Hallo Prulleke,

Tuinfluiters, tuinfluiters, tuinfluiters. Ik moet mezelf steeds herinneren hoe de bundle echt heet die ik wil gebruiken. Eén keer noemde ik hem per ongeluk Flierefluiters en nu zit dat in mijn hoofd. Maar de set waar ik in de tweede week van mei workshops mee wil geven heet dus Tuinfluiters.

Sweet Songbirds

Op bladzijde 31 van de nieuwe jaarcatalogus die op 3 mei in gaat, vind je de Sweet Songbirds bundle. Een schattige set met twee two-step vogeltjes en een hoop aanvullende afbeeldingen. Daarnaast zitten er 7 verschillende Engelse spreuken bij. Maar zoals ik al zo subtiel liet vallen, is deze set ook in het Nederlands te verkrijgen onder de naam Tuinfluiters.

Passend bij de o zo schattige stempels is een leuke Songbird Builder Punch. Hiermee kun je in één keer alle verschillende vogelonderdelen uitponsen om zo je vogeltje te bouwen. Super leuk dus! Helaas was deze niet op tijd binnen voor (de start van) de preorder periode, dus heb ik de bundle nog niet kunnen bestellen. Wat ook betekent dat ik er nog geen afbeelding van kan laten zien. (De regels van Stampin’ Up! zeggen dat we voor 3 mei de inhoud van de catalogus en/of digitale afbeeldingen van de nieuwe producten of voorbeelden van Stampin’ Up! niet mogen delen. We mogen wel foto’s maken van wat we zelf in huis hebben en voorbeelden die we zelf daarmee hebben gemaakt delen.) Maar hij komt zeker en we gaan er mee workshoppen!

Kaarten

Tijdens de workshop zullen we 4 kaarten gaan maken. Als je mee wilt doen is het handig als je zelf wat basismaterialen mee wilt nemen, maar als je deze niet hebt kun je ze van me lenen. Denk hierbij aan een papiersnijmachine, schaartje, lijm, vouwbeen etc. Je ontvangt een workshoppakket met verbruiksmaterialen om te gebruiken tijdens de workshop en wat daarvan over blijft mag je gewoon mee naar huis nemen. De stempels, inkt, ponsen, transparante blokken, en dergelijke materialen die we gebruiken stel ik beschikbaar uit mijn eigen verzameling. Deze kun je natuurlijk aanschaffen als je dat wilt, maar het is geen vereiste om mee te kunnen doen aan de workshop. Je kunt zo ook eenvoudig kennismaken met de producten en de hobby en genieten van een fijne tijd met andere creatieve mensen.

Wanneer zijn de workshops

De Tuinfluiters workshop zal ik op drie momenten aanbieden om zo jouw meer mogelijkheden te geven om mee te kunnen doen. Je kunt meedoen bij mij thuis aan de keukentafel op donderdag 12 mei van 19:30 – 21:30u, zaterdag 14 mei van 14:00 – 16:00u of op zondag 15 mei van 10:00-12:00u. Ik heb plaats voor 6 personen en vol = vol.

Iedereen is welkom

Mijn workshops zijn opgebouwd in moeilijkheidsgraad. Ik begin eenvoudig zodat je je meteen zeker voelt met de materialen. Daarna bouw ik op in niveau. Dit betekent dat je ongeacht je ervaring mee kunt doen met mijn workshops. Zelfs als je nog nooit eerder hebt gestempeld kun je aanschuiven en ga je met prachtige kaarten naar huis. De workshops zijn ook leuk als je al meer ervaring hebt en zijn ook voor collega demonstratrices toegankelijk. Hierbij heb ik wel de kanttekening dat je komt voor een persoonlijke ervaring, niet om de projecten voor je eigen workshop te gebruiken of je eigen business te promoten.

Kosten

Workshops kosten €25,- per persoon. Hiervoor krijg je de benodigde materialen, koffie, thee of frisdrank, iets te knabbelen, een PDF van de projecten en een onvergetelijke, gezellige knutseltijd. Om te zorgen dat iedereen genoeg werkruimte heeft en de aandacht krijgt die hij/zij nodig heeft, heb ik voldoende plaats voor 6 deelnemers per evenement. Neem dus gezellig een vriendin mee en deel deze leuke ervaring samen.

Opgeven

Wil je mee doen? Stuur me dan meteen een mailtje om je op te geven (leonie@prulleke.nl). Je hebt nog tot zondag 24 april om dat te doen. Dit is in verband met de tijd die het kost om de materialen te bestellen en de pakketjes in orde te maken. Ik maak een factuur nadat je je hebt aangemeld en wanneer je betaling is ontvangen, uiterlijk op maandag 25 april, is je plaatsje gereserveerd. Mocht je nog wat spulletjes van Stampin’ Up! willen bestellen, dan kun je me die ook meteen doorgeven. Ik zorg dan dat je jouw spulletjes, mits voorradig, meteen kunt meenemen na de workshop. Uiteraard kun je tijdens de workshop ook een bestelling plaatsen.

Herinnering Thee & Troost workshops

Bij dezen wil ik je ook even herinneren aan de Thee & Troost workshops die ik al eerder aankondigde. Hiervoor kun je je nog tot 17 april inschrijven. Meer informatie over die workshops vind je hier.

Wil je liever een workshop met me inplannen op een ander moment, dan zijn mijn workshops op afspraak een perfecte uitkomst voor je. Neem gerust contact op met me om de mogelijkheden te bespreken. Mocht je nog andere vragen hebben, aarzel dan niet ze te stellen. Ik help je graag.

Voor nu wens ik je alvast veel knutselplezier en tot de volgende keer,

Leonie François

Onafhankelijk Stampin’ Up! demonstratrice