Hallo Prulleke,

Het kaartje dat ik vandaag met jullie wilde delen is een heel bijzonder kaartje. Niet omdat de stempelset of de kleurtechnieken zo anders zijn maar de reden dat ik het kaartje moest maken was wel heel speciaal.

Bronze Elite

Binnen Stampin’ Up! kun je verschillende titels bereiken afhankelijk van verkoop, teamopbouw en de promoties binnen je team. Op het moment dat je instapt ben je Bronze. Wanneer je echter genoeg verkoop in een doorlopend jaar behaalt kun je stijgen naar Bronze Elite. Dat is deze maand gelukt door Susan van den Broek. Hiermee is zij mijn eerste downline die deze promotie heeft bereikt. Voor Susan betekent het dat ze vanaf nu 25% Instant Income (commissie) verdiend over wat ze omzet. Dat is een lekkere bonus van 5% per order.

Vieren

Het bereiken van een speciale mijlpaal als deze vraagt natuurlijk om een kaartje. Hierbij heb ik geprobeerd om ook wat brons te verwerken in de kaart. Ik koos voor de Snailed It stempelset, die je kunt terugvinden in de januari-juni Mini Catalogus. De spreuk ‘You Snailed It’ vond ik perfect voor deze gelegenheid.

Werkwijze

Ik stempelde de slak op wit kaartkarton en op brons-kleurig Metallic Sheet met StaZon inkt. Dit deed ik omdat die inkt gemaakt is voor gladde oppervlakten en de Metallic Sheet daar zeker onder valt. Om de lijnen van het slakkenhuis wat diepte te geven, trok ik ze over met het rilpenopzetstuk van mijn Precisiepen Voor Oppakgemak. Ik kleurde de witte slak met mijn Stampin’ Blends en plakte het bronze huisje over het witte huis. Ik stempelde de spreuk op een restje wit kaartkarton met Balmy Blue inkt en gaf het uiteinde een sierlijke rand met de Lovely Labels Pick-A-Punch. Om de ruimte wat verder te vullen stanste ik de paddenstoelen van Misty Moonlight en brons Metallic sheet en voegde ze samen tot complete paddenstoelen.

Op mijn Misty Moonlight paneel plakte ik een stuk designpaper van de Playing With Patterns suite. Hierop plaatste ik de spreuk, de paddenstoelen en de slak. Van een stuk Highland Heather kaartkarton maakte ik een landschaps-, gatefold basiskaart. Op de linker helft bevestigde ik het grote losse paneel. Aan de binnenkant maakte ik een zakje van een ander stuk van het Playing With Patterns designpapier dat ik met de hand in het schulpjes patroon uitknipte. Ik plakte wat bronzen panelen op de zijkanten en in het midden en plakte er het geschulpte papier overheen.

Afwerking

Ik maakte een los kaartje waar ik de paddenstoelen nogmaals op stempelde en kleurde met de Stampin’ Blends zodat ik een plek had om mijn felicitaties te noteren. Deze kon ik samen met mijn Prulleke kadobon in het zakje steken. Toen alles in de kaart was, maakte ik hem dicht met een strik van het Playing With Patterns lint.

Gisteren heeft Susan het kaartje bij haar in de bus gevonden en van haar reactie weet ik dat ze er erg blij mee was. Bij dezen wil ik jullie allemaal laten weten hoe trots ik ben op Susan. Ik hoop dat zij de eerste is van velen en dat er nog meer teamleden hun Bronze Elite status gaan behalen.

Ben je geïnteresseerd om ook jouw aankopen met 25% korting te kunnen doen? Neem dan contact op met me en dan leg ik je graag uit hoe alles in zijn werk gaat.

Tot de volgende keer,

Blijf veilig, blijf thuis, blijf lekker creatief bezig

Leonie

Onafhankelijk Stampin’ Up! demonstratrice