Hallo Prulleke,

Vandaag wil ik je wat extra informatie geven over de workshop van december. Hierin staat een schitterende stempelset uit de jaarcatalogus centraal. Je kunt op zo veel leuke manieren spelen met deze set en ik kan niet wachten om je wat meer te vertellen over deze Winterwensen workshop.

Winterwensen

Op pagina 90 van de jaarcatalogus vind je de Winterwensenstempelset. Deze is vorig jaar uitgekomen in de mini catalogus en is sindsdien opgenomen in de jaarcatalogus. De set staat in de catalogus afgebeeld in de Engelstalige variant maar zoals je ziet is deze ook in het Nederlands verkrijgbaar. In tegenstelling tot eerdere jaren, worden de vertalingen ook steeds beter met bruikbare teksten zoals wij ze ook echt zouden gebruiken. Dit komt deels omdat Stampin’ Up! de vertalingen doet met inbreng van demonstratrices. Periodiek wordt input van demo’s gevraagd bijvoorbeeld via de facebookpagina voor demonstratrices en daar wordt flink gehoor aan gegeven.

Winterwensen stempelset, foto van Stampin’ Up!©2021

Afgezien van de leuke spreuken bevat de set ook prachtige distINKtive stempels van sneeuwvlokken in verschillende maten die zowel individueel als in laagjes over elkaar gebruikt kunnen worden. Tot slot zitten er twee klustertjes van stipjes en sneeuwvlokjes in deze set. Of je nu een kerstkaart wilt maken, een winterse groet wilt versturen of iemand een hart onder de riem wilt steken met de Winterwensen stempelset dwarrelt inspiratie in het rond als zijnde sneeuwvlokjes.

So Many Snowflakes dies / Sneeuwvlokjesstansen

Tijdens de workshop gaan we niet alleen met de stempels aan de slag. De set heeft namelijk ook een bijpassende set met snijmallen. Deze set bestaat uit 8 stansen die een drietal stansen bevat om gestempelde sneeuwvlokken mee uit te kunnen snijen, drie extra gedetailleerde sneeuwvlok stansen in verschillende maten en twee bijzondere stansen. De ene kan een soort label vorm uitsnijden dat meer bedoeld is om een negatieve ruimte mee te maken. De ander is ook bedoeld om als negatieve vorm te gebruiken. In dit geval is het een grote sneeuwvlok. Hoe dan ook, de stansen zijn geweldig en op heel veel manieren de combineren met elkaar.

So Many Snowflakes dies / Sneeuwvlokjesstansen, foto van Stampin’ Up! ©2021

Projecten

Omdat ik nog in de ontwikkelfase van de projecten zit, kan ik er niet te veel in detail gaan. Wat ik tot nu toe heb bedacht zijn een paar leuke kaarten met verschillende kleurtechniekjes en een doosje om de kaarten in te kunnen bewaren. Je zult de site dus in de gaten moeten houden als je een sneak peek wilt zien want die heb ik nu nog niet voor je.

Meer inspiratie

Ik zal zorgen dat er naast deze projecten nog meer voorbeelden te zien zijn met deze feestelijke bundle zodat je met nog meer inspiratie naar huis gaat dan alleen de 4 kaarten die we zelf gaan maken.

Aanmelden

Heb je zin om op 11 december mee te doen met deze workshop, meld je dan voor 27 november aan bij me. Je kunt dat doen door een mailtje te sturen of berichtje te appen. De workshop vindt plaats bij mij thuis aan de keukentafel en zal 2 á 3 uur duren, afhankelijk van het aantal deelnemers. De kosten voor deze workshop zijn €25,- per persoon en ik heb plaats voor 6 personen. Vol is vol dus wacht niet te lang met aanmelden.

Ik kijk er naar uit je op 11 december te begroeten. Tot dan!

Veel knutselplezier,

Leonie François

Onafhankelijk Stampin’ Up! demonstratrice