Hallo Prulleke,

Wat leuk dat je een kijkje komt nemen op mijn website. Vandaag zal ik alvast wat dingen vertellen die ik deze maand op de planning heb staan.

Launch

Het belangrijkste is natuurlijk dat de nieuwe Mini Catalogus vanaf morgen in gaat. Je kunt dan je bestelling plaatsen van de prachtige herfst/winter collectie. Uiteraard is de jaarcatalogus ook nog gewoon geldig dus je hebt lekker veel keuze. Dat is handig want morgen begint ook de tweede Sale-a-Bration periode. Hierbij mag je bij besteding vanaf € 60,- artikelen uit de Sale-a-Bration brochure uitzoeken. Wie houdt van een goede aanbieding kan dus tot 30 september zijn lol op!. Ook voor gastvrouwen van workshops en nieuwe demonstratrices zijn er extra voordelen om van te profiteren dus neem gerust (vrijblijvend) contact op met me als je meer informatie wilt.

Workshop

Op 14 augustus kijk ik uit naar het geven van mijn eerste echte live workshop in maaaaaanden. We gaan die dag aan de slag met de Pinguïnpret bundle. Ik zal veel verschillende voorbeelden delen en we zullen 4 hele schattige kaarten maken. Rond 11 augustus zal ik mijn volgende workshop officieël aankondigen. Dit zal de Sweets & Treats workshop zijn en je kunt je tot 28 augustus opgeven als je hier op 11 september aan mee wilt doen.

Prulleke Product Pakket

Vandaag het ik het laatste filmpje van het Hand-Penned Prulleke Product Pakket gedeeld aan degene die dit pakket bij me hebben afgenomen. Vanaf volgende week ontvangen de deelnemers van het Pinguïnpret Prulleke Product Pakket links naar de filmpjes met projectideeën met dat pakket. Je kunt je vanaf nu opgeven voor het Expressions In Ink pakket. Deze zal ik later deze week aankondigen. Je kunt je tot 22 augustus opgeven voor dat pakket.

Blog hop

Ook zal ik deze maand deelnemen aan de internationale blog hop van het Demonstrator Training Program van Kylie Bertucci. Hierbij schrijven verschillende demonstratrices die mee doen aan deze training een bericht op hun blog en linken de berichten van de ander deelnemers. Zo kun je makkelijk van het ene blog naar het andere klikken om zo alle berichten te zien. De hop zal plaatsvinden in de nacht van 16 op 17 augustus om middernacht. De blog hop heeft als thema altijd de bedankkaart die we aan klanten sturen die een bestelling bij ons plaatsen. Wil je vooraf weten hoe de kaart er uit ziet, neem dan gerust een kijkje. En vind je de kaart zo mooi dat jij er ook een zou willen hebben, dan hoef je alleen een bestelling bij me te plaatsen om er een te krijgen.

Bundle Focus

Zoals elke maand is er ook een bundel gekozen door Stampin’ Up! om extra in de schijnwerpers te zetten. Deze keer is dat de Evergreen Elegance bundel. Hierover krijg je morgen meer informatie in mijn wekelijkse nieuwsflits. Heb je je nog niet aangemeld voor de nieuwsflits? Doe dat dan nu met het aanmeldformulier in de zijbalk. Als bedankje voor een bestelling vanaf € 30,- krijg je niet alleen die mooie blog hop kaart, je krijgt dan ook de PDF met daarin de stap-voor-stap beschrijving van 2 projecten gemaakt met deze bundel. Deze beschrijving is van door Stampin’ Up! ontworpen projecten en deze wordt in het Nederlands aangeleverd.

Kleurencombinatie

Tenslotte heb ik zoals elke maand ook een kleurencombinatie verzonnen om mee te werken. Deze keer is dat: Misty Moonlight, Fresh Freesia, Crumb Cake en Gorgeous Grape. In mijn nieuwsflits zal ik daar iedere week een leuke kaart mee maken ter inspiratie. Deze zal ik ook delen op het speciale Pinterest bord en ik doe mijn best om er ook steeds een coördinerend blogbericht over te plaatsen. Nu de kinderen vakantie hebben zal het me niet altijd lukken om zo vaak te bloggen en posten als anders maar ik doe mijn best.

Social Media

Zoals ik al zei: het is zomervakantie voor mijn 3 kinderen en dat heeft natuurlijk flink impact op mijn werktijd. Ik probeer zo veel mogelijk gewoon door te laten gaan maar het kan best voorkomen dat ik een paar dagen wat van mijn social media kanalen moet laten varen. Wees gerust, dat komt niet omdat ik er geen tijd aan zou willen besteden maar omdat ik druk bezig ben met leuke herinneringen maken met mijn gezin. Ook heel belangrijk! Ik zal in ieder geval op woensdag avond mijn Facebook Live uitzendingen blijven doen en op dinsdag en vrijdag zo vaak mogelijk een filmpje plaatsen op YouTube. Dat kan echter betekenen dat ik een blogpost, Facebook of Instagram bericht moet overslaan.

Dat was het in het kort wat betreft wat er deze maand speelt. Een aantal van de bovengenoemde items zal ik later verder toelichten op een later moment. Ik wens je bij dezen alvast een geweldige zomervakantie met veel knutselplezier.

Tot de volgende keer,

Blijf lekker creatief bezig

Leonie

Onafhankelijk Stampin’ Up! demonstratrice