Hallo Prulleke,

Hier is een bericht om wat je informatie te geven over de Simply Cirtus Online Workshop die ik op zaterdag 5 september zal geven. De workshop draait om de Simply Citrus Card Kit maar we gaan niet de kaarten maken zoals Stampin’ Up! heeft verzonnen. Ik ga alternatieven laten zien. Er staat immers nergens dat je het materiaal in de kit niet op een hele andere manier kunt gebruiken. Om verwarring te voorkomen wil ik hier alvast duidelijk maken dat je de kit ook daadwerkelijk nodig hebt om mee te doen met de online workshop.

Inhoud van de kit

Simply Citrus is een all-inclusive card kit. Dat betekent dat er in de prachtige kartonnen doos met gedesineerde deksel waar de kit in zit, alle artikelen zitten die je nodig hebt om de 15 kaarten te maken zoals deze verzonnen zijn door Stampin’ Up! met uitzondering van een schaartje dat je nodig hebt om het Baker’s Twine te knippen.

De kit bestaat uit:
* een set van 8 fotopolymeer stempels
* een acryl blok om je stempels op te monteren
* Night of Navy Classic Stampin’ Spot
* 15 geprinte basis kaarten (3 elk in 5 ontwerpen)
* 16 geprinte enveloppen (8 elk in 2 ontwerpen)
* geprinte decoratieve uitgestansde vormen
* Witte uitgestansde label vormen
* Vellum bloemetjes
* Calypso Coral/ wit Baker’s Twine
* Stampin’ Dimensionals
* zelfklevende stippen (adhesive dots)
* een instructiefolder met kleuren voorbeelden van de te maken kaarten en eenvoudige instructies.

De kleuren van de kaarten in de kit zijn Night of Navy, Garden Green, Calypso Coral, Just Jade, Mango Melody en wit.

Zoals ik al zei kun je met de kit 15 prachtige kaarten maken met een hele zomerse vibe vanwege alle citrus vruchten. De spreuken in de stempelset zijn vrolijk, aanmoedigend en divers.

Inhoud van de workshop

In de workshop gaan we een derde van het bovengenoemde pakket gebruiken om 5 alternatieve kaarten te maken. Deze zullen het standaard A5 formaat hebben en dus niet in de enveloppen uit de kit passen. Om de kaarten te maken heb ik een klein beetje extra materiaal gebruikt. Denk hierbij aan kaartkarton, inkt en lint. Dit staat allemaal in de Benodigde Materialen PDF. Neem dus alsjeblieft even de tijd om deze rustig door te lezen zodat je weet wat je te wachten staat.

Omdat we slechts een derde van de kit gebruiken tijdens de workshop, houd je nog twee derde over om of te maken naar voorbeeld van Stampin’ Up! of ook te maken zoals ik laat zien in de workshop of om je eigen creativiteit op los te laten. Ik weet zeker dat je veel plezier zult hebben van de Simply Citrus kit.

Skype

De workshop zal gegeven worden via Skype waardoor we real-time tweezijdig contact hebben. Als tijdens het maken iets onduidelijk is, kun je dat meteen vragen en ik kan meteen antwoord geven. Natuurlijk maak ik de projecten stap-voor-stap met je mee zodat je precies kunt zien hoe ik de vijf verschillende kaarten maak maar je bent natuurlijk altijd vrij om een andere interpretatie aan je kaart te geven. Hoewel je niet per se een camera nodig hebt om mee te kunnen doen, vind ik het leuk om je gezicht te kunnen zien en kun je hem gebruiken om te laten zien wat je gemaakt hebt. Het draagt ook bij aan de gezelligheid van zo’n middag als je elkaar ziet maar als je liever ongezien mee doet, kan dat ook.

Pakketten

Zoals voor al mijn online workshops heb ik verschillende pakketten samen gesteld. Deze keer zijn dat echter twee verschillende pakketten in plaats van vier. Omdat we deze keer werken vanuit een kit was het niet mogelijk om voor de pakketkeuze 2 (€ 17,50) een goede combinatie te maken en ook combinatie 4 (€ 75,00) verder uitbreiden had voor deze workshop geen zin.

Omdat ik niet weet of je de kit zelf al hebt aangeschaft heb ik daarom pakket 1: een PDF-only optie (€ 10,00) en pakket 3: met alle benodigde materialen zoals de kit, extra kaartkarton en lint. In verband met de hogere prijs van de kit ten opzichte van alleen een stempelset, hanteer ik deze keer voor pakket 3 een prijs van € 50,00.

Aan de hand van de Benodigde Materialen PDF kijken of je jouw pakket nog wilt aanvullen met bijvoorbeeld extra kleuren inkt die ik heb gebruikt, de waterpainters of andere producten. Lees de PDF rustig door. Waar mogelijk draag ik alternatieven aan. Mocht je nog iets missen of ergens specifiek vragen over hebben, dan kun je me altijd bereiken zodat ik een en ander kan toelichten.

Verzendkosten

Wanneer je het materialenpakket bij mij ophaalt, hoef je uiteraard geen verzendkosten te betalen. Ook bij pakket 1, de PDF, zijn geen verzendkosten van toepassing. Indien je pakket 3 kiest breng ik € 5,75 aan verzendkosten in rekening. Dit is de standaard prijs van een pakketje dat met DHL verzonden wordt. Geef dus bij je pakketkeuze ook aan of je de spullen wilt afhalen of laten bezorgen. Wanneer je de workshop combineert met een bestelling die ook bezorgd wordt vanuit mijn huis, reken ik uiteraard slechts 1 keer verzendkosten. Let op: Online bestellingen via de Stampin’ Up! website zijn hiervan uitgesloten omdat deze rechtstreeks van het magazijn in Duitsland naar jou geleverd worden. Ik kan daar dus geen workshoppakket aan toevoegen.

Pakket 1: PDF-only € 10,00

Wanneer je de kit al hebt en ook voorzien bent van wat basis knutselproducten zoals kaartkarton en lint, kun je kiezen om mee te doen met de workshop door dit pakket te kiezen. Je krijgt dan in de week van de workshop een mail toegestuurd met de kaarten die we maken en een stap-voor-stap omschrijving van hoe deze gemaakt worden. Ook ontvang je een Skype link waarmee je zaterdag om 14.00u kunt inloggen om mee te doen met de online workshop. Mocht je niet kunnen meedoen met het Skype gesprek, dan kun je aan de hand van de PDF alleen, de projecten ook namaken. Het Skype gesprek maakt het gewoon wat gezelliger en interactiever.

Wanneer je kiest voor pakket 1, lees dan goed de Benodigde Materialen PDF door om er zeker van te zijn dat je alles hebt om mee te doen. Mocht je nog vragen hebben, kun je altijd contact opnemen met me en ik zal je zo snel ik kan antwoord geven.

Pakket 2: PDF en materialenpakket

Deze keer zal deze optie niet aangeboden worden.

Pakket 3: PDF, materialenpakket en Simply Citrus Card Kit €50,00

Dit is het uitgebreide workshoppakket. Hierin zit niet alleen de PDF en link voor het Skype gesprek maar ook de kit en de overige gebruikte materialen. Hierbij moet je denken aan kaartkarton en lint. Wat niet in dit pakket zit is inkt en extra lijm. Lees daarvoor goed de Benodigde Materialen PDF door zodat je zeker weet dat je alles heb dat je nodig hebt. Wanneer je kiest voor Pakket 3 ontvang je 2 strippen op je persoonlijke workshopstrippenkaart.

Pakket 4: PDF, materialenpakket, Simply Citrus Card Kit en meer

Deze keer zal deze optie niet aangeboden worden.

Deelnemen

Heb je zin om mee te doen met deze workshop? Stuur me dan voor zaterdag 22 augustus een mailtje (leonie@prulleke.nl) of app me (0634708903) om je aan te melden en je pakketkeuze daarbij door te geven. Je kunt dan eventuele aanvullingen op je bestelling ook doorgeven. Ik zal je dan een overzichtelijke factuur toesturen waarop ook mijn bankgegevens vermeld staan. De betaling dient 24 augustus op mijn rekening te staan zodat ik alles op 25 augustus kan bestellen. Ik ga er van uit dat ik alles dan uiterlijk rond 28 augustus binnen heb. dan kan ik aan de slag met het maken van de pakketjes zodat deze rond 1 september verzonden kunnen worden. Dan heeft alles genoeg tijd om bezorgd te worden voor de workshop op zaterdag 5 september om 14.00u.

Mocht je graag een wekelijkgse nieuwsbrief van me willen ontvangen dan kun je dat aan me doorgeven via leonie@prulleke.nl. Als je nog andere vragen of opmerkingen hebt, dan hoor ik dat ook graag van je. Ik maak graag wat tijd vrij voor je om een en ander toe te lichten als iets niet helder is.

Tot ziens bij de workshop of anders tot de volgende keer,

Blijf veilig, blijf thuis, blijf lekker creatief bezig.

Leonie

Onafhankelijk Stampin’ Up demonstratrice