Hallo Prulleke,

Op 2 februari start een nieuwe actie van Stampin’ Up! en ik kan niet wachten om je er over te vertellen.

Tijdens de Sale-A-Bration van 2017 waren ze bij Stampin’ Up! overweldigd door het enthousiasme waarmee de Hey Chick stempelset werd ontvangen. Daarom hebben ze besloten om deze set terug te brengen – met coördinerende standen en een compleet nieuw productpakket in dezelfde stijl. Deze twee productpakketten zullen maar tijdelijk beschikbaar zijn dus ik wil jullie er meteen van op de hoogte stellen.

Hey Chick stempelset

De Hey Chick stempelset is een exclusieve set die alleen gedurende de Hey Chick actieperiode aangeboden gaat worden en origineel was uitgekomen tijdens de 2017 Sale-A-Bration periode. Hij bevat 7 cling stempels die zowel afbeeldingen als spreuken bevatten. Voor het gebruik van de stempels passen de blokken b, c en d het beste bij de verschillende maten. De afbeeldingen zijn van 3 verschillende kippen en een ei dat aan het uitkomen is. Omdat het getekende afbeeldingen zijn, zijn ze ideaal om in te kleuren met verschillende media. De spreuken zijn alledaags en hebben een woordspeling in de tekst.

Foto van Stampin’ Up!

Chick stansen

Coördinerend bij de Hey Chick stempelset worden nu ook de Chick stansen uitgebracht. Deze set omvat maarliefst 19 verschillende stansen waarbij de grootste stans 7.3 x 3.2 cm is. Met de stansen kun je niet alleen de 3 kimmen en het uitkomende ei uitsnijden maar ook heen heleboel ondersteunende elementen. De set bevat namelijk ook kippengaas, een kippenren, eieren, mais, zaad, een boomstam en een houtenbord. Allemaal elementen om jouw kaart wat aan te kleden. Deze stansen zijn nieuw en speciaal ontwikkeld voor deze actie.

Foto van Stampin’ Up!

Hey Birthday Chick stempelset

Op pagina 52 van de januari-juni Mini Catalogus staat de Hey Birthday Chick stempelset. Deze bevat dezelfde 3 kippen en het ei dat (nu iets verder) uitkomt. Deze keer zijn ze in feeststemming. Deze set heeft wat meer ondersteunende afbeeldingen waardoor de set uit 9 cling stempels bestaat Ook nu zijn er lollige spreuken met woordgrapjes inbegrepen in de set. In de catalogus staan bovendien voorbeelden van een kaart die steeds iets uitgebreider in elkaar geknutseld is om je inspiratie te bieden op elk niveau.

Foto van Stampin’ Up!

Birthday Chick stansen

Exclusief beschikbaar tijdens deze actieperiode is een set aanvullende stansen voor bij de Hey Birthday Chick stempelset. Deze bevat 11 stansen. Ze passen bij de verschillende afbeeldingen van de stempelset en ook deze keer zitten er aanvullende stansen bij om je kaart verder mee op te leuken. Deze keer zijn dat een zak meel, een hek, een strikje, een kuikentje, een slinger, de spreuk Happy Birthday en een stans die hooi streepjes in je papier snijdt. Een perfecte aanvulling.

Foto van Stampin’ Up!

Productpakket

De stempels en stansen zijn uiteraard allemaal los verkrijgbaar, maar het is veel verstandiger om ze met 10% korting te kopen als product pakket. De sets werken natuurlijk afzonderlijk van elkaar heel leuk. Dus als je voorkeur hebt voor de ene set of de andere is een prima optie. Het is echter wel zo dat wanneer je beide bundles combineert je nog meer plezier zult beleven van deze schattige kippetjes.

Inspiratie

Stampin’ Up! heeft ons weer voorzien van een boel extra inspiratiemateriaal met deze bundles. Persoonlijk ben ik dol op het eitje dat uit komt en daarom zal ik daarmee een kaartje delen. Het is uiteraard een eenvoudig kaartje.

Foto van Stampin’ Up!

De Flirty Flaming basiskaart is voorzien van een laagje van het Ice Cream Corner design paper. Met de Stitched So Sweetly stansen is uit een stuk White kaartkarton een laag gestansd die daarop is bevestigd. Uit wat meer White kaartkarton zijn 6 uitkomende eitjes uit de Hey Chick en 1 uitkomend eitje uit de Hey Birthday Chick gestempeld en gekleurd. Deze zijn daarna met de coördinerende stansen uitgesneden en met Stampin’ Dimensionals op de kaart geplakt. De spreuk komt uit Hey Birthday Chick en deze is met Bermuda Bay inkt op Pool Party kaartkarton gestempeld. Deze is in stroken uitgeknipt en ook met Stampin’ Dimensionals opgeplakt. Hoe schattig is die kaart?!

Extra projecten

Je merkt wel dat ik helemaal enthousiast ben over de mogelijkheden van deze stempelsets en de fantastische coördinerende stansen. In mijn nieuwsbrief zal ik in februari dan ook iedere week een extra project delen dat gemaakt is met de producten uit dit actiepakket.

De set worden verkocht van 2 februari tot en met 30 juni 2021 en er zitten geen beperkingen op de sets. Wil je alle informatie over de producten rustig nalezen dan kun je deze pdf downloaden met alle details.

Bestellen

Op 2 februari plaats ik weer een verzamelbestelling dus als je wilt dat ik deze set(s) er voor je bij bestel, neem dan contact op met me. Vergeet ook niet dat het nog steeds Sale-A-Bration is en dat je dus bij besteding vanaf € 60,- gratis artikelen kunt uitzoeken uit de speciale Sale-A-Bration brochure.

Tot de volgende keer,

Blijf veilig, blijf thuis, blijf lekker creatief bezig

Leonie

Onafhankelijk Stampin’ Up! demonstratrice