Hallo Prulleke,

In dit bericht zal ik wat uitgebreider informatie geven over de Tropical Oasis Online Workshop die ik heb bedacht. Het belangrijkste om te weten voor deze workshop is dat we NIET gaan stempelen. Deze workshop is volledig bedacht op basis van de Memories & More Card Pack. Ik wil laten zien dat je met deze verzamelpakken kaartjes en sticker meer kan doen dan alleen je fotoalbum vullen. Ik heb natuurlijk wel wat cardstock en embellishments toegevoegd om de kaartjes af te maken.

Afbeelding van Stampin’ Up!

In totaal heb ik 6 verschillende kaartjes gemaakt die ik graag met jullie wil namaken in een online workshop. Deze wordt via Skype gegeven waardoor we real-time tweezijdig contact hebben. Als tijdens het maken iets onduidelijk is, kun je dat meteen vragen en ik kan meteen antwoord geven. Natuurlijk maak ik de projecten stap voor stap met je mee zodat je precies ziet hoe ik de kaart maak maar je bent natuurlijk altijd vrij om een andere interpretatie aan je kaart te geven.

Pakketten

Voor deze workshop heb ik wederom 4 verschillende pakketten samengesteld. Dit is omdat niet iedereen al dezelfde spullen heeft om mee te werken en op deze manier kun je zelf kiezen welk pakket het beste bij je past. Ook kun je aan de hand van de Benodigde Materialen PDF kijken of je dat nog wilt aanvullen met andere gebruikte producten. Mocht je nog iets missen of ergens specifiek vragen over hebben, dan kun je me altijd bereiken zodat ik een en ander kan toelichten. Maar laat ik eerst vertellen over de pakketten.

Pakket 1: PDF €10,-

Pakket 1 is het eenvoudigste pakket dat ik zal leveren. Deze zal bestaan uit een PDF met alle afmetingen en instructies om de projecten te kunnen maken. Je zult dan ook toegang hebben tot de online workshop zelf. Mocht je echter niet kunnen op het moment van de live workshop, dan kun je aan de hand van de instructies op de PDF de projecten ook zelf kunnen maken. Dit pakket is een ideale keuze voor bijvoorbeeld mede-demonstratrices die zelf al veel verschillenden producten hebben. De PDF zal per e-mail toegestuurd worden zodra de betaling is ontvangen. Dit pakket is exclusief materialen om de projecten te maken.

Pakket 2: PDF & Materialenpakket € 17,50

Pakket 2 is vergelijkbaar met pakket 1 alleen deze keer zit er ook een materialenpakket bij. Deze zal bestaan uit een half pak Memories & More kaartjes, cardstock, lint en andere gebruikte embellishments die je nodig hebt om de projecten te maken. Het cardstock is al zo veel mogelijk op maat gesneden en er zullen ook panelen bij zitten die al door een embossing folder gehaald zijn. Dit geeft het cardstock een reliëf en geeft de projecten extra visuele interesse. De spulletjes zitten zo veel mogelijk in genummerde kaartzakjes, per project gesorteerd, om de workshop zo soepel mogelijk te laten verlopen. De kosten van het pakket zijn inclusief de verzend-/bezorgkosten. Wanneer je kiest voor Pakket 2 ontvang je tevens 1 strip op je persoonlijke workshopstrippenkaart.

Pakket 3: PDF, Materialenpakket en Stempelset €45,00

Dit pakket bevat wederom alles uit pakket 2 maar wordt aangevuld met een volledig Tropical Oasis Memories & More Card Pack, een rol 5/16″ Braided Burlap Trim en een half pak Tropical Oasis Trinkets. Dat zijn in totaal 12 metalen bedeltjes in 4 verschillende vormen. De verzend/bezorgkosten van dit pakket zijn ook inbegrepen in de prijs. Bij afname van dit pakket ontvang je 2 strippen voor je persoonlijke workshopstrippenkaart.

Tropical Oasis Trinkets
foto van Stampin’ Up!
5/16″ Braided Burlap Trim
foto van Stampin’ Up!

Pakket 4: PDF, Materialenpakket en uitgebreid productenpakket € 75,00

Dit is het uitgebreidste pakket. Hierin zit alles van pakket 3 maar dan een met een volledig doosje Trinkets in plaats van een half doosjes. Ook is dit pakket aangevuld met het Tropical Oasis Designer Series Paper en de Coastal Weave 3D Embossing Folder. De uitbreidingen die in dit materialenpakket zitten zijn niet noodzakelijk om deel te nemen aan de workshop, maar dit is wel het pakket waar je op de lange termijn de meeste plezier van hebt.

Tropical Oasis Designer Series Paper
foto van Stampin’ Up!
Coastal Weave 3D Embossing Folder
foto van Stampin’ Up!

Last Chance

Zoals ik al een aantal keer heb vermeld in mijn nieuwsbrieven, zijn de producten uit de Tropical Oasis suite uitgaande artikelen. Ze staan op de Last Chance lijst wat betekent dat ze nu de op=op status hebben gekregen. Als je wilt deelnemen aan deze workshop is het belangrijk dat je me dit zo snel mogelijk laat weten zodat ik de spulletjes voor je kan bestellen voordat ze zijn uitverkocht.

Deelnemen

Heb je zin om mee te doen met deze workshop stuur me dan voor zaterdag 16 mei een mailtje (leonie@prulleke.nl) of app me (0634708903) om je aan te melden en je pakketkeuze daarbij door te geven. Je kunt dan eventuele aanvullingen op je bestelling ook doorgeven. Ik zal je dan een overzichtelijke factuur toesturen waarop ook mijn bankgegevens vermeld staan. De betaling dient 18 mei op mijn rekening te staan zodat ik alles op 19 mei kan bestellen. Ik ga er van uit dat ik alles dan uiterlijk rond 26 mei binnen heb. Dan kan ik aan de slag met het maken van de pakketjes zodat deze 27 mei verzonden kunnen worden. Dan heeft alles genoeg tijd om bezorgd te worden voor de workshop op zaterdag 30 mei om 14.00u.

Mocht je graag een wekelijkse nieuwsbrief van me willen ontvangen dan kun je dat aan me doorgeven via de mail. Als je nog andere vragen of opmerkingen hebt, dan hoor ik dat ook graag van je. Ik maak graag wat tijd vrij voor je om een en ander toe te lichten als iets niet helder is.

Tot ziens bij de workshop of anders tot de volgende keer,

Blijf Veilig, blijf thuis, blijf lekker creatief bezig.

Leonie

Onafhankelijk Stampin’ Up! Demonstrator in Eindhoven en online