Hallo Prulleke,

Aanstaande donderdag (25 november 2021) zal ik om 10.00u te vinden zijn bij ’t Sonse Bakhuys. Daar geef ik mijn laatste Koffie & een Kaartje workshop van 2021. Heb je nog nooit gestempeld of wil je juist op een laagdrempelige manier kennismaken met Stampin’ Up! dan is dit een ideale gelegenheid.

’t Sonse Bakhuys

Bij ’t Sonse Bakhuys kun je niet alleen terecht voor heerlijk vers ambachtelijk brood en zalig gebak, vlaaien en taarten uit de eigen banketbakkerij. Er is ook een gezellige lunchroom met een uitgebreide lunchkaart met diverse gerechten gemaakt met lekker verse ingrediënten. In die sfeervolle lunchroom mocht ik de afgelopen paar maanden, om de week een mini workshop geven voor maximaal 6 deelnemers.

Koffie & een Kaartje

Onder het genot van een goed verzorgde kop koffie, thee of cappuccino laat ik de projecten zien die we daarna stap voor stap samen maken. Uiteraard maak ik van de gelegenheid gebruik om zo veel mogelijk uit te leggen over de producten die we gebruiken. Je ervaart zelf hoe leuk het is om mooie kaarten te maken en hoe gezellig het is om samen te knutselen. De kwaliteitsartikelen van Stampin’ Up! zijn perfect op elkaar afgestemd. Hierdoor is het makkelijk om de verschillende materialen te combineren en tot een prachtig resultaat te komen. Omdat ik elke keer weer nieuwe projecten deel, is het leuk vaker terug te komen en opnieuw creatief aan de slag te gaan.

De knutseltafel bij aanvang van de Koffie & een Kaartje van 11 november 2021

Meedoen

Deelname aan Koffie & een Kaartje kost € 7,- p.p. en dat is inclusief een kop koffie, thee of cappuccino. Natuurlijk ben je vrij om na afloop van de workshop een tafeltje te zoeken en te blijven lunchen of na te kletsen onder het genot van een kop koffie, maar dit is niet inbegrepen in de prijs.

Bestellen

Wanneer je graag een Stampin’ Up! aankoop zou willen doen, is dat uiteraard mogelijk. Ik heb altijd wel catalogi en bestelformulieren bij me. Deze kunnen ook mee naar huis genomen worden om eerst alles rustig te bekijken. Wanneer je liever eerst wat meer informatie or uitleg wilt, is dat ook mogelijk. Hiervoor kunnen we ook een aparte afspraak maken als je dat fijner vindt.

Nothing’s Better Than

Ik kijk nu al uit naar de Koffie & een Kaartje van 25 november want dan gaan we mijn lievelingsstempelset uit de jaarcatalogus gebruiken: Nothing’s Better Than.

Nothing’s Better Than stempelset, foto van Stampin’ Up!©2021

Deze set is fantastisch. Met jaren ’50 geïnspireerde stijl afbeeldingen en grappige spreukjes. Je kunt ze gebruiken om iemand op een lollige manier een hart onder de riem te steken. Je zult leren afstempelen en werken met two-step stempels. Dus, heb je zin om mee te doen? Kom dan gezellig naar ’t Sonse Bakhuys, Nieuwstraat 22 in Son en Breugel om mee te doen aan Koffie & een Kaartje. We beginnen om 10.00u. De workshop duurt ongeveer 1 uur. Wees op tijd want ik heb plaats voor 6 deelnemers en vol = vol.

Tot snel,

Leonie François

Onafhankelijk Stampin’ Up! demonstratrice