Hallo Prulleke,

Iedere maand deel ik in mijn Nieuwsflits een nieuwe kleurencombinatie waar ik vervolgens iedere week een kaart mee deel. Deze maand is de kleurencombinatie Soft Suede, Terracotta Tile, Petal Pink en Coastal Cabana. Mijn kaartje voor deze week is deze:

Stamperatus

Om het mezelf zo makkelijk mogelijk te maken, heb ik de Stamperatus gebruikt. Dit is een stempelhulpmiddel dat bestaat uit een magnetische onderplaat en scharnierende deuren waar je de stempels op kunt plakken. Doordat het papier op dezelfde plaats blijft zitten en de stempels ook kun je afbeeldingen herhaaldelijk op exact dezelfde plek afdrukken. Zo kon ik eenvoudig de onderdelen die de tulp vormen stempelen op mijn basiskaart en op een extra paneel dat even groot was als de voorkant van mijn kaart.

Focus

Toen de tulpen compleet waren, heb ik op het losse paneel een cirkel uit de Swirly Frames stempelset gestempeld over de tulp. Op deze manier wordt er extra aandacht getrokken naar de bloem. Ik heb er expres op gelet dat ik door het kopje van de bloem stempelde. Ik heb de kop nogmaals gestempeld en met de coördinerende Tulip Builder Punch uitgeponsd. De cirkel heb ik uitgestansd met de Layering Circles Dies.

Diepte

Door de cirkel met Stampin’ Dimensionals (foamplakkers) te plakken over mijn tulp ontstaat wat diepte. Om de tulp echter in tact te houden heb ik het bloemhoofd daarna ook met Dimensionals op de cirkel geplakt. Zo is de focus van mijn afbeelding compleet met net wat extra interesse door de cirkel.

Compleet

Om mijn kaartje af te maken heb ik de spreuk gestempeld door selectief inkt aan te brengen in 2 verschillende kleuren en heb ik een Terracotta Tile strikje op de stengel van de tulp geplakt.

Het kaartje ziet er eenvoudig uit ondanks dat er redelijk wat technische snufjes in verstopt zitten en het geeft een sierlijke kaart die gepast is voor verschillende gelegenheden.

Ik heb er nog niet direct een bestemming voor dus het zou zo maar kunnen dat jij hem krijgt. Ben je geïnteresseerd in de producten die ik heb gebruikt voor deze kaart, dan zal ik hier de productlijst linken van de door mij gebruikte artikelen.

Tot de volgende keer,

Blijf veilig, blijf thuis, blijf lekker creatief bezig

Leonie

Onafhankelijk Stampin’ Up! demonstratrice