Hallo Prulleke,

Zoals je weet bied ik verschillende manieren waarop je in contact kunt komen met de producten van Stampin’ Up! Vandaag wil ik een paar verschillende evenementen onder de loep nemen met je zodat je kunt bepalen of er iets tussen zit voor jou.

Facebook Live

Het meest laagdrempelige en toch interactieve evenement dat ik aanbied is een wekelijkse Facebook Live uitzending. Iedere woensdag kom ik om 20:00u online om iets te knutselen. Hiervoor gebruik ik een roulerend schema aan thema’s zodat er telkens iets anders te doen is:

  • Mystery Project: we maken een kaart met de artikelen die ik als aanwijzingen deel in de dagen voorafgaande aan de Live uitzending
  • Poll Project: tijdens de Live uitzending bied ik verschillende keuzes aan waarop jij kunt stemmen middels de Poll om te bepalen hoe mijn project er uit komt te zien. De keuzes gaan over stempels, kleur, vorm, papier, en embellishments.
  • Kit project: deze uitzendingen zijn ideaal om ofwel een kit van Stampin’ Up! de demonstreren of om een extra project te maken met een aankomend Prulleke Product Pakket
  • Tic-Tac-Toe: hiervoor deel ik een bord met aanwijzingen. De bedoeling is dat je een winnende Boter-kaas-en-eieren lijn kiest en de bijbehorende prompts gebruikt om een project te maken
  • Opposites: wanneer er een vijfde woensdag is in de maand, gebruik ik het Opposites thema. Ik maak dan twee kaarten met dezelfde producten in tegenovergestelde thema’s. Bijvoorbeeld verjaardag en condoleance, hond en kat, kleurrijk en monotoom, mannelijk en vrouwelijk etc.

Je hoeft niet per sé mee te knutselen tijdens een uitzending. Je kunt ook gewoon mee kijken. Maar samen knutselen is wel leuk. Ook is het fijn als je wat comments typt tijdens de uitzending. Dan praat ik niet alleen tegen mezelf en je zult merken dat er een hoop mensen in de groep zijn die je ook willen helpen en vol zitten met fantastische ideeën.

Projecten van de Facebook Live Tic-Tac-Toe uitzending van 24 september

Koffie & een kaartje

Sinds vorige maand ben ik om de week te vinden in ’t Sonse Bakhuys (Nieuwstraat 22, Son & Breugel) om daar een soort mini workshop te geven. Onder het genot van een zalig kopje koffie, thee of cappuccino vertel ik je eerst een beetje over Stampin’ Up! Ik leg uit wat het is, hoe het is ontstaan, hoe de collectie is opgebouwd en waarom ik kies voor Stampin’ Up! Na deze introductie gaan we zelf aan de slag. Ik heb steeds 2 kaarten voorbereid met een bepaald artikel en deze kun je dan namaken. Hierbij heb je een klein beetje creatieve vrijheid. Ik maak de projecten stap-voor-stap met je mee zodat je precies ziet hoe het moet. Bovendien leer je meteen veel kleine handigheden die je zelfverzekerder maken en een beter resultaat geven. De mini-workshop duurt ongeveer van 10.00 – 11.00u en je hoeft hiervoor niets mee te nemen. Deelname aan Koffie & een kaartje is € 7,- per persoon en wie het eerst komt wie het eerst maalt. Ik heb plaats voor 6 deelnemers en vol = vol.

Koffie & een kaartje projecten van 16 september

Workshop

Iedere maand geef ik ook een workshop bij mij thuis, aan de keukentafel. Hiervoor kies ik steeds een stempelset, bundle of suite aan producten uit en ontwerp verschillende kaartjes met die producten. Ook tijdens deze workshop maak ik de kaarten stap-voor-stap met je mee zodat ik veel tips kan geven. Om je extra inspiratie te bieden heb ik van de kaarten die we maken ook een iets uitgebreidere variant om te laten zien. Op die manier kom je met meer inspiratie thuis dan alleen de 4 kaartjes die je bij me hebt gemaakt. Omdat je weer werkt bij mij thuis, mag je gebruik maken van mijn producten en hoef je zelf niet extra’s mee te nemen. Kosten voor deelname aan de workshops kunnen variëren afhankelijk van de gebruikte materialen en technieken maar over het algemeen kosten deze ongeveer €25,- per persoon. Uiteraard krijg je bij mij ook iets te drinken tijdens de workshop die van 14.00- 17.00u duurt (afhankelijk van de hoeveelheid en snelheid van de deelnemers kan dit iets langer of korter duren).

Sneak Peek van de projecten die we maakten tijdens de Sweets & Treats workshop van 11 september

Op locatie

Heb jij nou een aantal enthousiaste mensen in jouw kenniskring die ook wel eens een workshop zouden willen doen, dan kan ik ook bij jou een workshop komen geven. Het idee is verder hetzelfde. We maken een aantal verschillende projecten in overleg met wat jij wilt en ik kom met mijn knutselarsenaal naar jou. Prijs bepalen we in overleg en ook de duur van de workshop. Ik neem alles mee om te knutselen en jij verzorgt de innerlijke mens met ene drankje (en eventueel een hapje).

Zoals je ziet is er van alles mogelijk als je zin hebt om eens lekker creatief aan de slag te gaan. Mis je nog iets of heb je nog andere creatieve behoeften? Laat het me weten want wellicht kan ik nog iets anders voor je betekenen. Voor nu hoop ik dat het duidelijk is wat ik allemaal bied en hoe we samen kunnen werken om mooie projecten te maken ongeacht je knutselervaring (of gebrek daarvan).

Tot de volgende keer,

Veel knutselplezier

Leonie François

Onafhankelijk Stampin’ Up! demonstratrice