Hallo Prulleke,

Wanneer er een nieuwe catalogus gelanceerd wordt, zijn wij demonstratrices daar natuurlijk als de kippen bij. Allemaal prachtige nieuwe stempels en papiertjes, embellishments en lint. Heerlijk! Al dat moois willen we niet alleen voor onszelf houden. We delen dat graag. Zeker met anderen die het net zo waarderen als wij. Binnen Team Prulleke doen we dat met een swap.

Swap

Swap is het Engelse woord voor ruil. De bedoeling is dat je een kaart (of ander project) maakt voor iedereen die zich heeft opgegeven om mee te doen en dat je deze dan ruilt met je teamgenoten. Uiteraard is deelname niet verplicht. Alles wat het team doet is vrijblijvend maar meedoen is zo leuk. Deze keer waren we met z’n vieren. We moesten dus ieder 3 kaarten maken en spraken af deze afgelopen zaterdag (of zondag) op de post te doen. Aangezien we allemaal een eindje uit elkaar wonen, is dat gewoon makkelijker dan wachten tot we elkaar weer eens zullen zien. Afgelopen dinsdag kregen we allemaal post met daarin de kaartjes van onze teamgenoten. Wat een beauties!! Maar die deel ik zaterdag. Vandaag wil ik je mijn kaartje laten zien.

Mijn kaartje

De enige richtlijnen die we hadden voor deze swap was dat er iets in moest zitten dat uit de nieuwe januari-juni mini catalogus kwam en dat we alleen Stampin’ Up! producten gebruiken. Als teamleider ben ik dol op iedereen die de sprong waagt en in het team stapt. In de mini catalogus staan veel verschillende sets waar ik dat mee kan uiten maar de spreuk “I’m nuts + bolts about you” perfect voor ieder van mijn teamgenootjes. Dus dit werd een kaartje met Nuts & Bolts stempelset. Omdat ik het ook leuk vind om er iets de Sale-a-bration brochure aan toe te voegen, besloot ik het te combineren met het vrolijke Sunshine & Rainbows designpapier. Ik koos 2 verschillende prints en bedekte daarmee de voorkant van mijn standaard formaat kaart. De overgang tussen de papiertjes bedekte ik met wat gold Shimmer Ribbon.

Mijn robotje stempelde ik met Memento Tuxedo Black inkt en kleurde hem met Stampin’ Blends in Bermuda Bay, Pool Party, Flirty Flamingo en Daffodil Delight. Daarna sneed ik hem uit met de Seasonal Labels stansen, die in het assortiment zijn gebleven na de juli – december mini catalogus is afgelopen. De spreuk stempelde ik met Memento inkt op een stukje So Saffron kaartkarton. Dit is een van de kleuren die in het gestreeepte designpapier zit en ik vond wat kleur hier wel leuk in plaats van een wit etiket. Ik gaf de uiteinden een sierlijke rand met de Lovely Labels Pick a Punch. Ik heb alleen de spreuk met wat Stampin’ Dimensionals opgeplakt. De rest is plat met Multifunctionele Vloeibare Lijm (Tombow) bevestigd. Als finishing touch heb ik een paar Crushed Curry en Coastal Cabana gekleurde Resin Dots toegevoegd.

Ik ben reuze benieuwd naar de reacties van de meiden. Ik hoop dat ze mijn kaartje net zo mooi vinden als ik die van hun.

Zaterdag zal ik de kaarten delen die Ingrid Nellen (www.inkycards.nl), Cindy Meinders en Sirpa van der Heijden hebben gemaakt.

Tot die tijd wens ik je veel knutselplezier!

Leonie François

Onafhankelijk Stampin’ Up! demonstratrice