Hallo Prulleke,

Recentelijk heb ik een aantal keer de vraag gekregen wanneer er weer een live evenement is. En of ik jullie daarvan op de hoogte kan houden. Eerlijk gezegd vind ik het nog steeds moeilijk om hier een helder antwoord op te geven en daarom wil ik jullie meenemen in mijn hersenspinsels. Wellicht begrijpen jullie dan beter hoe ik er in sta of hebben jullie en goed idee dat ik kan toepassen.

Persconferentie

Zoals alle zelfstandige ondernemers ben ik ook om de paar weken benieuwd naar de nieuwe maatregelingen die dan weer afgekondigd worden. Het is bijna onmogelijk om een fysieke workshop te plannen als binnen een paar weken de situatie en regels weer aangepast worden. Je moet namelijk rekening houden met de hoeveelheid mensen die aanwezig kunnen zijn, hun knutselniveau en hoeveel materialen je dan dus moet inkopen. Tevens ben ik afhankelijk van de horeca-regels voor bijvoorbeeld mijn Koffie en een Kaartje workshops bij ’t Sonse Bakhuys. Vooralsnog kunnen deze nog steeds niet doorgaan. Het constante afwachten heeft ook een impact op hoe ik dit allemaal ervaar. Van uitstel komt afstel en daar hebben we geen van allen iets aan. Het is voor mij nu echt tijd om niet meer zo afwachtend te blijven en me te richten op wat wel mogelijk is.

Online training

Mijn grotere workshops ga ik opnemen en uitbrengen als digitale training. De training zal een stuk basisinformatie bevatten over de verschillende materialen die we gebruiken, een aantal projecten die ik stap voor stap voor je maak en bijbehorende PDF’s om af te drukken met bijvoorbeeld de benodigde materialenlijsten per project en links naar de winkelwagenlijst op de Stampin’ Up! site voor wanneer je alles wilt aanschaffen of links naar mijn Prulleke webshop voor een specifiek trainingspakket. De trainingen zul je vanzelf in mijn Prulleke Winkel zien verschijnen. Wil je direct op de hoogte blijven van nieuwe trainingen die beschikbaar zijn, schrijf je dan in voor de Prulleke Nieuwsflits.

Workshop op afspraak

Wil je toch echt liever in persoon met me afspreken? Dan wil ik je graag de mogelijkheid geven tot een workshop op afspraak. We kunnen dan samen vooraf overleggen of je een bepaald artikel of techniek beter wilt leren kennen of dat je je door mij laat verrassen. Ook kunnen we in overleg de duur van de workshop bepalen variërend van 2 tot 3 uur. Dit is uiteraard afhankelijk van wat je precies wilt. Een workshop op afspraak is voor maximaal 2 personen dus neem gerust een knutselvriend(in) mee. Je kunt me het makkelijkst per e-mail bereiken om zo ook je wensen door te geven.

Koffie en een kaartje

Aangezien ’t Sonse Bakhuys voorlopig nog niet geopend is als horeca-ruimte, wil ik de koffie en een kaartje mogelijkheid aanbieden bij mij thuis. Je kunt dan onder het genot van jouw favoriete drankje een korte workshop volgen waarin we 2 kaartjes maken. Ook hier wil ik voorlopig een maximum van 2 personen aanhouden. Zoals altijd zullen de kosten voor koffie en een kaartje €7,- bedragen. Ik zal de data bekendmaken via het evenementendeel van deze site (en ook op https://leoniefrancois.stampinup.net/). Je kunt je inschrijven wanneer je geïnteresseerd bent.

Uiteraard zijn de fysieke workshops afhankelijk van de geldende richtlijnen maar ik denk dat ik op deze manier een veilige, gezellige manier heb gevonden om wat creativiteit te delen en je beter in staat bent om kennis te maken met Stampin’ Up! materialen.

Mocht je nog vragen of ideeën hebben, dan sta ik daar zoals altijd zeer zeker voor open.

Ik hoor graag van je,

Veel knutselplezier,

Leonie François

Onafhankelijk Stampin’ Up! demonstratrice