Hallo Prulleke,

Ben jij ook zo aan het genieten van de Sale-a-bration? Het is gewoon een soort tweede kerstmis. Met allemaal extra kadootjes bij je bestellingen. Heerlijk. En de selectie is dit jaar ook zo leuk. Goede stempelset en schitterend papier. Het papier is zo mooi dat dit het tweede Prulleke Product Pakket is dat ik baseer op een van de Sale-a-bration designpapier pakketten. Wil je dus een voorproefje van het Simply Marbleous designpapier dan is het Prulleke Product Pakket van februari de beste keuze voor jou.

Prulleke Product Pakket

In dit pakket zitten allerlei verbruiksartikelen die op elkaar zijn afgestemd. Omdat het steeds gaat om een deel van een volledig pakket, betekent het dat de prijs ook maar een fractie is van het geheel. Maar met een beetje van alles kun je wel overal een keer mee werken.

Simply Marbleous

Het nieuwste pakket dat ik heb samengesteld is op basis van het Simply Marbleous designpapier gecombineerd. Deze is afkomstig uit de Sale-a-Bration brochure. In het pakket zit niet alleen een bemonstering van het designpapier, het is aangevuld met allerlei andere geweldige Stampin’ Up! artikelen. Zo zit er bijpassend kaartkarton, Pebbles, lint, kleine envelopjes en een mini Paper Pumpkin Box in het pakket.

Simply Marbleous Prulleke Product Pakket

Exclusief

Zoals ik al zei zitten er in het Prulleke Product Pakket alleen verbruiksmaterialen. Je kunt er nog voor kiezen om je pakket aan te vullen met overige coördinerende artikelen zoals inkt, stempels en stansen. De neutrale aard van de print maakt het perfect om met van allerlei producten te combineren. Je kunt echter al prima creatief aan de slag zonder extra investering.

Voordelen

Met het Prulleke Product Pakket heb je een mooie selectie op elkaar afgestemde producten. Zo heb je voldoende materiaal om heel wat prachtige projecten te maken. Om je daarbij op weg te helpen zal ik 4 weken lang iedere maandag 1 videotutorial naar je toesturen om je wat inspiratie te bieden.

Kosten

Natuurlijk is het nu ook belangrijk om te weten wat dit prachtigs je allemaal gaat kosten.  Een kit zal € 15,- kosten. Dit is exclusief verzendkosten. Als je hem dus bij mij thuis komt afhalen blijft het bij de € 15,-. Moet ik hem aan je versturen, dan bereken ik alleen de daadwerkelijke verzendkosten. Als het per brievenbuspost kan, zal ik dat doen. Wil je je bestelling echter aanvullen met bijvoorbeeld de stempels en wat inkt en het wordt een pakketje, dan bereken ik die kosten aan je door. De verzendkosten zijn maximaaal € 5,75 voor een pakje dat wordt bezorgd door DHL.

Deadline

Je kunt je nog tot zondag 23 januari 2022 opgeven voor de kit. Op donderdag 3 februari zal ik de kits uiterlijk verzenden en op maandag 7 februari kun je het eerste filmpje van me in je inbox verwachten.

Geef je dus snel je bestelling voor het Prulleke Product Pakket door via leonie@prulleke.nl, eventueel aangevuld met een bestelling van ander Stampin’ Up! producten en laten we samen genieten van deze steengoede artikelen.

Tot de volgende keer,

Veel knutselplezier,

Leonie

Onafhankelijk Stampin’ Up! demonstratrice