Hallo Prulleke,

Afgelopen donderdag deelde ik in dit bericht dat ik heb deel genomen aan de Team Prulleke swap. Ik liet mijn project zien en vertelde hoe ik hem heb gemaakt. Vandaag deel ik de projecten die ik van mijn teamgenoten heb mogen ontvangen. Ik zal ze laten zien in de volgorde dat ik ze opende. Laten we maar snel beginnen.

Cindy Meinders

Mijn eerste kaartje heeft de lange route van Almere naar Eindhoven afgelegd en mijn hemeltje wat is het een prachtige kaart. Cindy heeft op een stuk vellum de Amazing Silhouettes afbeelding gestempeld met VersaMark en er zwarte embossingpoeder overheen gestrooid en verhit. Wat een adembenemend contrast. Daarna heeft ze met wit embossingpoeder alleen het woordje Relax er onder gemaakt uit de In The Moment stempelset. Het vellum heeft Cindy smaller gesneden en gemat op een laagje Gold Foil Sheet en het geheel heeft ze met Stampin’ Dimensionals op een Basic Black basiskaart geplakt. Om de kaart af te maken heeft ze een aantal Brushed Brass Butterflies geplakt op de voorkant van de kaart. Aan de binnenzijde is de kaart voorzien van een Basic White paneel waar Cindy niet alleen haar boodschap op schreef maar ook deze versierde met een Brushed Brass Butterfly. Op de achterkant van de kaart kun je een dr-embossed relief zien van haar persoonlijke stempel. Heel chique.

Ingrid Nellen (www.inkycards.nl)

Ingrid heeft mijn lievelingssuite gebruikt voor haar kaartje. Hoewel je de uitgebreide omschrijving van haar kaart op haar blog kunt vinden zal ik hier kort vertellen wat ik zie. Met Misty Moonlicht, Just Jade, Magenta Madness, Blushing Bride en Mango Melody inkt heeft Ingrid de vlekken en schulpjes uit Hello Beautiful gestempeld op een Basic White laag. Hieroverheen heeft ze twee verschillende strookjes van het Abstract Beauty designpapier geplakt. Ze heeft de kaart nog verder versierd met wat Balmy Blue ruitjes die met Stampin’ Dimensionals zijn bevestigd. De spreuk is gestempeld op wat Crushed Curry kaartkarton en net als de ruitjes uitgestanst met de Beautiful Shapes stansen. Het witte paneel is op een Misty Moonlight basiskaart bevestigd. Ingrid’s boodschap is geschreven op een sticky note zodat de kaart gebruikt kan worden om iemand anders blij mee te maken. Aan de achterkant heeft Ingrid haar stempel gezet in Misty Moonlight. Het is een hele vrolijke, kleurrijke kaart.

Sirpa van der Heijden

Deze kaart valt op door zijn simpele elegantie. Sirpa laat de Grove stansen helemaal tot zijn recht komen in deze Misty Moonlight creatie. Ze heeft uit de voorkant van haar kaart het bosrijke kader gestanst. Daarbij heeft ze ook een baby en ouder-hert gesneden. Door wat Sunshine & Rainbows designpapier te verwerken achter het kader is de binnenkant mooi afgewerkt en kan ze de hertjes bevestigen. Aan de binnenkant heeft Sirpa een paneel Basic White geplakt om haar boodschap op te schrijven.

Zoals je ziet zijn alle vier onze kaarten heel anders. De een is wat speelser met veel kleur en de ander is wat meer ingetogen. We laten allemaal verschillende technieken zien. Zo wordt meteen heel zichtbaar dat wat je stijl ook is, er ook in deze januari-juni mini catalogus iets in staat voor jou.

Mocht je nog geen catalogus hebben gehad maar er wel eentje willen, neem dan snel contact op met me. Wil je een bestelling plaatsen? Dat kan door me een mailtje te sturen (leonie@prulleke.nl) of je kunt hem zelf plaatsen, rechtstreeks via de Stampin’ Up! webshop.

Alvast veel knutselplezier,

Leonie François

Onafhankelijk Stampin’ Up! demonstratrice