Hallo Prulleke,

Wanneer je een kaart maakt, denk je na over het hele plaatje. Niet alleen de spreuk en de afbeelding in de voorgrond maar ook hoe je de achtergrond kunt versieren. Je kunt er natuurlijk voor kiezen om deze eenvoudig te houden of kleur te geven. Je kunt een stuk designpapier gebruiken, stempels, stencils, Blending Brushes, of een legio aan verschillende technieken. Vandaag wilde ik mijn achtergrond maken met een uit gestanst detail.

Echt Iets Bijzonders

Echt Iets Bijzonders stansen, images®Stampin’Up!©2023

Deze stansen set is een echte must-have. De labelvormen passen om talloze spreuken en je kunt ze ook nog eens heel leuk versieren met de verschillende gaatjesmotieven. Als je het echt slim wilt aanpakken dan schaf je er meteen de Echt Iets Bijzonders stempelset bij aan. Een set met 10 spreuken voor verschillende gelegenheden in een prachtig gecombineerd lettertype. Voor vandaag heb ik echter alleen de stansen gebruikt. En wel het balkje met de schuine uiteinden.

Open stans detail

In de voorkant van mijn kaart heb ik de stans meerdere malen onder elkaar gestanst. Per keer plakte ik de stans met washi-tape op z’n plek en haalde ik hem door mijn Stampin’ Cut & Embossmachine. Bij het laatste en eerste vormpje zorgde ik er voor dat de snijplaat alleen daar kwam waar ik wilde dat de stans zou snijden. De rest knipte ik met de hand bij. Of af, net hoe je het wilt zien.

Daarna hoefde ik alleen mijn viooltjes te stempelen en uit te stansen om mijn kaart mee te versieren.

Namaken

Wil jij dit kaartje namaken? Dat mag natuurlijk. Om het je makkelijk te maken heb ik twee hulpopties voor je. Ten eerste heb ik een link voor je gemaakt waarmee je naar mijn project op de Stampin’ Up! site gaat. Hier vind je niet alleen een gratis downloadbare PDF van de stap voor stap uitleg hoe ik deze kaart heb gemaakt. Er is ook een link naar een boodschappenlijst met alle producten die ik heb gebruikt. Optie twee is natuurlijk het bekijken van het bijbehorende YouTube filmpje.

Wil je vervolgens iets aanschaffen om zelf ook creatief aan de slag te kunnen, dan vind je onder het filmpje links naar de webshop. Vergeet niet om gebruik te maken van de Gastvrouwcode wanneer je bestelling onder de € 200,- blijft. De actuele gastvrouwcode vind je in de zijbalk van deze site (of scroll naar beneden als je op een devise leest).

Denk er aan dat je tot en met 31 juli per aankoop van € 60, een kortingscode van € 6,- krijgt die je in augustus kunt verzilveren.

Veel knutselplezier,

Liefs,

Leonie François

Onafhankelijk Stampin’ Up! demonstratrice