Hallo Prulleke,

In dit bericht zal ik wat uitgebreider informatie geven over de 2020-2022 In Colors Online Workshop die ik heb voorbereid. Deze workshop is speciaal bedacht om de nieuwste In Colors te introduceren. Om echter te voorkomen dat je verplicht bent om alle 5 de nieuwe inktpads te kopen, is deze workshop op basis van het cardstock en papier. We gaan namelijk een one sheet wonder model volgen voor de 5 verschillende kleuren designer series paper en deze vervolgens samenvoegen om maar liefst 14! kaartjes te maken.

De workshop wordt via Skype gegeven waardoor we real-time tweezijdig contact hebben. Als tijdens het maken iets onduidelijk is, kun je dat meteen vragen en ik kan meteen antwoord geven. Natuurlijk maak ik de projecten stap voor stap met je mee zodat je precies ziet hoe ik de kaart maak maar je bent natuurlijk altijd vrij om een andere interpretatie aan je kaart te geven. Voor deze worskhop maken we geen gebruik van een stempelset. Dit zorgt er voor dat je na afloop van de workshop vrij bent om de kaartjes verder aan te kleden zoals jij dat wilt. Je kunt er dan ook voor kiezen om deze kaartjes aan te kleden met de Share Sunshine COVID-19 giveback digitale stempelset. De basiskaartjes maken we dus samen maar de uiteindelijke afwerking bepaal je zelf.

Omdat we de verschillende kleuren gaan gebruiken en weer samen voegen zul je van een aantal van de kaarten 5 keer dezelfde layout gebruiken in verschillende kleurencombinaties. Vier van de kaarten zijn uniek en showcasen de 5 verschillende kleuren bij elkaar.

Pakketten

Voor deze workshop heb ik wederom 4 verschillende pakketten samengesteld. Dit is omdat niet iedereen dezelfde spullen of hetzelfde budget heeft om mee te werken en op deze manier kun je zelf kiezen welk pakket het beste bij je past. Ook kun je aan de hand van de Benodigde Materialen PDF kijken of je dat nog wilt aanvullen met andere gebruikte producten. Tevens zal ik na de pakketten nog 2 Supplement opties geven om je pakket direct mee uit te breiden. Mocht je nog iets missen of ergens specifiek vragen over hebben, dan kun je me altijd bereiken zodat ik een en ander kan toelichten.

Verzendkosten

In tegenstelling tot eerdere Online Workshops zal ik vanaf nu de verzendkosten moeten gaan doorberekenen. Ik merk dat dit een hogere kostenpost is dan ik aanvankelijk had gedacht Bovendien ik vind het niet eerlijk ten opzichte van de klanten die hun pakketjes bij me komen ophalen. Daarom zal ik voortaan, net als bij door te sturen verzamelbestellingen, een bedrag van € 5,75 op de factuur zetten voor het bezorgen van de pakketten tenzij je aangeeft deze bij me op te komen halen. Zoals met het doorsturen van de verzamelbestellingen ook gaat, zal ik het verschil met de daadwerkelijke bezorgkosten, indien van toepassing, terugstorten. Ik zal uiteraard de materiaalpakketten zie ik verstuur combineren met de eventuele aanvullende bestellingen.

Pakket 1: PDF €10,-

Pakket 1 is het eenvoudigste pakket dat ik zal leveren. Deze zal bestaan uit een PDF met alle afmetingen en instructies om de projecten te kunnen maken. Je zult dan ook toegang hebben tot de online workshop zelf. Mocht je echter niet kunnen op het moment van de live workshop, dan kun je aan de hand van de instructies op de PDF de projecten ook zelf kunnen maken. Dit pakket is een ideale keuze voor bijvoorbeeld mede-demonstratrices die zelf de verschillenden producten kunnen aanschaffen met hun persoonlijke korting. De PDF zal per e-mail toegestuurd worden zodra de betaling is ontvangen. Dit pakket is exclusief materialen om de projecten te maken en heeft dus ook geen verdere verzendkosten.

Pakket 2: PDF & Materialenpakket € 17,50

Pakket 2 is vergelijkbaar met pakket 1 alleen deze keer zit er ook een materialenpakket bij. Deze zal bestaan uit het cardstock en designer series paper dat we gebruiken om de 14 kaarten mee te maken. Ik hoor graag van je of je de spullen komt ophalen of dat ik bezorgkosten moet doorberekenen. Wanneer je kiest voor Pakket 2 ontvang je tevens 1 strip op je persoonlijke workshopstrippenkaart.

Pakket 3: PDF, Materialenpakket en In Color producten €45,00

Dit pakket bevat wederom alles uit pakket 2 maar wordt aangevuld met een In Colors pakket bestaande uit een half pak van het 2020-2022 In Color Designer Series Paper. Dat zijn 2 vellen van ieder van de dessins in ieder van de nieuwe In Color kleuren. Aangevuld met een half pak van de 2020-2022 In Color cardstock. Dat zijn 2 vellen A4 cardstock in ieder van de 5 nieuwe In Color kleuren. Verder zit er ook nog een volledig setje enamel dots bij en een Ink Spot pakketje met daarin een mini inkt kubus in de kleuren Magenta Madness en Just Jade. Ik hoor graag van je of je de spullen komt ophalen of dat ik bezorgkosten moet doorberekenen. Bij afname van dit pakket ontvang je 2 strippen voor je persoonlijke workshopstrippenkaart. Pakket 3 is aan te vullen met Supplement A voor een completer pakket van In Color producten.

De inktspots staan niet op de foto omdat deze nog niet te bestellen waren op het moment dat ik de foto maakte.

Pakket 4: PDF, Materialenpakket en uitgebreid productenpakket € 75,00

Dit is het uitgebreidste pakket. Hierin zit alles van pakket 3 aangevuld met de Lovely You stempelset. Deze set bestaat uit superleuke spreuken in een prachtig font aangevuld met gestileerde bloemen. Ook als je kiest voor dit pakket hoor ik graag van je of je de spullen komt ophalen of dat ik de bezorgkosten moet doorberekenen. Pakket 4 kun je uitbreiden met 2 verschillende Supplementen pakketten: A en/of B. Bij afname van pakket 4 ontvang je 4 strippen voor je persoonlijke workshopstrippenkaart.

Supplement A: Inktpads

Je kunt er voor kiezen om pakket 3 of 4 uit te breiden met de 5 2020-2022 In Color inkpads in plaats van de set van 2 inkt spots. Ik verreken de prijs van de inktpads dan met de inkt spots wat betekent dat je voor € 33,25 extra 5 prachtige full size inktpads hebt in plaats van 2 kleine inkt spots.

Supplement B: Pons

Pakket 4 kun je eventueel uitbreiden met de Lovely Labels Pick a Punch. Deze wordt namelijk met de Lovely You stempelset als een bundel verkocht wat betekent dat je dan 10% zou besparen. Als ik dat verreken met het pakket dan betekent het dat je voor € 20,00 extra, de pons erbij kunt bestellen. Met de Lovely Labels Pick a Punch kun je 3 verschillende maten stroken papier ponsen in 2 verschillende ponsvormpjes. Dus eigenlijk heb je in die ene pons 6 ponsen in één. En dat voor slecht €20,- meer.

Deelnemen

Heb je zin om mee te doen met deze workshop stuur me dan voor zaterdag 30 mei een mailtje (leonie@prulleke.nl) of app me (0634708903) om je aan te melden en je pakketkeuze daarbij door te geven. Je kunt dan eventuele aanvullingen op je bestelling ook doorgeven. Ik zal je dan een overzichtelijke factuur toesturen waarop ook mijn bankgegevens vermeld staan. De betaling dient 2 juni op mijn rekening te staan zodat ik alles op 3 juni kan bestellen. Ik ga er van uit dat ik alles dan uiterlijk rond 9 juni binnen heb. Dan kan ik aan de slag met het maken van de pakketjes zodat deze 10 of 11 juni verzonden kunnen worden. Dan heeft alles genoeg tijd om bezorgd te worden voor de workshop op zaterdag 13 juni om 14.00u.

Mocht je graag een wekelijkse nieuwsbrief van me willen ontvangen dan kun je dat aan me doorgeven via leonie@prulleke.nl . Als je nog andere vragen of opmerkingen hebt, dan hoor ik dat ook graag van je. Ik maak graag wat tijd vrij voor je om een en ander toe te lichten als iets niet helder is.

Tot ziens bij de workshop of anders tot de volgende keer,

Blijf Veilig, blijf thuis, blijf lekker creatief bezig.

Leonie

Onafhankelijk Stampin’ Up! Demonstrator in Eindhoven en online