Hallo Prulleke,

Vanaf 1 maart komt Stampin’ Up! met een nieuwe lijn aan producten. Deze krijgen hun eigen gedeelte in de webshop en zullen ook alleen via de webshop verkocht worden. Vandaag laat wil ik je graag alvast het een en ander vertellen over het Online Only aanbod.

Online Only producten zijn de toekomst van shoppen en een geweldige mogelijkheid voor nieuwe ervaringen. In deze huidige wereld zijn we steeds meer bezig via het internet. Online winkelmogelijkheden nemen alleen maar toe. Stampin’ Up! speelt daarin mee met het productaanbod Online Only. Naast de 3 catalogi die per jaar worden gelanceerd (mini catalogus in januari, jaarcatalogus in mei en mini catalogus in september), komen er ook 3 Online Only lanceringen per jaar. Deze zullen plaatsvinden in maart, juni en november. Dit betekent dat er het hele jaar lang nieuwe producten aan het assortiment toegevoegd worden. Het unieke aan de Online Only is dat je deze producten in geen enkele catalogus zult terug vinden, want ze zijn alleen via de Stampin’ Up! webshop te bestellen. Met Online Only kan sneller worden ingesprongen op trends en behoeften uit de markt.

Waarom nu?

Aangezien de eerste Online Only collectie pas op 1 maart beschikbaar is, vraag je je misschien af waarom ik je nu al vertel over deze verandering. De reden is eenvoudig. Als demonstratrice heb je de mogelijkheid om nieuwe producten te pre-orderen. Dat betekent dat als je nu instapt, je deze maand al een selectie van de Hello, Irresistible Suite Collectie kunt bestellen. Alsof het instapaanbod tijdens de Sale-a-bration nog niet goed genoeg was! Lees meer over Sale-a-bration en instappen in dit bericht.

Looptijd

Een belangrijk weetje over de Online Exclusives is dat deze nog geen eind datum hebben voor de verkoop. Waar we voorheen wel eens producten hadden als Early Release met tijdelijke aanvulling die daarna weer uit de collectie ging, blijven deze producten langer in de collectie. Producten kunnen bijbesteld worden wanneer de voorraad laag is hoewel andere artikelen alleen beschikbaar zullen zijn zolang de voorraad strekt. Op deze manier kunnen er meer producten worden aangeboden gedurende het jaar. Nieuw producten betekent nieuwe inspiratie en nieuwe manieren om je creativiteit te uiten.

Hello, Irresistible Suite Collectie

De eerste collectie die als Online Only aangeboden wordt is de Hello, Irresistible Suite collectie. Deze bevat naast een prachtige stempelset (ook in het Nederlands verkrijgbaar!) ook bijpassende stansen. Hiermee kunt je geweldige bloemencreaties maken. Passend bij de bundle zijn embossing mallen, embellishments, een pak Specialty Designer Series Paper en een pak 6″ x 6″ Designer Series Paper beschikbaar. Deze laatste vertoont schitterende aquarelvekken met bloemmotieven. De kleuren die je terug vindt in het papier, bevatten ook een paar oude bekende kleuren. Lost Lagoon en Pretty Peacock zijn voormalige In Colors die hun rentree zullen gaan maken wanneer de nieuwe jaarcatalogus uit komt. Bij het uitkomen van de nieuwe jaarcatalogus in mei zullen er niet alleen 5 nieuwe In Colors aan het assortiment toegevoegd worden om de 2021-2023 kleuren te vervangen. Het is ook weer tijd voor een Color Revamp.

Kleurenwissel

Iedere vijf jaar worden de kleurenfamilies die het vaste assortiment vormen, onder de loep genomen. Er wordt gekeken waar gaten zijn in de kleurlijn, verkoopcijfers worden bekeken en natuurlijk ook de trends. Aan de hand van die informatie en meer wordt de kleurlijn herzien. Sommige kleuren zullen blijven, anderen zullen worden vervangen. Het kan zijn dat er nog nooit eerder getoonde kleuren aan het assortiment worden toegevoegd. Maar zoals je al ziet aan het Online Only designpapier, kunnen ook voormalige In Colors terug komen maar dan in het vaste assortiment. Hier volgt ter zijner tijd meer informatie over. Voor nu is er nog bijna niks over bekend.

Ik hoop dat ik je zo toch al een beetje nieuwsgierig heb kunnen maken naar de Hello, Irresistible collectie. Wil je alvast de flyer bekijken dan kun je die hier downloaden. Let op: De QR-code op de PDF gaat pas op 1 maart in werking.

Mocht je nog vragen hebben na aanleiding van dit bericht? Voel je vrij om contact op te nemen met me per e-mail.

Veel knutselplezier,

Liefs,

Leonie François

Onafhankelijk Stampin’ Up! demonstratrice