Hallo Prullekes,

Een paar weken geleden was ik lekker op YouTube filmpjes aan het kijken toen ik een filmpje tegen kwam over het FlyLady systeem. Het is bedacht door een Amerikaanse die het beu was dat haar huishouden zo uit de hand was gelopen. Als moeder van 3 kinderen kan ik me daar wel mee identificeren.

Het idee van het systeem was niet om meteen alles helemaal tot in de puntjes perfect te krijgen maar juist om iedere dag een beetje te doen en kleine gewoontes in onze routines te bouwen. Je poetst immers ook iedere dag je tanden, zo kun je ook gewoontes inbouwen van je bed opmaken en een vlugge poets door de badkamer.

Ieder week is een kamer in je huis (zone) aan de beurt voor een klein beetje extra aandacht in de vorm van een dagelijkse missie. En als ik zeg klein beetje, bedoel ik echt klein beetje. Je moet er zelfs een kookwekkertje voor zetten, zodat je niet doorslaat omdat je nog even een extra hoekje ook wilt mee pakken.

Ik heb de 31 dagen Babysteps net afgerond en ik kan je vertellen dat ik er nu al profijt van merk. Het huis is opgeruimder dan ooit en zelfs de kinderen en mijn man zijn bewuster van hun aandeel in hoe het er thuis uit ziet en zie ik ze vaker opruimen. Door iedere dag mijn kleine routines te doen, is het huis nu frisser en helderder.

Een van de ruimtes waar voor mij het meeste resultaat te behalen is, is natuurlijk mijn werkkamer. Daar ben ik nu ook echt stappen aan het zetten. Ik probeer nu steeds te zorgen dat mijn werkbureau opgeruimd en leeg is als ik de ruimte verlaat. Dat valt niet mee. Zeker als je bedenkt wat ik hier allemaal heb staan!

Als ik bezig ben met het verzinnen van een workshop eindigt alles op dit bureau want ik pak er steeds meer producten bij zonder het tussentijds op te ruimen. Dat probeer ik onmiddellijk anders aan te pakken. Meteen dingen op te bergen waar ze horen. Met het nieuwe STORAGE by Stampin’ Up! systeem heb ik de meeste van mijn creatieve tools toch al binnen handbereik en overzichtelijk opgeruimd.

Het STORAGE systeem bestaat uit modulaire stukken. Dat betekent dat je de verschillende delen kunt stapelen en samenstellen tot je de opstelling hebt die voor jou werkt. Er zijn stukken voor de inkt pads en Stampin’ Write Markers, stukken voor de Stampin’ Blends, open vakken en de bovenkant kun je afwerken met een platte bovenkant of een met opbergruimte.

Op dit moment ziet mijn opstelling er nu zo uit. Af en toe schuif ik nog wat met de inhoud die bovenin zit maar tot nu toe werkt dit goed voor me. Mocht je zelf ook je Stampin’ Up! spullen zo willen opruimen dan kun je het STORAGE systeem via mij bestellen. Informatie over STORAGE by Stampin’ Up! kun je terug vinden in de jaarcatalogus op bladzijde 160/161. Mocht je er vragen over hebt, mail me gerust zodat ik een en ander kan toelichten voor je.

Denk er aan dat het deze maand nog Bonus Days is en dat je dus voor iedere €60,- die je besteed een couponcode krijgt voor €6,- die je volgende maand kunt gebruiken. Meer hierover kun je lezen in dit bericht. En je krijgt natuurlijk ook nog bij ieder €50 een spaarpunt voor je Prulleke Spaarkaart, mijn persoonlijke spaaractie. Hierover vind je meer informatie op deze pagina.

Tot de volgende keer,

Leonie

Onafhankelijk Stampin’ Up! demonstratrice in Eindhoven en omgeving