Een kaart maken voor een jongetje vind ik altijd wel moeilijk maar de Space Cadet stempelset van Paper Smooches is zo gigantisch schattig, die moet hij wel leuk vinden. Ik wilde uiteraard dat alle aandacht naar de kleurrijke afbeeldingen ging die ik met een waterpenseel en verschillende Stampin’ Up en Tim Holtz Distress inkten heb ingekleurd. Toch wilde ik ook iets anders proberen met de achtergrond. Daarom gebruikte ik mijn Falling Snow stencil van Simon Says Stamp onderste boven om met wat Embossing Paste een sterrenhemel te maken op de donkerblauwe achtergrond. Persoonlijk vind ik dit een geweldig idee en het eindresultaat is een superleuke kaart.

Verjaardag Luca

Stempels: PS Space Cadet, CS: SU Midnicht Muse, SU Pear Pizzazz, SU Whisper White, Inkt: SU in Pool Party, Real Red, Smoky Slate, Pistachio Pudding, Crisp Cantaloupe, Coastal Cabana, So Saffron, Pumpkin Pie, Tangerine Tango, Bermuda Bay, Tempting Turquoise, Crumb Cake, Rich Razzleberry en Strawberry Slush, TH Distress in Crushed Olive, Squeezed Lemonade, Ripe Persimon, Shabby Shutters en Chipped Sapphire, StaZon Jet Black, Dies: LF Speech Bubble Border, Embosspaste: Wendy Vecchi in White, Overig: SSS Falling Snow stencil