Hallo Prullekes,

De komende twee weken heeft mijn man vrij en gaan we met ons vijven leuke dingen doen. Ik moet af en toe nog wel werken, zoals zaterdag tijdens mijn workshop met de Follow Your Art suite, maar we gaan de komende tijd leuke dingen gaan doen met onze kinderen. Gewoon in ons eigen kikkerlandje.

Deze tijd gebruik ik ook voor mezelf om mijn eigen gedachten te ordenen, doelen te stellen en plannen te maken. Niet alleen zakelijk, maar ook privé. Ik kijk terug naar wat werkte en waar ik nog moet verbeteren. Hoe kan ik meer halen uit het leven, want zoals ik laatst nog eens hoorde: je hebt maar één leven, er is geen generale repetitie, je hebt alleen nu. Daarom ga ik proberen om wat bewuster om te gaan met mijn tijd, energie en middelen. Wat me leidt tot mijn bekentenis.

Hallo, ik ben Leonie en ik ben een creatieve hamsteraar. Ik heb bergen DSP dat niet meer actueel, maar nog wel heel mooi is. Ik heb stempels van andere merken die ik nu nog amper gebruik, maar geen afscheid van kan nemen en andere knutselmaterialen waar ik graag nog ooit iets mee wil doen.

Voor mijn werk maak ik gebruik van wat actueel is. Ik wil al die coole nieuwe stempels en papieren laten zien. Ik geniet er van om workshops te verzinnen en projecten te maken met al die coördinerende Stampin’ Up! materialen. Maar in de vakantie, mag ik altijd van mezelf ook gebruiken wat ik al heb. Die artikelen waar ik geen afscheid van kan nemen maar die te weinig aandacht krijgen.

Het geeft me een fijn gevoel om te weten dat ik de komende tijd, als ik ga knutselen, ik alles kan gebruiken dat ik heb. En dat ik die stempels en materialen waar ik anders niet aan toe kom, nog wat liefde kan geven. Dat ik kan zoeken hoe ik wat ik al had, kan combineren met wat ik net nieuw heb. Daar haal ik energie uit. Daar geniet ik van en dan ben ik klaar om op avontuur te gaan met mijn gezin, in Nederland. Want ook hier is nog veel te zien en ontdekken dat we vaak overslaan voor die coole reis naar verwegvanhuis.

Fijne vakantie allemaal.

Tot de volgende keer,

Leonie

Onafhankelijk Stampin’ Up! demonstratrice in Eindhoven en omgeving