Dan zal ik onder andere brandende vragen over workshops en evenementen behandelen.

Hopelijk kom je dan weer een kijkje nemen.

Tot de volgende keer,

Leonie

Onafhankelijk Stampin’ Up! demonstratrice