Hallo Prulleke,

Afgelopen donderdag, op 11 december, plaatste Stampin’ Up! het onderstaande bericht op de demonstrator website:

Whisper White is heel lang een basismateriaal van Stampin’ Up! geweest. We zijn er gek op en we weten dat jullie dat ook zijn. Helaas moeten we melden dat de fabriek waar ons Whisper White kaartkarton wordt geproduceerd, heeft moeten sluiten vanwege de gevolgen van de COVID-19-pandemie. Jammer genoeg hebben we dit vrij plotseling te horen gekregen. Dat betekent dat de technologie die uniek is voor deze bepaalde leverancier nu niet meer beschikbaar is voor ons. We kunnen dus niet langer Whisper White kaartkarton en aanverwante producten, zoals Whisper White notitiekaartjes en enveloppen leveren. Dit geldt alleen voor Whisper White en niet voor andere kleuren kaartkarton.

We weten dat jullie dol zijn op Whisper White, en dat zijn wij ook! We vinden het dan ook ontzettend jammer dat het moet verdwijnen. Helaas kunnen we niets doen aan dit besluit, maar we hebben meteen actie ondernomen om zo goed mogelijke vervanging voor dit papier te vinden. We hebben vele uren besteed aan het zoeken en testen van andere soorten kaartkarton bij verschillende leveranciers om een perfecte vervanging te vinden met de kwaliteit die je van Stampin’ Up! gewend bent. We kunnen gelukkig melden dat we een winnaar hebben gevonden voor ons nieuwe kaartkarton: Basic White!

De kwaliteit van ons nieuwe Basic White is grondig getest door ons team voor kwaliteitsbewaking en ons productteam. Het is ook goed ontvangen bij demonstrators en conceptontwerpers die er hun volle waardering voor gaven. We geloven in de kwaliteit van het nieuwe Basic White kaartkarton en denken dat het ons nieuwe basismateriaal voor papiercreaties kan worden!

Wat betekent dit voor jou?

Nu Whisper White niet meer wordt geproduceerd, heeft dat gevolgen voor een aantal Whisper White producten. Daarom willen we je deze informatie geven voordat Whisper White producten uitverkocht raken en voordat alle Basic White producten klaar zijn. Hieronder vind je een lijst met producten die worden vervangen door ons nieuwe Basic White. Deze artikelen zijn nu verkrijgbaar zolang de voorraad strekt, met een beperking van maximaal 2 stuks per artikel per bestelling.

Kaartkarton 12″ x 12″ (30,5 x 30,5 cm) – Whisper White (124302)

Set Memories & More-kaarten en enveloppen (149710)

Notitiekaartjes en enveloppen – Whisper White (131527)

Enveloppen 3″ x 3″ (7,6 x 7,6 cm) – Whisper White (145829)

Kaartkarton A4 – Whisper White (106549)

Extra stevig kaartkarton A4 – Whisper White (140490)

Enveloppen – Whisper White (106588)

Onze nieuwe Basic White producten komen beschikbaar zodra ze op voorraad zijn. Dat betekent dat sommige Whisper White en Basic White producten tegelijkertijd verkrijgbaar zullen zijn. Bovendien kan het zijn dat sommige Basic White producten nog niet verkrijgbaar zijn op het moment dat de oude Whisper White voorraad op is. Uiteraard doen we ons uiterste best om deze producten zo snel mogelijk beschikbaar te hebben.

Omdat wij geen invloed hadden op deze verandering, hebben we niet alle noodzakelijke aanpassingen tegelijkertijd kunnen doorvoeren. Je kunt de naam Whisper White een tijdlang nog steeds tegenkomen op sommige productetiketten van andere artikelen dan kaartkarton, in de catalogus en in marketingmateriaal. We gaan deze één voor één aanpassen.

Wat betekent dit voor je klanten?

Hoewel we denken dat dit als een verrassing zal komen, hopen we dat de overgang naar onze nieuwe Basic White producten voor iedereen een interessante verandering zal zijn! Om verwarring en onrust te voorkomen, willen we je zo veel mogelijk informatie geven zodat je het nieuws over ons nieuwe Basic White kaartkarton kunt verspreiden.

We hebben een video gemaakt met informatie en deze biedt een vergelijking tussen Whisper White en Basic White zodat je weet wat je kunt verwachten van deze overgang. Je kunt de video hier bekijken.

Afscheid nemen doet altijd pijn, maar we zijn enthousiast over de nieuwe Basic White productlijn! We hebben er het volste vertrouwen in dat je er net zo enthousiast over zult zijn als wij. 

What’s in a name?

Persoonlijk ben ik wel blij met de aankomende verandering. Ik vind de naam Basic White ten eerste al veel beter passen dan de naam Whisper White. Ik heb dat altijd al een rare naam gevonden. Ik denk dat zeker voor beginners veel duidelijker is wat je noodzakelijke, basis producten zijn, als ze ook zo heten. En laten we eerlijk wezen: er is niets meer een basis product als wit papier en zwarte inkt als je gaat stempelen.

Kleur

Hierover zijn de meningen verdeeld. Wat logisch is. Smaak is persoonlijk en kleur is een van die dingen waar iedereen een eigen voorkeur voor heeft. Ook hier ben ik blij met de verandering die staat te komen. Ik houd van spierwit en ik verwacht dat de koelere ondertonen het wit nog witter zullen maken waardoor het verschil met Very Vanilla nog duidelijker wordt. Ik verwacht echter niet dat het een enorm verschil gaat zijn. Althans in het filmpje vond ik het Basic White kaartkarton er niet heel blauw uitzien.

Vertrouwen

Zoals altijd met dit soort wisselingen zullen we even moeten afwachten. Als we echter iets hebben kunnen leren van de wisselingen die we hebben mee gemaakt (denk aan de Trimmer of de Stampin’ Cut & Emboss Machine) is dat hoewel dingen soms een (flinke) vertraging oplopen, het product dat we ervoor terug krijgen eigenlijk altijd onze wensen overtreft. De kwaliteitseisen die Stampin’ Up! stelt aan artikelen die hun naam draagt is erg hoog en daarom heb ik er alle vertrouwen in dat het met de Basic White artikelen ook zo zal zijn.

Ik kan niet wachten om het nieuwe Basic White kaartkarton in handen te krijgen en ik hoop jij ook niet.

Mocht je hier nog vragen over hebben, neem dan gerust contact op met me zodat ik een en ander kan toelichten.

Tot de volgende keer,

Blijf thuis, blijf veilig, blijf lekker creatief bezig

Leonie

Onafhankelijk Stampin’ Up! demonstratrice