Hallo Prulleke,

Je hebt nog maar 4 dagen de tijd om te profiteren van de Creatieve Kortinskriebels actie. Tot en met 31 maart 2022 kun je de Mini Stampin’ Cut & Emboss Machine (SCEM) met 20 % korting kopen. Dat betekent dat je geen € 73,- maar slechts € 58,25 betaalt voor dit krachtige hulpmiddel. Het is dus echt een koopje want als straks de nieuwe jaarcatalogus uit komt gaat deze mini in prijs omhoog naar € 77,-!

Bovendien zijn er een aantal superleuke bundles geselecteerd waarop ook 20% korting wordt gegeven. Ideaal dus om je kleine apparaatje meteen aan de slag te kunnen zetten. Er zijn trouwens een aantal stansensets en mini-embossingfolders uit de jaarcatalogus afgeprijsd omdat deze uit het assortiment gaan. Hoeveel extra geld jij bespaart door gebruik te maken van al deze acties is aan jou! Kijk voor de lijst met Uitloopartikelen op de Catalogus Pagina.

Wil je alle details over de actie nog eens bekijken? Lees alles nog eens rustig door in dit bericht dat ik eerder schreef.

Wil je de mini SCEM nu aanschaffen? Klik dan op deze link. Deze neemt je mee naar de Stampin’ Up! webshop waar ik de mini SCEM al voor je heb klaargezet.

Veel knutselplezier,

Leonie François

Onafhankelijk Stampin’ Up! demonstratrice