Hallo Prulleke,

Ben jij dol op de prachtige kleuren en motieven van de Bright & Beautiful suite? Dan moet ik je iets leuks vertellen. De suite zoals hij afgebeeld is op pagina’s 14-15 van de 2023-2024 jaarcatalogus is niet volledig. Er bestaan nog een paar extra artikelen met dezelfde naam die ook perfect passen bij de suite. Ik heb het over de Bright & Beautiful Memories & More producten van pagina 135. Deze producten zijn niet alleen heel leuk om te gebruiken voor je pocket-page scrapbook projecten, je kunt er ook snel leuke kaarten mee maken en dat is wat i deed voor mijn kaart van vandaag.

Tijd voor een feestje

Hoewel ik er altijd van geniet om te knutselen, heb ik soms momenten waarop ik gewoon snel een kaartje nodig heb. De Memories & More Cards & Envelopes zijn dan een perfecte basis. Omdat de kaartbasissen al voorzien zijn van een print, zijn ze veel minder intimideren om mee aan de slag te gaan. De kaarten zijn te combineren met talloze producten uit het Stampin’ Up! assortiment maar passen het beste bij de de Bright & Beautiful suite. Je kunt de kaartbasissen natuurlijk combineren met de Memories & More Card Pack maar het is ook goed leuk om met de bundle te gebruiken. Dat is wat ik deed voor deze kaart.

Snel en simpel

Mijn kaartje was grotendeels al klaar met alleen de basis. Toch besloot ik hier wat slingers overheen te stempelen. Mijn hoofdafbeeldingen zijn de ballonnen. Deze heb ik kleur op kleur gestempeld op bijpassend cardstock. Hoewel de vormen makkelijke genoeg uit te knippen zouden zijn, heb ik de stansen gebruikt omdat deze snel en nauwkeurig zijn. Om de ballonnen verder aan te kleden gebruikte ik het flosje-stansje en witte Baker’s Twine om de touwtjes aan de ballonnen te vormen.

Om te zorgen dat de spreuk goed zou opvallen van de achtergrond, koos ik er voor om deze met witte Embossing Powders te embossen. Tegen het Azure Afternoon blauw steekt het mooi af en geeft het een frisse look.

Namaken

Wil jij zelf ook met de Memories & More producten kaarten maken? Superleuk. Als je echt deze kaart wilt namaken, kan het ook. Om het makkelijk te maken voor je heb ik hier een link naar mijn Stampin’ Up! site. Daar vind je de gratis downloadbare PDF van dit project en ook de digitale boodschappenlijst met alle producten die ik gebruikt heb. Als je nog materialen nodig hebt kun je ze eenvoudig aan-/uitvinken. Vergeet als je online gaat shoppen niet om gebruik te maken van de Gastvrouwcode wanneer je bestelling onder de € 200,- blijft. Iedere bestelling van minimaal € 50,- (excl. verzendkosten) die online wordt geplaatst met de gastvrouwcode, ontvangt aan het einde van de maand een klein bedankje van mij. De actuele gastvrouwcode vind je in de zijbalk van deze site (of scroll naar beneden als je op een devise leest).

Bekijken

Wil je liever zien hoe ik het kaartje maakte? Dat kan ook! Hier is een het YouTube filmpje.

Mocht je nog vragen hebben, dan kun je me appen, mailen of een comment voor me achter laten onder dit bericht.

Veel knutselplezier,

Liefs,

Leonie François

Onafhankelijk Stampin’ Up! demonstratrice