Hallo Prullekes,

Wat fijn dat je er weer bent. Deze keer stond ik voor de uitdaging om een kaart te maken voor een onbekende. Toen ik me opgaf als Stampin’ Up demonstratrice, heb ik me namelijk ook opgegeven voor de verjaardagslijst. Alle teamleden die hieraan mee willen doen, kunnen zich hiervoor inschrijven en maken dan een verjaardagskaartje voor alle anderen die zich hiervoor hebben ingeschreven. Dus nu was de eerste persoon aan de beurt. En ik weet nog niks van haar, behalve haar naam en dat ze ook een Stampin’ Up demonstratrice is. Ik weet niet hoe oud ze is, waar ze van houdt of juist niet, wat haar lievelingskleur of -dier is. Geen idee. Dus wat voor thema geef je je kaartje dan? Nou, ik gebruikte mijn nieuwe stempelset Letters for You. Deze koos ik als een van de twee gratis stempelsets omdat ik gedurende de Sale-a-bration instapte. Het is ook meteen de duurste set uit de catalogus maar wat is het een prachtig lettertype! Deze is niet alleen heel leuk op kaartjes maar door zijn formaat is hij ook perfect geschikt voor mijn scrapbook albums. Ik zie heel veel mogelijkheden, jij ook?

Dit werd het kaartje. Het is een combinatie geworden van Letters for You en Crazy about You stempelsets. Die laatste set is helaas niet meer in het assortiment maar hij combineerde wel heel leuk met de andere. De basis van de kaart was een half A4’tje Whisper White cardstock dat ik gerild heb en dubbel heb gevouwen. Ook het middelste paneel is een stuk Whisper White cardstock. De mat die de twee witte lagen breekt is een stuk Calypso Coral cardstock. In diezelfde kleur stempelde ik de letters van de naam. De bloemen in de achtergrond en de strookjes waar HAPPY BIRTHDAY op staan zijn in de kleur Crisp Cantaloupe (wat een van de in-colors was van 2013-2015). Ik heb met VersaMark inkt de woorden HAPPY en BIRTHDAY gestempeld en ze met wit embossing poeder bedekt en gesmolten. Ik hoop dat Mary de kaart net zo leuk vindt als ik. Hopelijk kan ik voor de volgende persoon een 100% actuele Stampin’ Up kaart maken, hoewel het ook leuk was om een oudere set te gebruiken. Sommige stempels blijven gewoon leuk en de Crazy about You heeft zulke veelzijdige neutrale woorden gecombineerd met eenvoudige gestyleerde bloemen, die blijven mooi.

Wat is een tijdloze stempelset die jij hebt? Ik lees het graag in de reacties hieronder.

Tot de volgende keer,

Leonie