Om mijn scrapbookpapier op te bergen, heb ik jaren geleden bij een groothandel een gigantisch pakket aan pizzadozen gekocht. Er zaten uiteraard meer dozen in dan ik tot nu toe ooit op heb kunnen maken, maar het karton is ook uitermate geschikt om andere dingen mee te bouwen. Zo heb ik er vorig jaar, met mijn dochter, een (piraten-)schip mee gemaakt in de woonkamer. En nu was het tijd om de dozen weer voor mijn eigen doeleinden te gaan gebruiken.

Pizzadozenkastje leeg

Al voor mijn laatste Stampin’ Up bestelling pasten niet al mijn inktkussens in het pizzadozenkastje. Maar nu ik er weer 12 bij had besteld en er zelfs 1 extra kado had gekregen, was het hoog tijd om een tweeede kastje bij te maken. Ik vind ze super handig. Ze kosten 3 pizzadozen en er passen wel 30 inktkussens in. Ik heb nu nog de mogelijkheid om uit te breiden en om mijn acrylblokken op te ruimen. Bovendien word ik vrolijk van die regenboog naast me als ik aan het knutselen ben.

Pizzadozenkastje gevuld

Mocht je interesse hebben in de afmetingen, dan kun je een berichtje achterlaten bij de opmerkingen. Dan zal ik je een overzicht geven van alle onderdelen en hoe ik ze in elkaar heb gezet.

pizzadozenschip