Hallo Prulleke,

Maandag liet ik weten wat er deze maand allemaal gebeurt. Een van de dingen die ik daarbij nog niet benoemde zijn mijn activiteiten. Daarom wil ik je vandaag wat meer vertellen over wat ik als Prulleke van plan ben tijdens het eerste kwartaal van 2022.

Workshops en evementen

Dit is natuurlijk de vraag van het moment: komen er nog workshops aan? Voorlopig lijkt het me verstandig om de regels van het RIVM en de regering zo goed mogelijk op te volgen. Dat betekent dat ik nu geen fysieke workshops bij mij thuis kan geven. Als je een-op-een wat uitleg wil, kan ik daar natuurlijk wel wat tijd voor vrijmaken. Je kunt altijd contact opnemen met me om een moment af te spreken. Het geven van een workshop met 4-6 deelnemers is nu echter niet mogelijk.

Teachable

In plaats daarvan wil ik vanaf 29 januari workshops gaan aanbieden via Teachable. Dit is een site die verschillende mensen de mogelijkheid geeft om trainingen te geven. Het zullen vooraf opgenomen tutorial video’s zijn waarin ik stap voor stap een aantal projecten maak. Hierbij zal steeds een bepaalde bundel of suite in de hoofdrol staan. Ik zal in mijn webshop materialenpakketten gaan verkopen in verschillende varianten van de benodigde materialen. Teachable is heel eenvoudig in het gebruik. Het biedt me de mogelijkheid om ook PDF’s van de instructies toe te voegen en ook links. Bijvoorbeeld naar mijn Prulleke en Stampin’ Up! webshops om zo het aanschaffen van materialen te vereenvoudigen. Een ander voordeel is dat jij de filmpjes kunt bekijken wanneer het jou uitkomt en je dus niet vast zit aan een bepaalde datum dat ik de workshop heb bedacht. Bovendien kun je hem na de workshop nog zo vaak terugkijken als je wilt. Ik ben erg benieuwd naar jullie ervaringen hiermee dus wees niet bang je feedback te geven.

Koffie & een kaartje

Op dit moment is het geven van de koffie & een kaartje workshops bij ’t Sonse Bakhuys helaas nog niet mogelijk. Wanneer dit verandert zullen we de situatie evalueren. Hopelijk kunnen we wat later in 2022 weer lekker aan de slag in Son. Hou vooral de nieuwsflits hiervoor in de gaten. Je kunt je opgeven voor de nieuwsflits door het formulier in te vullen in de zijbalk van deze site. Lees je op een mobiel device? Scroll dan naar beneden voor het formulier.

Prulleke Product Pakket

Het eerste Prulleke Product Pakket van 2022 is al klaar om uit te sturen. Over een paar dagen zal ik het tweede pakket gaan aankondigen (deze wordt samengesteld op basis van het Marbleous designpapier). De Prulleke Product Pakketten bevatten producten die mooi op elkaar zijn afgestemd. Omdat het gaat om gedeelde pakketten van de verschillende artikelen, betaal je ook maar een fractie van de prijs. Bovendien ontvang je 4 weken lang op maandag een link naar een verborgen YouTube-filmpje. Hierin maak ik steeds een project met de spullen uit het Prulleke Product Pakket. Op die manier heb je niet alleen een leuk pakket aan materialen, je hebt er meteen een gezonde dosis inspiratie bij.

Stempelclub

Iets nieuws dat ik dit jaar wil proberen is het oprichten van Stempelclub. Hier heb ik een aparte pagina met uitleg gemaakt. In het kort komt het er op neer dat jij en je clubgenoten elke maand voor minimaal € 50,- aan artikelen kopen. Iedere maand is 1 van jullie de gastvrouw die de rewards ontvangt en dan voor minimaal € 20,- aan gratis producten mag uitzoeken. Om jullie tot elkaar te brengen zal ik een speciale besloten Facebook groep voor jullie opzetten waarin ik extra content zal delen en iedere maand zullen we middels Skype een mini workshop doen waar je als clublid niets extra’s voor hoeft te betalen. Ik zorg dat je een materialenpakketje krijgt en dat we samen aan de slag kunnen. Dit alles is om mijn eigen creatieve community te bouwen en uiteraard ook om mij een stukje inkomstenstabiliteit te geven. Lijkt het je wel leuk om met anderen samen te knutselen en om te profiteren van die gastvrouw rewards, geef je dan nu op. Zodra ik 4 mensen heb die mee willen doen kunnen we starten. Je kunt je aanmelden met dit formulier.

Social Media

Uiteraard zal ik ook dit jaar zo veel mogelijk proberen te delen via verschillende Social Media kanalen. Zo kun je op dinsdag en vrijdag een filmpje van me verwachten op YouTube, ben ik op woensdagavond te vinden op Facebook voor een Live uitzending en zal ik ook regelmatig content delen via Instagram, Pinterest, Facebook en natuurlijk hier, op mijn blog. Pleunie probeert me nog steeds te overtuigen om ook op TikTok te gaan posten, maar daar ben ik nog niet aan toe, geloof ik….

Nieuwsflits

Zoals ik al eerder noemde in dit bericht is mijn nieuwsflits de beste manier om op de hoogte te blijven van acties, aanbiedingen, activiteiten en allerlei vormen van inspiratie. Je kunt je inschrijven met het formulier in de zijbalk en mocht je het toch niks vinden, kun je je altijd weer uitschrijven met de link onderaan de nieuwsflits. In principe komt de nieuwsflits iedere dinsdag uit en heeeeeel af en toe, als er een korte actie plots tussendoor komt, een keer extra.

Dat was het weer voor nu, maar wees gerust mijn hoofd zit nog vol met andere ideeën om vorm te geven dus hou alles goed in de gaten als je meer wilt. Mocht je zelf een workshop of knutselmoment met me, neem dan ook gerust contact op met me door een mailtje te sturen naar leonie@prulleke.nl om een afspraak te maken.

Tot de volgende keer!

Veel knutselplezier,

Leonie François

Onafhankelijk Stampin’ Up! demonstratrice