Hallo Prullekes,

Kaartenbuffet

Wat is het toch leuk om deel te nemen aan een workshop! Tijdens mijn kaartenbuffet van afgelopen zaterdag was het opnieuw duidelijk. Vijf dames deden mee en hadden keuze uit 10 verschillende kaarten die ik had voorbereid. Er zat een instructieblad bij zodat ze zelfstandig aan de slag konden maar ik was er uiteraard zelf bij om ook een en ander toe te lichten, te verhelderen of voor te doen als het een beetje moeilijk werd. Hoewel het knutselniveau heel uiteenlopend was, ging iedereen trots en tevreden met meerdere zelfgemaakte kaartjes naar huis. De workshop was heel vrijblijvend. Iedereen mocht maken wat ze wilden en zo veel ze wilden binnen een tijdsbestek van 3 uur. Daardoor was er ook voldoende tijd voor een kopje koffie, een lekkernij en heel veel kletsen.

Gemaskerd buffet

Volgende maand wil ik weer een kaartenbuffet houden. Deze zal plaatsvinden op zaterdag 20 oktober van 14.00 -17.00u bij mij thuis. Omdat het dan zo dicht tegen Halloween aan zit, een gemaskerd buffet zijn… Meer informatie volgt als we dichter bij die datum komen. Kosten zullen wederom € 2,- per kaartje zijn en alles is wederom heel vrij. Mocht je na 1 kaartje denken dat het toch niks voor jou is, dan stop je gewoon. Vind je het wel leuk, dan ga je door. Met een andere kaart of nog een keer dezelfde als je die heel leuk vindt. Het is allemaal op basis van op = op.

Overige workshops

Mocht je zelf een workshop willen houden, dan kun je me daar ook voor inschakelen. Ik heb verschillende projecten die ik met je kan doen zoals bijvoorbeeld kaarten, een mini album of een kalender. Als je zelf iets specifieks in gedachten hebt, dan sta ik daar altijd voor open. Samen kunnen we iets geweldigs neerzetten. Jij zorgt voor 3-8 deelnemers en ik verzorg een gezellige middag of avond. Mocht je hier interesse in hebben, klik dan hier voor meer informatie over wat ik voor je kan betekenen. Daar vind je ook de informatie over de workshops die op de planning staan.

Tot de volgende keer,

Leonie