Hallo Prulleke,

Omdat ons team inmiddels een leuke hoeveelheid mensen bevat stelde ik begin december in onze groepsapp voor om een swap te houden. Hierbij zouden we allemaal een kaart maken voor elkaar en deze versturen.

Vereisten

Hoewel de deelname uiteraard vrijblijvend was, had ik wel als vereiste voor deze swap dat we materialen uit de nieuwste publicaties zouden gebruiken. Uit de januari-juni mini catalogus en de sale-a-bration brochure dus. Op die manier konden we elkaar inspireren en lekker maken voor producten die we eventueel nog niet hadden aangeschaft. De kaarten moesten we afgelopen maandag op de post doen, dus hopelijk heeft iedereen gisteren en anders vandaag de kaarten ontvangen.

Producten

Afgelopen weekeind heb ik mijn kaartjes gemaakt en daarvoor gebruikte ik artikelen uit beide nieuwe boeken. In de achtergrond gebruikte ik het Oh So Ombre designpapier dat in de Sale-a-bration brochure staat. Dit combineerde ik met de Ice Cream Corner suite uit de januari-juni mini catalogus. Mijn kaartjes zagen er zo uit:

Werkwijze

Uit het gevlekte Ice Cream Corner designpapier ponste ik met de Ice Cream Builder Punch de ijscobolletjes. Uit wat Sahara Sand Kaartkarton ponste ik de ijscohoorntje en stempelde met afgestempelde Sahara Sand inkt het rasterpatroontje op het hoorntje. Als extra detail stempelde ik de druipdruppel in een kleur van het bolletje ijs.

Op wat White kaartkarton stempelde ik in een complimentaire kleur inkt de “You’re So Cool” groet. Ik ponste de uiteinden van mijn strookjes met de Lovely Labels Pick-a-punch. Ik sneed bijpassende gekleurd kaartkarton strookjes die ik ook van sierlijke uiteinden voorzag met dezelfde pons. Deze zou als kadertje achter de spreuk komen.

Ik gebruikte de Stitched So Sweetly stansen om uit het Oh So Ombre designpapier met de cirkeltjes een paneel te snijden. In dezelfde kleur, maar dan met het andere dessin, sneed ik een paneel voor op de voorkant van de kaart in dezelfde maat als mijn basiskaart.

Nu ging ik de verschillende lagen opplakken met multifunctionele Vloeibare Lijm (Tombow). Alleen de ijsco’s en het spreukje zijn met Stampin’ Dimensionals bevestigd. Als kers op de taart voegde ik nog wat van de sprinkles toe aan de ijsco’s.

Deelnemers

Uiteindelijk waren we met 4 personen die meededen, mezelf ook meegerekend. Ik heb de kaartjes dan ook in 3 verschillende kleurencombinaties gemaakt. Heb jij een favoriet?

Wil jij ook meedoen met de activiteiten die we organiseren als Team Prulleke? Je kunt vrijblijvend meedoen aan dit soort swaps als je besluit Stampin’ Up! demonstratrice te worden in mijn team. Meer informatie daarover vind je hier maar je kunt me ook altijd mailen of appen als je meer informatie wilt hebben.

Morgen zal ik laten zien wat mijn teamgenoten allemaal voor moois hebben gemaakt. Kom je dan weer kijken?

Tot dan!

Blijf veilig, blijf thuis, blijf lekker creatief bezig

Leonie

Onafhankelijk Stampin’ Up! demonstratrice